De MBA Master's in Sports Management combineert een unieke blootstelling aan Real Madrid, academische excellentie, echte praktische gevallen en een uitgebreid netwerk van contacten in de sportindustrie.

Doel

Het doel van de MBA - Master's Degree in Sports Management is om managementprofessionals op te leiden in de sportwereld

VOOR WIE IS HET?

Afgestudeerden die hun professionele loopbaan willen richten op sportmanagement, professionals op het gebied van sport die hun kennis willen bijwerken, professionals uit andere kennisgebieden die willen deelnemen aan de sportwereld, of professionele atleten die met terugtreding van de concurrentie streven om door te gaan in de sportarena als managers.

Sleutelaspecten

  • Verkozen tot Beste Master's Degree In Sports Management in Spanje in de ranglijst van 2017 van de El Mundo-krant.
  • Verkozen tot een van de 10 beste Masters in Sports Management in Europa door Sports Magazine in 2017.

In de afgelopen jaren is de sport een discipline geworden die verder is gegaan dan zijn eerder gedefinieerde grenzen, waardoor de behoefte aan gespecialiseerde professionals in de verschillende gebieden die verband houden met de wereld van sport- en sportorganisaties wordt vergroot. De MBA - Master's degree in Sports Management wordt 100% in het Engels gegeven en biedt specifieke training op het gebied van sportmanagement.

Deze MBA bestaat voornamelijk uit tien modules over bedrijfsbeheer, gevolgd door een multidisciplinaire module over managementvaardigheden.

Het programma bevat een segment dat gespecialiseerd is in sport en dat zich richt op marketing, management en de exploitatie van sportfaciliteiten.

Het internationale karakter van dit programma stelt studenten en sportmanagers in staat een zo breed mogelijk beeld te krijgen van alle bestaande modellen voor sportmanagement, niet alleen in Spanje maar ook buiten onze grenzen, dankzij de deelname van een internationale topfaculteit . Deze educatieve inzet zal de mogelijkheden en professionele mogelijkheden van onze studenten exponentieel verbeteren.

De MBA Master's in Sports Management combineert een unieke blootstelling aan Real Madrid, academische excellentie, echte praktische gevallen en een uitgebreid netwerk van contacten in de sportindustrie.

Activiteiten

Tijdens de master zullen we drie belangrijke aspecten benadrukken die de student zullen helpen bij zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. De groep zal specifieke maandelijkse sessies houden over:

  • ondernemerschap
  • coaching
  • Doorlopend Talent (ervaringen om een ​​betere positionering te hebben in de selectieprocessen)
  • Leren door te leven, overdracht van waarden en vaardigheden door middel van sport.
  • Sportvrijwilligerswerk.

Tijdens het programma komen studenten in contact met alle gebieden in de stad waar Real Madrid aanwezig is (faciliteiten, sportlocaties, organisatie- en managementinstellingen, enz.), Evenals met de Fundación Real Madrid . En dat is niet alles; studenten zullen ook uit de eerste hand inzicht krijgen in andere faciliteiten en managementmodellen door bezoeken aan Santiago Bernabéu Stadium , Ciudad Deportiva Real Madrid (Real Madrid Training Complex), Ciudad del Fútbol de la RFEF (voetbalstad van de Koninklijke Spaanse voetbalbond), Caja Mágica ( Open tennisstadion van Madrid), Palacio de los Deportes (overdekte sportarena) en andere ruimtes die bedoeld zijn voor recreatie en amusement, zowel door openbare als door particuliere organisaties.

Studenten kunnen deelnemen aan een reis naar New York City met andere studenten van de Real Madrid Graduate School . De reis omvat bezoeken aan het hoofdkantoor van belangrijke sportcompetities zoals NBA, MLS en NHL, belangrijke locaties zoals Madison Square Garden en marketingbedrijven zoals Octagon.

Dit is een van de beste ervaringen die een student in sportmanagement kan hebben, zowel vanuit management- als vanuit operationeel oogpunt, omdat ze hands-on leren ontvangen en de kennis die ze tijdens hun studie hebben opgedaan, toepassen.

Programma

MODULE 1.- Algemeen beheer
MODULE 2.- Financiën
MODULE 3.- Beheer en bediening van sportfaciliteiten
MODULE 4.- Marketing en communicatie
MODULE 5.- Managementvaardigheden en personeelszaken
MODULE 6.- Specialisatie in ondernemerschap, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in de sport
MODULE 7.- Specialisatie Branch B - Marketing en communicatie (*)
MODULE 8.- Specialisatie Branch C - Sports Facility Operatie (*)
MODULE 9.- Stage
MODULE 10.- Masterproef

(*) Van de vier specialisaties moet de student er drie kiezen. De Module VI Specialisatie Branch D - Sports Law, het is beschikbaar voor campussen in de namiddag in het Spaans.

Toelating

Het toelatingsproces voor Universidad Europea Graduate School- programma's kan op elk moment van het jaar plaatsvinden, hoewel de inschrijving voor een graduaatsprogramma afhankelijk is van de beschikbaarheid van plaatsen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 1 andere vakken van Real Madrid Graduate School »

Laatst bijgewerkt op June 4, 2019
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
26,000 EUR
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juni 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Einddatum
feb 29, 2020
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Einddatum
feb 29, 2020