Read the Official Description

MBA in General Management

De General Management MBA-programma biedt studenten met een evenwichtig inzicht in de uitdagingen van het beheer van bedrijven. De hedendaagse manager moet een breed inzicht in de verschillende functies binnen een organisatie om effectief te voldoen aan organisatorische doelen en doelstellingen hebben.

In aanvulling op deze, de snelle expansie van de internationale handel betekent leveranciers, klanten en collega's hebben veel meer kans om te werken binnen een multiculturele werkomgeving. Dit vereist weer een andere vaardigheden kunnen zowel effectief en efficiënt beheren.

Waarom inschrijven op dit programma?

Het programma trekt professionals uit een breed scala van sectoren (met inbegrip van financiën, productie, detailhandel, vastgoed, horeca en gezondheidszorg), die op zoek zijn naar hun management vaardigheden te verbreden.

Het programma biedt studenten de gelegenheid om:

 • Toepassen kennis en begrip van organisaties, bedrijven en het beheer van complexe vraagstukken zowel systematische en creatieve wijze op te lossen, terwijl het verbeteren van bedrijfsprocessen en het beheer van practicesApply kennis en begrip van organisaties, bedrijven en het beheer van complexe vraagstukken zowel systematische en creatieve wijze op te lossen, terwijl het verbeteren van bedrijfsprocessen en het management praktijken.
 • Een bijdrage leveren aan het bedrijfsleven en de samenleving als geheel met behulp van een leven lang leren vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Solliciteer strategische besluitvorming vaardigheden en ontwikkelen van de mogelijkheid om te werken aan de formulering en uitvoering van het beleid.

Accreditatie

De MBA in General Management is een dual-award programma door Emirates Aviation University en Coventry University, UK verleende. De EAU award is geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR) in de VAE.

Loopbaanperspectieven

Afronding van het General Management MBA-programma biedt een middel ter verbetering van de carrièremogelijkheden die door middel van promotie kan worden bereikt met een bestaande werkgever, het verbeteren van de vooruitzichten met alternatieve werkgevers of het verstrekken van vaardigheden die kunnen helpen bij het maken van een carrière verandering.

De MBA is een erkend diploma dat wereldwijd wordt erkend door de academische samenwerking tussen twee bekende instellingen, Emirates Aviation University en Universiteit van Coventry. Veel werkgevers zijn van mening dat een persoon die MBA studie heeft verricht heeft een goed niveau van begrip van de 'big picture' en heeft de vaardigheden die hen in staat te beheren met meer competentie en het vertrouwen in een steeds veranderende en complexe zakelijke omgeving verkregen.

Opzet van de cursus

Het programma bestaat uit acht modules en een proefschrift.

Wijze van levering

Modulaire basis (block-modus) met lessen normaal gesproken om de twee maanden (vijf dagen per module) gehouden.

Modules

 • Marketing Management
 • Projectmanagement
 • Operations Management
 • Economische Milieu voor Business
 • internationale bedrijfsleven
 • Strategic Management
 • Financiële Analyse voor Managers
 • Organisational Behaviour en Human Resource Management
 • MBA Dissertation

DUUR

Anderhalf jaar, in deeltijd.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Emirates Aviation University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Duration
18 maanden
Deeltijd
Prijs
120,000 AED
Collegegeld, 2.500 AED.Registration Fee
Deadline
By locations
By date