Duur van de studie: 2 jaar

Duur van de stage:

  • 1 e jaar: twee maanden
  • Jaar 2: 6 maanden

Doelstellingen:

De MBA in International Relations is een gespecialiseerde elite training, open naar de hedendaagse wereld en in het bijzonder gewijd aan de studie van het politieke leven van de actoren en instellingen in binnen- en vooral buitenland. Het doel is om studenten in staat stellen om een ​​solide vermogen om te redeneren en analyse van diagnostische en analyse vermogens die nodig zijn in de internationale betrekkingen en activiteiten te ontwikkelen verwerven.

Entree:

De MBA in International Relations is beschikbaar voor een licentie en / of gelijkwaardig diploma of hoger in de Rechten, Politicologie, Internationale Betrekkingen, Economie en sectoren administratie.

De toelating van de kandidaten is onderworpen aan een selectieprocedure op record en evaluatieonderzoek.

Professional perspectieven van de cursus:

De MBA in International Relations maakt het mogelijk om verschillende carrièremogelijkheden te overwegen. De handel zal stellen dat de afgestudeerden zijn in hogere functies in:

  • politieke partijen
  • Beroepen van diplomatie en buitenlandse zaken
  • buitenlandse organisaties
  • internationale stichtingen
  • multinationals
  • Kasten en ontwerpbureaus

De MBA in International Relations kan ook evolueren in beroepen in verband met begeleiding, het bedrijfsleven en de internationale betrekkingen, alsmede op het gebied van Lobbybing.

Training organisatie:

De MBA in International Relations richt zich op de instrumenten en benaderingen om internationale ruimtestation, de Foreign Policy en Samenwerking van Buitenlandse Zaken.

De MBA is gespreid over twee jaar in vier semesters, met cursussen en seminars gegeven door academici, professionals en deskundigen in internationale projecten.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 1 andere vakken van Sciences Po Tunis »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum