Read the Official Description

Met CMU International Business MBA online-programma's kunnen leerlingen zich op afstand van hun internationale bedrijfsstudies onderdompelen. Internationale marketing, bedrijfsmanagement en economische cursussen zijn slechts enkele voorbeelden van ons betaalbare online MBA-aanbod. Lees verder voor meer gedetailleerde beschrijvingen van onze MBA online-programma's.

Het MBA-curriculum bestaat uit 13 cursussen:

  • 9 Vereiste basisklassen, inclusief de Business Strategy Capstone
  • 4 aandachtsgebieden

Internationale Business MBA-studenten aan de California Miramar University kiezen uit de volgende lijst 4 International Business-cursussen:

  • MKT 6003 Internationale marketing
  • MGT 6601 Internationaal bedrijfsmanagement
  • ECO 6641 Internationale economie
  • FIN 6651 Internationale financiën
  • BUS 6671 Internationaal zakenrecht

CURSUS BESCHRIJVING INTERNATIONALE ZAKELIJKE CURSUS

MKT 6003 Internationale marketing
Biedt een grondige dekking van internationale marketing, met een sterke nadruk op de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd die over culturele grenzen heen markten betreden. Benadrukt ook het belang van internet in wereldwijde marketing bij het penetreren en verkennen van nieuwe markten. Deze cursus maakt gebruik van praktijkvoorbeelden om opvallende problemen te illustreren die voortdurend in en buiten de tekst worden besproken. (3 credit-uren)

MGT 6601 Internationaal bedrijfsmanagement
Verkent aspecten van internationale en transnationale activiteiten, inclusief wisselkoersen, culturele verschillen en politieke risico's. Bespreekt ook kwesties die te maken hebben met controlling- en personeelsbedrijven die fysiek ver van de primaire locatie van een bedrijf liggen en het vormen van zakelijke relaties met bedrijven met verschillende bedrijfsvormen. (3 credit-uren)

ECO 6641 Internationale economie
Deze cursus onderzoekt handel en internationale economie, door rekening te houden met comparatief voordeel en de productiefactoren. Onderzoekt hoe groei wordt beïnvloed door handel, en hoe internationale handel het wereldwijde welzijn van mensen en gebeurtenissen beïnvloedt. Bijkomende onderwerpen zijn onder meer effecten van arbeid (buitenlands en binnenlands), kapitaalbewegingen tussen regio's, handelsbeperkingen op milieu- en politiek beleid en de belangrijkste factoren die de relatieve kosten tussen landen beïnvloeden. (3 credit-uren)

FIN 6651Internationale financiën
Adressering van internationale monetaire systemen, betalingsbalans, aanpassingsmechanismen, internationale onderlinge afhankelijkheid en de relatie tussen binnenlands monetair beleid en wisselkoersbeleid. Deze cursus presenteert ook arbitrage en arbitrage, zoals transacties die een sleutelrol spelen in financiële contracten, evenals de financieringsmethodieken van multinationale ondernemingen, deviezen en bankaccepten. (3 credit-uren)

BUS 6671 Internationaal zakenrecht
Deze cursus onderzoekt de wetten die internationale activiteiten regelen, waaronder managementkwesties, handel, licenties en investeringen vanuit een internationaal managementperspectief. Studenten bestuderen de functie en het belang van internationaal publiekrecht, evenals de rol van publieke en private internationale organisaties bij het opstellen van richtlijnen voor internationaal zakendoen. Bijkomende onderwerpen zijn onder meer een beoordeling van de juridische aspecten van het opzetten van een buitenlandse operatie, joint venturing in het buitenland, het gebruik van een buitenlandse distributeur en exporttechnologie. (3 credit-uren)

Program taught in:
Engels
Last updated February 17, 2018
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Duration
8 weken
Full-time
Prijs
22,815 USD
Deadline
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum