Lees de Officiële Beschrijving

beheer

Doelstellingen van het MBA-programma

Het MBA-programma bereidt studenten op voor managementfuncties in verschillende soorten organisaties. Het programma bouwt op core business competenties en functionele specialisatie om haar studenten beslissingsanalyse vaardigheden te geven en een strategisch perspectief van zakelijke problemen.

Toelatingscriteria

Aanvragers om toelating tot het MBA-programma moeten een baccalaureaat diploma behalen van een geaccrediteerde instelling. Geen specifieke bacheloropleiding is vereist voor toelating, noch is er een specifieke cursus van bachelorstudie aanbevolen voor die studenten die van plan zijn om deze diploma te volgen. Voorgraadse hoofdvakken vertegenwoordigd in het MBA-programma omvatten, maar zijn niet beperkt tot, bedrijfsleven, onderwijs, de natuur- en sociale wetenschappen, engineering, de geesteswetenschappen en verpleegkunde.

Alle toelatingsaanvragen worden beschouwd op basis van hun eigen verdiensten, met het gewicht dat wordt gegeven aan de kracht van de academische prestaties van een student, de scores die op het GMAT zijn verkregen, professionele ervaringen die leiden tot een toenemend verantwoordelijkheidsniveau en alle andere relevante informatie die de kandidaat voor Toelating kan aan de toelatingscommissie verstrekken.

Aanvragers zijn verplicht om de Graduate Management Admission Test (GMAT) te nemen, die wordt beheerd door de Graduate Management Admissions Council (GMAC). Aanvragers worden aangemoedigd om vooraf de GMAT te nemen voor het aanvragen van een afgestudeerd programma. Om een ​​afspraak te plannen om de GMAT te nemen, kunnen de aanvragers 1-800-462-8669 bellen of de GMAC website op www.mba.com bezoeken. Scores verkregen op de GRE of LSAT zijn ook aanvaardbaar in plaats van de GMAT. Daarnaast is de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) of het International English Language Testing System (IELTS) examen vereist van internationale aanvragers en kan typisch niet worden afgeweken.

GMAT Waiver Beleid

De GMAT zal worden afgeweken voor Zarb School of Business-voorgraadse studenten die minimaal 3,2 GPA verdienen in hun BBA-programma. De GMAT zal ook worden afgeweken voor Hofstra Honors College Graduates and Associates met een minimum GPA van 3,2. Overweging zal ook worden gegeven om de GMAT-scores af te schaffen voor ondergeschikte ondernemers die minimaal 3,2 GPA van een andere AACSB-school hebben verdiend. De subsidiabiliteit voor dergelijke vrijstellingen zal op aanvraag worden geëvalueerd. Elke student die een beurs aanvraagt, moet nog een GMAT-score indienen of een GPA van ten minste 3,6 hebben. De GMAT-vereiste kan ook worden afgeweken voor kandidaten met een aanzienlijke jaren van progressieve werkervaring. Geschiktheid voor dergelijke opleidingen op basis van werkervaring zal per geval beoordeeld worden voor gekwalificeerde aanvragers in deze categorie.

Interne programmaoverdracht

Studenten die zijn toegelaten tot een van de MS-businessprogramma's die ervoor kiezen om over te stappen naar het Flex MBA-programma, moeten met succes 18 studiepunten behaald hebben van het afstudeeropleidingswerk in het MS-programma dat ze zijn toegelaten en voldoen aan de toelatingsvereisten van het MBA-programma.

Overdracht van Credit

Mogelijkheden om krediet van andere instellingen naar het MBA-programma over te dragen zijn beperkt, en alleen cursuswerk voltooid bij AACSB-geaccrediteerde scholen wordt overwogen. Maximaal 9 semesteruren van kerncompetentieniveau zullen in aanmerking komen voor overboekingskrediet. Gediplomeerde transfer krediet in dit programma is altijd beperkt om ervoor te zorgen dat minimaal 27 kerncompetenties en hogere kredieten in de residentie worden genomen.

Statuut van Beperking

Alle kredieten die op de MBA-graad worden ingediend, dienen binnen de periode van vijf jaar te worden verricht vanaf de datum van afronding van de eerste opleiding die van toepassing is op de graad. Uitzonderingen zullen worden gemaakt voor elke periode van tussenkomst van militaire dienstverlening. MBA-studenten in de Frank G. Zarb School of Business die gedurende 15 maanden of meer na het laatste semester, inclusief zomersessies, geen inschrijvingsbewijs in de school hebben, kunnen worden aangevraagd voor de overname en voldoen aan de vereisten Voortaan in het Graduate Studies Bulletin in effect bij dergelijke overname.

Programmabehoeften - Semesteruren: 41-48

Er is een reeks van 41-48 semesters nodig voor de MBA-graad in alle majors, met uitzondering van professionele boekhouding, die een reeks van 62 tot 69 semesteruren heeft.

Voorgaande cursuswerk wordt geëvalueerd door de Graduate Programs Office van de Zarb School of Business bij de toelating van een student. Sommige opleidingsworkshops, kerncompetenties en geavanceerde kerncursussen kunnen worden afgeweken op basis van eerdere academische werkzaamheden. Dit bepaalt het totaal aantal workshops en semesteruren die nodig zijn voor de MBA-graad. Er wordt geen krediet toegekend voor kerncompetenties of afstudeercursussen met D-cijfers. Deze cursussen moeten worden herhaald.

Het MBA-programma in Informatiesystemen bestaat uit de volgende vereisten:

  • Kerncompetenties (2-6 sh)
  • Advanced Core (21-24 sh)
  • De grote concentratie (15 sh)
  • Capstone Integrative Course (3 sh)

Engels Vaardigheidsvereiste voor Internationale Studenten

Daarnaast moeten nieuwe toegekende internationale studenten tijdens de herfst- en lente-oriëntatie een Engels examen examen afleggen. Het examen bestaat uit een korte schrijftaak op een onderwerp van algemeen belang en een gestandaardiseerde toets inclusief luisterbegrip, grammatica en leesbegrip. Resultaten worden beoordeeld door de faculteit Hofstra English Language Program (ELP), die beslissen of de studenten ELP 235 (2.0 sh) moeten nemen. Alle internationale studenten die in ELP 235 (2.0 sh) geplaatst zijn, moeten de cursus aflopen tijdens het eerste semester waarin ze een MBA / MS-programma starten en een diploma van P (Pass) behalen. ELP 235 (2.0 sh) draagt ​​geen diploma. Voor deze cursus geldt een toeslag van 2,0 sh. Een diploma van P (pass) is verplicht of de cursus moet het volgende semester herhaald worden. Hetzelfde tarief equivalent zal in rekening worden gebracht voor de herhaalde cursus.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van HOFSTRA UNIVERSITY »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019