Doelstellingen en leerresultaten

Na afloop van de cursus zullen de studenten in staat zijn om:

  1. Interpreteer praktische, theoretische en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor senior managementrollen binnen een groot aantal internationale hotel- en toeristische organisaties.
  2. Synthese strategische, organisatorische en marketing processen van een commerciële gastvrijheid onderneming in het kader van de globale aard van het bedrijf.
  3. Kweek een professionele managementhouding door de creatieve ontwikkeling van innovatieve ideeën en oplossingen te koesteren.
  4. Vertrouwelijk debatteren, onderzoeken en synthetiseren theorieën tijdens het evalueren van organisatorisch leren.
  5. Analyseer verschillende multilaterale instellingen en transnationale organisaties kritisch en met inbegrip van en evaluatie van de impact ervan op het internationale toerisme en het beheer van het erfgoed toerisme.

Toelatingseisen: Nagraadse Diploma in Hotel- en Toerismebestuur of Bachelor (Honneurs) studenten in een discipline, of studenten met een aanzienlijke ervaring op het gebied van hotel en toerisme en een hogere opleidingskwalificatie.
Leeftijdsvereisten: 20 en hoger
Taalvaardigheid: Vereist Engels niveau per interview / HTMi-test of heb TOEFL 547 of IELTS 6.0 of gelijkwaardige HTMi Engelse Placement Test Score.
Voorgaande werkervaring: Geen of substantiële ervaring in de horeca of toerismebedrijf, indien niet een diploma of een diplomahouder.

Graduatie

Studenten die het programma succesvol afronden, worden toegekend met het MBA Postgraduaat Diploma in Hospitality Management door HTMi Hotel and Tourism Management Institute.
MBA Nagraadse diploma afgestudeerden moeten een proefschrift afronden om de Master of Business Administration (MBA) in Hospitality Management te krijgen door HTMi Hotel and Tourism Management Institute.

Studenten schrijven een proefschrift van tussen 10.000 en 14.000 woorden over een onderwerp van internationaal belang, dat rechtstreeks door HTMi wordt gecontroleerd, zowel online als op de campus, als studenten besluiten de afstudeerkursus van de master te volgen. In het proefschrift kunnen elke MBA-student zich richten op een bepaald deel van de internationale hotel- en toeristische industrie, waarin zij geïnteresseerd zijn in hun carrière.

Masterstudenten kunnen ervoor kiezen om de facultatieve afstudeercursus aan te sluiten na afloop van de gedoseerde cursus.

58866_MBA.jpg

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum