De Master MBA in Bedrijfskunde en Management van EUDE Business School heeft als belangrijkste doel je voor te bereiden als een leider om posities met een grotere verantwoordelijkheid te bekleden en alle aspecten van het bedrijf te kennen vanuit een wereldwijde en actuele visie. Op dezelfde manier verkrijgt u alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om uw eigen project te starten en te leiden.

Met het EUDE MBA- programma kunt u alle EUDE van bedrijfsbeheer kennen en begrijpen met een globale aanpak en vanuit het perspectief van bedrijfsbeheer. Een training ontworpen en voorbereid door leidinggevenden van de beste nationale en internationale bedrijven en aangepast aan uw behoeften, wij bieden u de mogelijkheid om uw MBA te doen in online, fulltime of uitvoerende modaliteiten.

Met onze Master MBA in Business Administration en Management verkrijgt u een groei in uw professionele ontwikkeling en een arbeidsverbetering in de markt . Dankzij de methodologie is ons programma een propeller voor je professionele carrière, aangezien het jaar van de EUDE MBA gelijk staat aan 8 jaar professionele ervaring. Hiermee bent u in staat de perfecte professional te worden waarnaar bedrijven op dit moment op zoek zijn.

114036_MBA2.jpeg

Competenties en professionele exits van de Master in Business Administration en Management - MBA

Het realiseren van onze Master MBA in Business Administration en Management in een van de modaliteiten die u zult verwerven van de volgende professionele en persoonlijke competenties :

  • Voer taken uit van Senior Management.
  • Verantwoordelijkheid nemen bij het bedenken en uitvoeren van strategische beslissingen.
  • Opzetten, beheren en controleren van de belangrijkste financiële elementen van het bedrijf.
  • Beheer teams op verschillende gebieden strategisch, en verbeter en beheer het talent van het personeel van de organisatie.
  • Het opzetten en beheren van de implementatie van verschillende marketingstrategieën en beleid aangepast aan de huidige wereldwijde, concurrerende en veranderende omgeving met technologische ondersteuning.
  • Ontwikkel de taken van integraal management van communicatie, kwaliteit, management van organisatieverandering en bedrijfscultuur.

Bovendien is de EUDE Online MBA erkend door de meest prestigieuze rankings in de sector:

"De MBA - Management en Business Management Online van EUDE Business School is beschouwd als een van de beste MBA's in de wereld volgens de Ranking on Business Education van het economische dagblad Financial Times."

Masteropleiding Business Administration and Management - MBA

1. Beheer en organisatie van de onderneming

2. Bedrijfsstrategie

3. Human Resources Management

4. Marketing Management en Commercieel Management

5. Financieel beheer

6. Buitenlandse handel

7. Operations, Logistics en Quality Management

8. Ondernemerschap, technologische innovatie en methoden voor innovatie

9. Efficiëntie van de richtlijn

10. Juridische aspecten

11. Final Master Project

Het Masterthesis Project (PFM) richt zich op de praktische toepassing van de kennis en hulpmiddelen die de student tijdens het programma heeft verworven, op een ondernemersinitiatief of op een substantiële verbetering van een bestaande bedrijfsactiviteit, door de ontwikkeling van een bedrijfsplan. o Businessplan.

* De PFM is alleen verplicht voor face-to-face modaliteiten.

Methodologie van de Master in Business Administration en Management - MBA

De werkmethodologie ontwikkeld in EUDE Business School die wordt toegepast in onze Master MBA in Business Administration en Management is gebaseerd op de Case-methode. Een bij uitstek praktische training is de beste basis voor de student om de kennis, vaardigheden en ervaringen te verwerven die het bedrijf nodig heeft. De cases die in elk kennisgebied zijn ontwikkeld, zijn succesverhalen die de student een ruime marge bieden voor analyse en discussie.

Het klaslokaal met kleine groepen of de EUDE Virtual Campus, een toonaangevend Europees platform , zullen de meest geschikte forums zijn, zodat studenten hun mening en reflecties over elk document kunnen delen.

De syllabus is opgesteld onder toezicht en advies van toonaangevende bedrijven in de sector, evenals een faculteit bestaande uit leidinggevenden en voormalige directeuren van multinationale en nationale bedrijven (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé of Drommer Consulting) .

Aan het einde van het programma zal de student zijn Final Master Project * afleveren en verdedigen. De PFM * is een businessplan, echt of gesimuleerd, waarbij de student alle verworven kennis en hulpmiddelen heeft toegepast.

Gedurende de gehele duur van het programma zal de student een gepersonaliseerde tutor hebben en een voortdurende feedback door de leraren, waardoor de student te allen tijde zijn verbeterpunten en sterke punten kan kennen.

* De PFM is verplicht voor studenten in face-to-face-modus. De rest van de modaliteiten zijn vrijgesteld van deze vereiste, behalve voor studenten die de Master of Access voor het officiële diploma hebben gekozen.

Opleiding te volgen in:
  • Spaans
Laatst bijgewerkt op Juni 17, 2019
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd, Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1500 uur
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

MBA + RRHH - España

MBA + PDDI

MBA con + de 10 especializaciones