MBA International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Virtuele Open IUBH bij IUBH op 26 september!

“We nodigen je van harte uit op onze Virtual Open Campus Day . Maak van de gelegenheid gebruik om onze campus in Bad Honnef en onze opleidingen te leren kennen - informeer uit de eerste hand. Vanwege de huidige situatie vindt het voorlichtingsevenement online plaats . Leer ons virtueel kennen !

Het Open Campus Day-programma omvat informatieve presentaties, virtuele campusrondleidingen, stageverslagen en nog veel meer. Op deze dag staan onze professoren, medewerkers en studenten klaar om uw individuele vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerden in onze bachelor- en masteropleidingen worden van harte welkom geheten en kunnen zich informeren over onze opleidingen. Op deze dag staan jouw interesses centraal en adviseren we je ook graag over carrièremogelijkheden en kansen. ”

Beurzen beschikbaar tot 30 september 2020

“Wij zijn van mening dat iedereen met de wens en kwalificaties om aan IUBH te studeren de kans moet krijgen om dat te doen. Daarom ontvangen alle aanvragers tegen 30 september 2020 een beurs van 2.500 € van IUBH University of Applied Sciences . Het aantal beurzen is beperkt en alleen beschikbaar voor de eerste 100 aanvaarde aanvragers. Meld je vandaag nog aan en ontvang de beurs! "

Vanwege COVID-19 zullen alle lezingen aan de IUBH University of Applied Sciences tot nader order plaatsvinden in een virtueel klaslokaal. We streven ernaar dat de huidige bijzondere omstandigheden er niet toe leiden dat studenten tijdens hun studie worden benadeeld.

Uw deur naar de bedrijfswereld

Ons MBA-programma is het ideale startpunt voor de volgende stap op uw professionele pad - een carrière als succesvol manager.

Het programma kwalificeert u op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfsbeheer, marketing, financiën en leiderschap voor veeleisende activiteiten in het midden- en hoger management in veel industrieën en specialistische gebieden. En door de internationale oriëntatie bent u geschikt voor de wereldwijde arbeidsmarkt.

Feiten

Mate: Studiemodel: Looptijd:
Master of Arts (MA) op de campus 2 semesters (voltijds)
Innames: Schoolgeld Toelating
Bad Honnef: maart, september
Berlijn: april, oktober
vanaf 7.290 EUR per semester Bachelor's degree, beroepservaring,
bewijs van Engelse taalvaardigheden

Wat onze studenten zeggen over IUBH

Wat onze studenten zeggen over IUBH | MBA International Business van IUBH op Vimeo.

Wat leert u van ons?

De MBA biedt u deskundige en algemene managementkennis en helpt u bij het ontwikkelen van uw individuele methodische vaardigheden:

 • Je verdiept je kennis op het gebied van bedrijfsmanagement en leiderschap door middel van academische en praktijkgerichte modules.
 • Je werkt actief aan je zachte vaardigheden, zoals communicatievaardigheden en intercultureel bewustzijn.
 • Je leert over bedrijfsstrategieën en hoe je hun succes kunt meten.
 • Je leert om personeel te leiden en te begeleiden door veranderingsprocessen.

Cursus in één oogopslag

1e semester

 • Leiderschap
 • Innovatie en Ondernemerschap
 • Internationale marketing
 • Prestatiemeting en -beheer
 • Bedrijfsfinanciën
 • Bedrijfseconomie

2e semester

 • Strategisch management
 • Verandermanagement
 • Managen in een mondiale economie
 • Capstone Project

129847_2_women_laptop_smiling.jpeg

Waar je gaat studeren

Je kunt je MBA-diploma voortzetten op de twee Duitse campussen in Bad Honnef en Berlijn.

Carrièremogelijkheden

Business Development Manager

In tijden van verandering moet u als Business Development Manager gevoel hebben voor verandering en trends. Je analyseert ontwikkelingen en markten en ontwikkelt op basis hiervan nieuwe producten en zakelijke ideeën. Bovendien brengt u gedegen kennis op het gebied van financiën, economie en recht op de juiste plaats.

Consultant

Als Consulent zou u verschillende bedrijven raadplegen. Deze raadplegingen kunnen betrekking hebben op algemeen beheer van het bedrijf of op het doorlopen van een veranderingsproces. U zou uw basisconsultatieconcept moeten aanpassen aan de individuele behoeften en opdrachten van uw klant zonder de doelstellingen van uw werkgever, de consultancy, te negeren.

Senior Brand Manager

Als Brand Manager is het jouw taak om het merk of imago van een bedrijf strategisch te ontwikkelen, positioneren en coördineren met als doel het zeer herkenbaar te maken en het te onderscheiden van andere bedrijven. Als onderdeel hiervan omvatten uw verantwoordelijkheden een cross-product strategieplanning met behulp van effectieve externe communicatie. Als Brand Manager ontwerp je ook innovatieve cross-channel mediacampagnes die nationaal en internationaal worden geïmplementeerd, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Lees meer

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Lees Minder
Bad Honnef , Berlijn + 1 Meer Minder