MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences

Master in de Centria University of Applied Sciences - International Business Management Centria University of Applied Sciences

  • Kwalificatie: Master's Degree in Business Administration (90 studiepunten)
  • Studieplaatsen: 20
  • Toepassingstermijn: 2020

Het programma heeft tot doel training te bieden voor specialistische en managementtaken in internationaal opererende bedrijven. Sommige van de aangeboden cursussen zijn gerelateerd aan toerisme en evenementenbeheer. De Master's degree wordt geïmplementeerd op een tijdschaal van twee jaar. De tweede cyclus (masterdiploma) aan een hogeschool is een tweedegraads diploma in het Europese hoger onderwijsstelsel en geeft dezelfde kwalificatie voor gemeentelijke en nationale ambtenaren als een masterdiploma aan een universiteit.

Voor wie is het Degree-programma?

Je komt in aanmerking als je een diploma hoger onderwijs hebt behaald in Finland of een diploma hoger onderwijs hebt behaald op het gebied van studie voltooid buiten Finland. U moet ook ten minste drie jaar werkervaring hebben in het bedrijfsleven en de administratie en een beheersing van het Engels vereist voor de studies.

Wat zijn de doelstellingen van het programma? Het programma heeft tot doel de professionele kennis van internationaal toerisme en evenementenbeheer te vergroten. Na het voltooien van het programma is de student uitgegroeid tot een professional in bedrijfsbeheer die in staat is tot onafhankelijke besluitvorming, samenwerkt met management of veeleisende experttaken opneemt in bedrijven die actief zijn op de internationale markt of in toeristische en evenementenplanningsactiviteiten.

Hoe zijn de studies georganiseerd?

Multimodale leermethoden worden gebruikt. Cursussen worden meestal online aangeboden, inclusief twee tweedaagse sessies gemiddeld per cursus. De nadruk van leren ligt op zelfstandig werken en op het oplossen van opdrachten voor op afstand leren en ontwikkelingsprojecten. Het proefschrift als een ontwikkelingsproject is een essentieel onderdeel van de studies. Inhoud van de studies

Studies in de eerste lentetermijn richten zich op toerisme en evenementenbeheer en in de herfstperiode op internationale zaken en management. De afstudeerscriptie bestaat uit een ontwikkelingsproject uitgevoerd door een bedrijf of een andere organisatie. De bijlage rechts toont de structuur van onderzoeken.

Beroepsprofielen

De meeste afgestudeerden van het programma werken in verschillende specialistische of managementfuncties in het bedrijfsleven, maar ook in de toerisme- en evenementenbranche. Volgens de Finse wetgeving is iemand die een masterdiploma aan een universiteit heeft afgelegd, gekwalificeerd voor functies of functies in de publieke sector waarvoor de kwalificatievereiste een eerste cyclus / tweede cyclus is. In sommige gevallen omvat de kwalificatievereiste ook de voltooiing van studies op bepaalde specifieke studiegebieden.

Wijze van Studie

De cursussen van het programma worden op vrijdagmiddag en zaterdag gegeven, deels online, waardoor de studenten tijdens hun studie kunnen werken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Campus gesitueerd
Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Jan. 2020
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
Collegegeld geldt alleen voor niet-EU-studenten. Lees meer over collegegelden en beurzen op onze website.
Locations
Finland - Jakobstad
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Kokkola
Startdatum : Jan. 2020
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Finland - Jakobstad
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Jan. 2020
Finland - Kokkola
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

MBA in Finland - Centria UAS