MBA in totaal kwaliteitsmanagement

De MBA in Total Quality Management (TQM) Programma is een gemengd leerprogramma van de School of Graduate Studies van de Universiteit van Professionele Studies Accra. Het doel van het programma is om effectieve leiders te verzorgen die de ontwikkeling en groei van hun organisaties kunnen ondersteunen door de principes en filosofie van Total Quality Management. Het programma is ontwikkeld met inputs van het Chartered Quality Institute, Verenigd Koninkrijk (CQI-UK).

De MBA in Total Quality Management is ontworpen om te voldoen aan academische en professionele behoeften van managers in zowel de publieke als de private sector. Aan het eind van het programma zullen afgestudeerden vaardigheden verwerven die hun managementpraktijken kunnen veranderen aan de normen van internationale beste praktijken voor duurzame uitmuntendheid en succes op lange termijn. Het programma streeft er ook naar om studenten voor te bereiden om hogere rol te vervullen bij het integreren van organisatorische functies en processen om waarde te creëren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de klant, die tot een duurzame concurrentievoordeel zouden leiden.

Programma inhoud:

Kwaliteit gebruiken om bedrijfsprestaties, kwaliteitsplanning en -verzekering, kwaliteit in documentatie en informatiebeheer te verbeteren, kwaliteit in de supply chain, technologie van kwaliteitsmanagement, kwaliteitsmanagementsystemenmodel (met nadruk op implementatie van ISO 9001), beheer van beheerssystemen, beheer van mensen en Werkomgeving in kwaliteit, juridische aspecten van het bedrijfsleven, financieel management voor leiders, economie voor managers, organisatorisch gedrag en management, corporate governance & business ethics, kwantitatieve technieken voor beheersbeslissingen, management informatie systemen, productie- en bedrijfsbeheer, projectwerk, bedrijfsontwikkeling & Ondernemerschap, Strategisch Leiderschap, Business Research Methods.

Doelzoekers:

Managers van academische instellingen, consultants, onderzoekers, beoefenen van managers van zowel particuliere als publieke organisaties, apothekers, productiebeheerders, kwaliteitsmanagers, marketing managers, inkoopbeambten, medisch functionarissen, bloedbankofficieren, beveiligingsambtenaren, bankiers, hoofden van eenheden in de productie, Constructie, evenals aspirant-afgestudeerde studenten die effectiever willen zijn in de uitdagende bedrijfsomgeving van vandaag door een geavanceerde kwalificatie te verkrijgen in Total Quality Management, worden aangemoedigd om toe te passen.

Duur: 24 maanden

Werkgelegenheidsvooruitzichten:

Na afloop van de MBA in het TQM-programma kunnen afgestudeerden worden gebruikt als hoofden van kwaliteitsborgingsdirecties van banken, veiligheidsagentschappen, productiebedrijven, bouwbedrijven, academische instellingen en managers van lokale en internationale onderzoeksinstellingen, niet-gouvernementele organisaties, corporate Organen, internationale instellingen, internationale overheidsdiensten, lokale overheden en andere aanverwante instellingen, ministeries, agentschappen en afdelingen.

Toelatingsvoorwaarden:

Aanvragers die toegang tot de TQM aanvragen, moeten:

  • Heb een goede eerste graad van een erkende en geaccrediteerde universiteit / instelling, bij voorkeur tweede klas lager of beter in elke discipline of,
  • Heb relevante erkende volledige beroepskwalificatie (Chartered level), bijvoorbeeld. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB, CQI, CIM, ICSA en CMI of,
  • Internationale aanvragers met een eerste diploma en Engelstalige taalvaardigheid kunnen om in aanmerking komen
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van University Of Professional Studies Accra »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
24 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum