International Business Consulting (IBC)

De MBA "International Business Consulting" (IBC) is een compact, hands-on, internationaal full-time programma dat u in slechts 15 maanden klaarstoomt voor een leidende positie in Inhouse Consulting (bijvoorbeeld op het gebied van controlling, projectbeheer) en in extern advies.

De kenmerken van onze MBA zijn kleine groepen (ongeveer 20 studenten) om een ​​geïndividualiseerde aandacht te garanderen, persoonlijke begeleiding om aan je loopbaanambities te voldoen en een zeer interactieve omgeving om maximale uitwisseling van kennis en ervaring mogelijk te maken.85107_Offenburg-University--students.jpg

Een bevestiging voor ons programma werd gegeven door het QS Global Business Schools Report 2012 en 2013: Het IBC-programma was gerangschikt op het gebied van Emerging Regional Business Schools.

Diploma: Master of Business Administration (MBA)

Voertaal : Engels

Duur van het programma: 3 semesters

Begin van de opleiding: wintersemester

Deadline aanmelding: 30 juni

Collegegeld en kosten : € 10.400, - voor het volledige programma

Toepassingsvereisten:

Bovengemiddeld bachelordiploma met ten minste 210 ECTS, twee jaar professionele ervaring, bewezen Engelse taalvaardigheid (TOEFL 87, IELTS 6.5 of APIEL 3.0), APS (alleen voor aanvragers uit China en Vietnam), twee aanbevelingsbrieven

Stage: twee jaar beroepservaring vereist (stages niet meegerekend)

Selectieprocedure : Ja

Accreditatie: Ja

ECTS: 90 credits

Inhoud van het studieprogramma

Het MBA-programma bestaat uit vier hoofdmodules: logistiek, algemeen management en informatietechnologie-consulting, evenals leiderschapsmanagement. Verder wordt een breed scala aan keuzevakken aangeboden op het gebied van Strategisch en Operationeel Consulting.

Carrière perspectieven

De MBA in International Business Consulting is het programma voor jou, of je nu op zoek bent naar een carrière in human resources, logistiek, IT of in management.

Opleiding te volgen in:
Engels
Offenburg University

Zie 1 andere vakken van Offenburg University »

Laatst bijgewerkt op November 14, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
10,400 EUR
voor het hele programma
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019