Read the Official Description

Overzicht

Deze opwindende cursus biedt de basis voor een high-flying carrière in internationale marketing en business. Je MBA zal je beheersing van een reeks multidisciplinaire vaardigheden bewijzen, evenals je vermogen om strategisch te denken en te werken.

Studenten komen naar deze cursus vanuit verschillende achtergronden en om verschillende redenen. Misschien werk je al een paar jaar, maar wil je van richting veranderen, of heb je een hogere kwalificatie nodig om je carrière te verbeteren. U kunt ook een eigen bedrijf starten of uw bedrijf laten groeien. Of misschien heb je net je bachelorstudie afgerond.

Ongeacht uw interesse in deze cursus, leert u de toonaangevende huidige theorieën over strategie, leiderschap en financiën, evenals specialistische kennis over marketingbeheer en -technieken. Je hebt voldoende kansen om in de praktijk kennis te maken met de wereld van marketing, door je kennis toe te passen om je praktische vaardigheden aan te scherpen en om klaar te zijn voor de carrière tegen de tijd dat je afstudeert.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Deze cursus is ideaal als u hoger wilt reiken en naar een meer strategische carrière wilt gaan. Hoewel de focus van de cursus duidelijk ligt op marketing, positioneert het onderwerp zich binnen de bredere context van business en strategie. Het opent een potentieel gevarieerde en goed betaalde carrière - en een met uitstekende vooruitzichten, omdat de waargenomen waarde van de marketingfunctie blijft stijgen bij de meest senior executives.

modules

Duurzame strategie - van planning tot implementatie Marketing in een mondiale leeftijd Financiering, financiering en wetgevende kaders voor succes Leidt tot een veranderende wereld Business en management Onderzoeksmethoden of ondernemerschap

accreditatie

Na succesvolle afronding van de cursus en geselecteerde modules, wordt u het CMI Level 7-certificaat in strategisch management en leiderschap toegekend . Onder voorbehoud van registratie als CMI-lid.

Mogelijkheden voor beurzen

Coventry University London is verheugd onlangs een aantal beurzen voor de Britse en internationale studenten te hebben gelanceerd. Je kunt meer te weten komen over onze beurzen door onze website te bekijken.

Start data

MBA International Marketing heeft startdata in oktober 2018, januari 2019 en mei 2019.

Toelatingseisen

Een diploma van goede kwaliteit of gelijkwaardig. Aanvragen van kandidaten met een gelijkwaardige graad en relevante ervaring worden op individuele basis behandeld. Werkervaring is wenselijk maar niet essentieel.

Toekomstperspectieven

" Coventry University London heeft mij de kennis gegeven om mijn eigen digitale marketingbedrijf op te richten en ik ben begonnen met New Age Marketing, een digitaal marketingbedrijf dat zich richt op (kleine, middelgrote) MKB-bedrijven in Londen, zoals de Enterprise Hub. heeft me geholpen om succes te behalen en ik kijk er naar uit om mijn bedrijf verder te laten groeien ". - Deepak Yadav, India

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Oct. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,184 GBP
By locations
By date
Begindatum
Mei 2019
Einddatum
Apr. 30, 2020
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Sept. 30, 2019
Application deadline
Begindatum
Jan. 2020
Einddatum
Dec. 31, 2019
Application deadline

Mei 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Apr. 30, 2020

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Einddatum
Dec. 31, 2019