Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Dit is een uitdagende, snelle en stimulerende MBA-cursus, ontworpen om de branchespecifieke zakelijke en managementvaardigheden te bieden die je nodig hebt om een ​​succesvolle carrière op te bouwen in internationaal modebeheer.

Deze cursus biedt een uitgebreid inzicht in de zaken van de mode, in plaats van je te leren een ontwerper of producent te zijn, zodat je een carrière in management of leiderschap kunt opbouwen. Het richt zich op de wereldwijde en technologische verschuivingen die de industrie de afgelopen jaren kenmerkten; het management van modeontwerp en productontwikkeling; en internationale strategieën voor modeproductie en detailhandel.

Je hebt recent je bachelordiploma in de mode of een andere discipline afgerond. Je hebt misschien ook al een tijdje gewerkt en wilt je carrièrevoortgang in de mode versnellen, of voor de eerste keer naar de mode gaan.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Deze cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van een nieuwe generatie managers in de modebranche. Uitdagend en stimulerend, combineert het de hoogste kwaliteit van onderwijs en academische ondersteuning met directe input van de mode-industrie.

modules

Duurzame strategie - van planning tot implementatie Marketing in een mondiale leeftijd Financiën, financiering en wetgeving - Kaders voor succes Leidt tot een veranderende wereld Business en management Onderzoeksmethoden of ondernemerschap

accreditatie

Na succesvolle afronding van de cursus en geselecteerde modules, wordt u het CMI Level 7-certificaat in strategisch management en leiderschap toegekend . Onder voorbehoud van registratie als CMI-lid.

Mogelijkheden voor beurzen

Coventry University London is verheugd onlangs een aantal beurzen voor Britse en internationale studenten te hebben gelanceerd. Je kunt meer te weten komen over onze beurzen door onze website te bekijken.

Start data

MBA International Fashion Management heeft startdata in oktober 2018 en januari 2019.

Toelatingseisen

Een diploma van goede kwaliteit of gelijkwaardig. Aanvragen van kandidaten met een gelijkwaardige graad en relevante ervaring worden op individuele basis behandeld. Werkervaring is wenselijk maar niet essentieel.

Toekomstperspectieven

"Ik werk momenteel als Product Manager-assistent voor C

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Coventry University London »

Laatst bijgewerkt op May 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,184 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Sept. 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Dec. 31, 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Dec. 31, 2019