MBA in Global Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Kean University's MBA in Global Management programma is een gespecialiseerde MBA-programma dat managers zich voorbereidt om te slagen in een mondiale zakelijke omgeving. Het biedt een brede en diepe selectie van global-gerichte cursussen, ervaringen en opleiding in de wereldwijde business issues. Bovendien heeft een uitgebreide wereldwijde ervaring voorwaarde dat het zich onderscheidt van andere programma's.

De MBA in Global Management programma heeft zeven onderscheidende componenten die samen zorgen voor afgestudeerden met de gespecialiseerde kennis en vaardigheden die nodig zijn om multiculturele en multinationale arbeidskrachten effectief te beheren in een snel veranderende mondiale zakelijke omgeving:

  1. Prekwalificatie Requirement
  2. Core Kennis in Key Business Disciplines
  3. Geavanceerde kennis in Global Management
  4. Global Experience
  5. Gespecialiseerde Area (optioneel)
  6. Global Business Simulation
  7. Tweede Taal Eis

Voor meer informatie over de MBA in Global Management programma te leren, te bezoeken http://grad.kean.edu/masters-programs/mba-global-management.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Lees meer

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Lees Minder
New York , Unie + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited