De MBA International Hotel & Tourism Management Het is aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs en bestaat uit 90 studiepunten. Het programma is gericht op de vaardigheden, capaciteiten en kennis te ontwikkelen om succesvol te opereren in een mondiale omgeving. De training is verdeeld in zes maanden van de academische opleiding en zes maanden van de praktijk in bedrijven en instellingen van de sector.

De vaste curriculum maakt het mogelijk om het beheer van vaardigheden, capaciteiten en kennis die nodig is om de inzetbaarheid en de carrièremogelijkheden op het gebied van gastvrijheid en het toerisme te verbeteren. Bereidt professionals in het hotel en het toerisme te werken in een internationale omgeving. De faculteit bestaat uit professionals uit de industrie gespecialiseerd in de vakken die ze onderwijzen. In aanvulling op de gemeenschappelijke kerngebieden gericht op strategie, marketing, business management en hotel management, het programma zorgt voor specialisatie in: Marketing en Communicatie en / of Financieel Management.

theoretisch

420 uur college van maandag tot vrijdag, leerde van september tot maart. Het lesrooster maakt het combineren van studie met werk.

Stages

1000 uur van de opleiding in bedrijven en instellingen sector (6 maanden).

student Profile

Afgestudeerden en / of jonge professionals met 5 jaar ervaring in de posities van de opdracht betekent in de horeca en / of toerisme.

Studieplan

De opleiding MBA International Hotel & Tourism Management heeft 90 ECTS en bestaat pro 5 modules (4 verplicht en 1 specialisatie in Financieel Management en Marketing en Communicatie).

Toelatingsproces

  1. Invullen van een online pre-registratie het verstrekken van de informatie en documentatie vereist.

  2. Evaluatie van de pre-registratie door Vatel Madrid. Binnen een termijn van één week maximum krijgt u bericht of de kandidaat de toelatingsexamens kan uitvoeren.

  3. Het uitvoeren van toelatingsexamens (test en persoonlijk gesprek).

  4. Binnen een termijn van 10 dagen te rekenen vanaf de voltooiing van de toelatingsexamens Vatel informeert de kandidaat over het resultaat van de toelatingsproef en de procedure van de registratie, indien van toepassing.

prijzen

Registratierechten en erelonen *: € 2,420 Collegegeld: € 9,960

* Single betaling geen restitutie

betaling

Voorschot: 3% korting (van toepassing op het lesgeld).
Uitgesteld: maximaal 12 termijnen zonder rente.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
12,380 EUR
jaarlijkse vergoeding +
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum