Lees de Officiële Beschrijving

accreditatie

Met het oog op een nieuwe dimensie in het opleidingsaanbod postgraduaat Internationale Universiteit Menéndez Pelayo (UIMP) en ICEX Spanje Export and Investment bezetten (via Business School ICEX-CECO) een nieuwe editie van het officiële programma hebben gepland van MBA in International Management (voorheen Master in International Business Management)Binnen het ICEX Scholarship Program.

Spanje is in een versneld proces van internationalisering, die het noodzakelijk maakt dat onze jonge professionals om een ​​internationale visie van het management te verwerven en vertrouwd met de technieken en tools die specifiek zijn, met name op het gebied van economie en bedrijfsleven. Modern bedrijf nodig heeft om haar cultuur en het management van een wereldwijde oriëntatie uit te voeren en de grenzen of de marketing van hun producten en diensten, of de aankoop en levering van productieve inputs niet te zetten.

Zakelijk succes hangt grotendeels af van het vermogen van managers en leidinggevenden te beheren zo efficiënt mogelijk, en onder de voorwaarden van de wereldwijde economische onderlinge afhankelijkheid, de middelen van de onderneming, de instellingen en de maatschappij in het algemeen staan ​​tot uw beschikking . Dit vraagt ​​om professionals om nieuwe uitdagingen en de kansen van het bedrijfsleven die door de globalisering.

DOELSTELLINGEN

De MBA ontwikkelt geavanceerde kennis en vaardigheden op het gebied van internationale management bedrijf dat studenten in staat, na het afstuderen, in staat zijn om verantwoordelijkheden op het gebied van management en business management aannemen met een internationale roeping.

haar voornaamste doelstellingen Ze zijn:

  • Train professionals om het proces van internationalisering van de bedrijven (zowel private als publieke) organisaties, het ontwerpen leiden, implementeren en aansturen van het proces van het openen van nieuwe markten.
  • Train professionals met uitgebreide kennis van de omgeving waarin de onderneming actief is, de internationale economische situatie, het institutionele kader en de internationale normen en afspraken en een duidelijk inzicht in de processen van de onderlinge economische afhankelijkheid dat de markten regeren en sectoren en van invloed op de definitie en de effectiviteit van het ondernemingsbeleid.
  • Zorg voor het complement van een professionele praktische opleiding in het buitenland, om een ​​"in-situ" ervaring mogelijkheden en problemen die door de diverse internationale markten en de reële behoeften van de bedrijven die willen hen te kunnen deelnemen.

Methodologie

De MBA in International Management is een graduate programma dat bestaat uit 75 studiepunten te worden gehouden voor 12 maanden (twee academische jaar). De eerste 60 studiepunten (onderwezen en geëvalueerd van oktober tot juni: 36 weken zonder overschrijding aangeeft punt 4 van artikel 4 van RD 1125/2003 met betrekking tot de duur van de academische cursussen) komen overeen met het gebied van de gestructureerde meester in zes grote "Academic Modules" en "Business Internationalisering Project" uitgevoerd in groepen, begeleid en de presentatie van eind juni. De overige 15 studiepunten (die zich ontwikkelen van juli tot september) voor een Werk Master Thesis (TFM) zal worden gehouden individueel begeleid en zal openbaar worden verdedigd voor een rechtbank in september. Het kan niet in ieder geval geven de TFM aan de rechter beoordelen of de student niet alle vakken is verstreken.

De natuurlijke voortzetting van deze Master is de deelname van de afgestudeerden in het Scholarship Programma Internationalisering ICEX (entiteit die deel uitmaakt van het curriculum van de Commissie). Het selectieproces voor deze beurs programma begint met de toelating tot deze master en deze beurzen worden uitsluitend toegekend aan afgestudeerden van deze master met de beste studieresultaten. Zo afgestudeerden zijn in staat om 45 extra credits betaald in economische en commerciële kantoren van de ambassades van Spanje in het buitenland praktijken uit te voeren. De realisatie van deze betaalde stages, die geen deel uitmaken van de Meester, worden weerspiegeld in het Europees Diploma Supplement (als buitengewone studiepunten).

Waarbij het mogelijk is deze master part-time, zou deze omstandigheid te voorkomen dat leerlingen het op gelijke voet met degenen die full-time ingeschreven, op verzoek uit te voeren betaalde stages Scholarship Program internationalisering van ICEX die zijn gemaakt na afronden van zijn studie (hij is een voorwaarde voor de Call Scholarship programma Internationalisering ICEX, een gemiddelde van 5 van de 10 in de Masters te hebben bereikt op 75 credits van cursussen die in de periode van oktober tot september).

inhoud

Module I: internationale economische klimaat (6 ECTS) Code.
100884 Fundamentals Economics (2 studiepunten)
100885 Analyse landen (2 EC)
100886 Spaanse minister van Buitenlandse sector en het EU-beleid (2 ECTS)

Module II: International Business Strategy (6 ECTS) Code.
100887 Foundations of Business Strategy (3 ECTS)
100.888 Geavanceerde Strategie: gevallen van geïnternationaliseerde bedrijven (3 ECTS)

Module III: Marketing en marktonderzoek (14 studiepunten) Code.
100889 Business Research (I) - Bronnen van economische en commerciële informatie (on-line en het gezicht) (2 ECTS)
100.890 Fundamentals of Marketing (2 ECTS)
100891 Business Research (II) - Marktonderzoek (3 ECTS)
100.892 International Marketing (3 ECTS)
100.893 instrumenten ter ondersteuning van de internationalisering van het Spaanse bedrijf programma's en de belangrijkste beleid van ICEX. Kantoorgebouwen van Spanje in het buitenland (2 ECTS) ontwikkeling en internationaal management van e-business / e-Business: Internationaal implementatie en beheer (2 ECTS)

Module IV: Accounting and Finance (10 studiepunten) Code.
100894 Principles of Accounting and Finance (On-line en in persoon) (4 ECTS)
100.895 International financiën op korte termijn (2 ECTS)
Financiering van maatregelen 100.896 middellange en lange termijn (2 ECTS) financiering van investeringen en infrastructuur projecten / Project Finance (2 ECTS)

Module V: International Legal Milieu (7 ECTS) Code.
100897 Vervoer en internationale logistiek (3 ECTS)
100898 Juridische milieu - internationaal (2 ECTS)
100.899 International belasting (2 ECTS)

Module VI: Business Communication (Voor internationale business) (7 ECTS) Code.
100900 Schrijven Workshop (On-line en leren op afstand) (2 ECTS)
100905 management vaardigheden (in het Engels) (3 ECTS) Technieken en advertentieverkoop / Sales en klanten beheer (2 ECTS)

module Keuzevakken (1 EC / onderwerp). De student moet zich inschrijven in 3 van de 25 onderwerpen van deze module:

Area internationale economische omgeving

Cod.
100907 verordening en barrières in de internationale handel
100908 grote uitdagingen van de internationale economie (Niet aangeboden in de oproep 2017-2018)

International Business Strategy gebied

Cod.
100.909 Management and Technology Transfer
100.910 internationale modeketens Strategy
100.911 joint ventures en strategische allianties
100.912 Uitdagingen en kansen in verband met klimaatverandering voor ondernemerschap en innovatie / ondernemerschap en innovatie

Area Marketing en marktonderzoek

Cod.
100.914 Export franchise
100.916 winstgevende internationale customer management
100917 Grote retailers in de wereld: business modellen (Niet aangeboden in de oproep 2017-2018)
100918 merkpositionering en engineering: de belangrijkste instrumenten van het internationale concurrentievermogen
100919 Gebouw en internationale brand management: een perspectief vanuit de Made in Spanje Toerisme en internationalisering International marketing van goederen en diensten engineering, bouw en professionele diensten

Area Accounting and Finance

Cod.
100920 Studie cyclus van een internationaal project
100923 Locatie en project management en internationale aanbestedingen. Internationale Financiële Instellingen
100925-analyse en het risicobeheer van internationale projecten

Gebied van internationale juridische omgeving

Cod.
100.926 International Tax optimalisatie
100.927 Bescherming van intellectueel eigendom in de internationale markt International Human Resource Management / Human Resource Management International

Business Communication Area

Cod.
100.928 Business and Corporate Communication
100929 ICT en communicatie (Niet aangeboden in de oproep 2017-2018)
100930 Institutionele communicatie (Niet aangeboden in de oproep 2017-2018)

Cod. 100.931 Internationalisering Project (Group) (7 ECTS) - Presentatie in juni Cod. 100932 Master Thesis (individueel) (15 ECTS) - Presentatie en verdediging in september nog eens 45 ECTS stage in het buitenland: in de economische en commerciële kantoren van de ambassades van Spanje in het buitenland (in het tweede jaar en afhankelijk van beschikbaarheid). Met informatieve en niet-officiële, zullen deze kredieten opgenomen in het Europees Diploma Supplement student.

Beoordeling en certificatie

In het algemeen zal de evaluatie continu worden uitgevoerd door middel van tests of onderzoeken in verschillende onderwerpen en door de realisatie van de internationalisering project (7 ECTS) en Arbeid Master Thesis (15 ECTS) om te worden verdedigd voor een tribunaal bestaat uit ten minste drie docenten aan het einde van de cursus.

Studenten hebben twee gesprekken per onderwerp in elk studiejaar en moet binnen maximaal drie jaar alle studiepunten van het programma te voltooien. Registratie vindt noodzakelijkerwijs plaats naar aanleiding van de curriculaire volgorde van het curriculum.

De student gaat akkoord met de graad met academische prestatie en respect discipline, regels van co-existentie en de organisatie, evaluatie en duurzaamheid regels en andere regelgevende eigen ICEX-CECO na te streven.

De student kan worden opgeschort en uiteindelijk verliezen hun recht om de cursus voort te zetten en worden uitgezet wanneer herhaaldelijk in strijd met de regels van co-existentie en academische discipline, niet voldoet aan de minimum vastgestelde steun niet meer dan de beoordeling tests om te bepalen of anderszins veroorzaken in de regels van de organisatie en werking vastgesteld.

Studenten in de Master die aan het einde en laat de cursus, de officiële titel van Master in International Business Management / MBA in International Managenent uitgegeven door de rector van de UIMP.

Dienstregeling

De cursus begint op 3 oktober 2017 en eindigt in de week van 24 september 2018 voor het lezen van het rechterlijk bevel Master Works.

In het algemeen moeten de studenten voldoen aan de volgende tijden:

  • Groepen morgen: van maandag tot vrijdag 9:30-14:45 uur
  • Later groepen: van maandag tot vrijdag 16:00-21:15 uur

Deze tijden niet verhinderen dat andere klassen kunnen in het programma worden gepland op verschillende tijdstippen, indien nodig, om de vorming van de student af te ronden.

toelating

Toelating tot de Master moet in het bezit van een Spaanse ambtenaar universitair diploma of een ander uitgegeven door een instelling voor hoger onderwijs die behoren tot de Europese Hoger Onderwijs Ruimte (EHOR) recht in het land van afgifte voor de toegang tot het onderwijs master's degree, met een speciale voorkeur voor afgestudeerden in de sociale en juridische wetenschappen, wetenschappen en Gezondheidswetenschappen, ingenieurswetenschappen en Architectuur.

Ze kunnen worden toegelaten afgestudeerden / as onder buiten de EHEA onderwijssystemen zonder erkenning van hun diploma, afhankelijk van het bewijs van een opleidingsniveau gelijkwaardig is aan de overeenkomstige officiële Spaanse universitaire diploma's binnen de dienst van het land van afgifte voor de toegang tot het onderwijs graduate. Toegang via deze route betekent niet dat in ieder geval de goedkeuring van de titel, noch haar erkenning voor andere doeleinden dan het bestuderen van Master's leer doeleinden.

A) Toegang voor studenten Scholarship Programma Internationalisering ICEX

Om toegelaten te worden tot de Master en krijgt de beurs en de uiteindelijke toegang tot praktijken in de economische en commerciële kantoren van de ambassades van Spanje in het buitenland, is een strenge selectieprocedure gevolgd.

ICEX voert jaarlijks een openbare oproep, waar het selectieproces en de kwalificaties van de kandidaten (http://www.icex.es/becas) ICEX gaat uit van de kosten van deze Master is beschreven, behalve publiek collegegeld tarievenVan alle leerlingen geselecteerd in elk gesprek en bezoldiging tijdens stages in het buitenland voor studenten die de stage in het tweede jaar.

B) Toegang voor andere studenten

Zij kunnen uiteindelijk plaats bieden voor een extra groep studenten die niet in het beurzenprogramma van de internationalisering van ICEX. Spaanse of buitenlandse studenten moeten indienen, in ieder geval een selectieprocedure gelijkwaardig is aan die door ICEX uitgevoerd en rechtstreeks door ICEX-CECO uitgevoerd.

In de editie 2017-2018 geen plaatsen voor deze extra groep worden aangeboden.

onderwijs

In de editie 2017-2018 inschrijving in de Master is het alleen open voor studenten Scholarship Programma Internationalisering ICEX.

Zowel de registratieprocedure en de vereiste documentatie moet beschikbaar zijn op www.icex-ceco.es

Opleiding te volgen in:
Spaans
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
12 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum