Overzicht

Meer en meer organisaties erkennen dat het vinden van (en het houden van) het beste talent, en het beste uit hen halen, van cruciaal belang is voor hun toekomstige succes. Deze MBA-cursus bereidt je voor op een carrière in HR-leiderschap - een breed scala van organisaties helpen groeien en bloeien.

Studeer voor deze MBA en je kunt een succesvolle strategische managementcarrière opbouwen door mensen te ontwikkelen in de complexe en snel veranderende wereld van de hedendaagse werkplek. Je studeert af met een goed begrip van hoe en waarom mensen op het werk functioneren, en van de relevante wettelijke kaders voor personeelsbeheer. Je zult ook je inzicht verdiepen in hoe je het meest geschikte talent voor elke organisatie kunt vinden, ontwikkelen en betrekken.

Je studeert op onze spannende campus in Londen - fulltime voor 1 jaar of parttime voor 2 jaar. Na succesvolle afronding krijgt u het Advanced Institute of Personnel and Development (CIPD) Advanced Diploma in HRM en kunt u ook het Chartered Management Institute (CMI) -certificaat in strategisch management en leiderschap verkrijgen.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Door te kiezen voor deze cursus kun je profiteren van internationale netwerkmogelijkheden met professionals uit verschillende delen van de wereld. Eerdere excursies in het veld omvatten bezoeken aan bedrijven in Zwitserland, Frankrijk, Praag en Japan. Je leert van in de industrie opgeleide academici die ook geaccrediteerd zijn door het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

modules

Duurzame strategie - van planning tot implementatie Marketing in een mondiale leeftijd Financiën, financiering en wetgeving - Kaders voor succes Leiderschap in een veranderende wereld Business en management Onderzoeksmethoden of ondernemerschap

accreditatie

Na succesvolle afronding van de cursus en geselecteerde modules, wordt u het CMI Level 7-certificaat in strategisch management en leiderschap toegekend . Onder voorbehoud van registratie als CMI-lid.

Mogelijkheden voor beurzen

Coventry University London is verheugd onlangs een aantal beurzen voor Britse en internationale studenten te hebben gelanceerd. Je kunt meer te weten komen over onze beurzen door onze website te bekijken.

Start data

MBA International Human Resource Management heeft startdata in oktober 2018 en januari 2019.

Toelatingseisen

Een diploma van goede kwaliteit of gelijkwaardig. Aanvragen van kandidaten met een gelijkwaardige graad en relevante ervaring worden op individuele basis behandeld. Werkervaring is wenselijk maar niet essentieel.

Toekomstperspectieven

"Studeren aan de Coventry University London heeft me het vertrouwen gegeven om mijn studie aan het Nigerian Institute of Management en het Institute of Chartered Accountants of Nigeria voort te zetten." Ik ben van plan een doctoraat aan te vragen om mijn kennis van Human Resource Management te vergroten. bijdragen aan de industrie, zowel in Nigeria als elders in de wereld. " - Aisha Mohammad, Nigeria

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Coventry University London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,184 GBP
Op locaties
Op datum
Einddatum
dec 31, 2019
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
sep 30, 2019
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 31, 2019