MBA International Food en Agribusiness

Royal Agricultural University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA International Food en Agribusiness

Royal Agricultural University

MBA International Food and Agribusiness

De toenemende globalisering van de voedingsindustrie heeft gewezen op de noodzaak voor managers met ervaring van sociale, culturele, productie en consumptie omstandigheden in de belangrijkste markten van de wereld. Sourcing en aanbod in de food sector wordt steeds concurrerender en complexer.

Dit MBA biedt de gelegenheid voor u om kennis en ervaring van de producenten, verwerkers, consumenten en beleidsmakers krijgen in ten minste twee van de belangrijkste handelsblokken en markten in de wereld.

Bestaande en aspirant multinationale bedrijven zijn op zoek naar managers met transnationale kennis en taalkundige vaardigheden, die in staat zijn functioneren vertrouwen en competent in verschillende regio's van de wereld zijn.

Deze MBA is ontwikkeld om het kaliber van manager moeten een belangrijke rol bij deze complexe en dynamische wereldwijde industrie vullen maken. De cursus richt zich op de food- en agribusiness industrie en biedt een unieke gelegenheid voor de transatlantische studie om de betrokken ondernemingen in een Europese of USA context beheer onderwerpen zetten. Dit wordt bereikt door het bestuderen van de les deel van de cursus in Utah State University, Logan, Utah en in de School of Business and Entrepreneurship aan de Royal Agricultural University, Cirencester, Verenigd Koninkrijk.

De MBA is gevalideerd en uitgereikt door de Royal Agricultural University.

Voor wie is de Cursus bedoeld?

Recruitment is wereldwijd en de ideale kandidaat zal zeer gemotiveerd zijn, met een diploma normaal op 2,1 niveau (of gelijkwaardig) en / of ruime ervaring van het management. Deelnemers moeten verwachten om senior management posities in bedrijven, organisaties of instellingen te bereiken, waar het internationale bedrijfsleven is een belangrijke activiteit. Het zal ook past academici, adviseurs, ontwerpers en consultants in het bedrijfsleven of de overheid.

De MBA biedt de kans om te studeren in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, het creëren van commerciële handel banden en het openen carrièremogelijkheden. Het doel is om MBA-afgestudeerden die beschikken over de eigenschappen en vaardigheden die de food- en agribusiness industrie vereist produceren: bevoegd op de core business onderwerpen en ervaring van de voorwaarden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan, plus presentatie vaardigheden en het vermogen om bij te dragen aan het bedrijf zeer snel.

Over de cursus

De onderwezen element van de cursus wordt uitgevoerd in Utah State University (USU), Logan, Verenigde Staten van augustus tot december en de Royal Agricultural University (RAU) van januari tot april. Na succesvolle afronding van bepaalde modules in de Verenigde Staten, zal de RAU dit als elders verworven competenties erkennen en belonen je studiepunten om u in staat om te beginnen het bestuderen van de core modules in de RAU. Dit wordt gevolgd door het team project en het proefschrift.

Toelatingseisen

  • De normale minimale toelatingseis is een Honours graad in de bovenbouw van het tweede niveau, of een gelijkwaardige universitaire opleiding van een vergelijkbare internationale instelling.
  • Een minimum van twee jaar werkervaring met leidinggevende verantwoordelijkheden.
  • Volwassen kandidaten met aanzienlijke relevante werkervaring en lagere academische kwalificaties kan ook worden overwogen voor de binnenkomst, na persoonlijk interview met de Course Manager.
  • Als uw eerste taal niet Engels is, zullen we het Internationaal Engels Language Test (IELTS) te aanvaarden met een minimale score van 6,5 gemiddeld, met geen enkel element onder de 5,5.
  • Als u nog andere kwalificaties, met inbegrip van de overzeese awards en alternatieve Engels taal kwalificaties, wordt u geadviseerd contact op te nemen Admissions om de geschiktheid van uw award voor intrede op de cursus te bespreken.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
15,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cirencester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates