Over

In samenwerking met Boston University Metropolitan College (BU MET) heeft Luxembourg School Of Business ( LSB ) een nieuw programma ontworpen waarmee in aanmerking komende studenten zowel een MBA bij LSB als een Master of Science aan BU MET kunnen verdienen. Door de LSB MBA te combineren met de BU MET-masteropleiding, kunt u een meer gespecialiseerde reeks competenties verwerven in een specifiek interessegebied, waaronder projectbeheer, bedrijfsrisicobeheer en wereldwijd marketingbeheer. Studenten die deelnamen aan dit programma hebben de mogelijkheid om beide opleidingen tegelijk af te ronden.

Deze optie is bedoeld voor professionals die willen leren of hun vaardigheden en mogelijkheden willen bijwerken om bij te dragen aan de planning en uitvoering van bedrijfsrisico's. Dit programma biedt de nodige tools en concepten om te plannen, te voorkomen en-wanneer nodig-succesvol te reageren op onderbrekingen in complexe bedrijfsactiviteiten.

Studenten die de masteropleiding Enterprise Risk Management voltooien, kunnen aantonen:

 • Vaardigheid in het ontwerpen en evalueren van blootstellingen en de beschikbare antwoordopties, het ontwikkelen van geschikte plannen voor wijdverbreid enterprise-risicobeheer, bedrijfscontinuïteitsplanning en rampenherstelkaders en -processen.
 • Vaardigheden in het gebruik van kwantitatieve en kwalitatieve gegevens om de waarschijnlijkheid en ernst van individuele blootstellingen in te schatten.
 • De vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om management- en leiderschapsrollen te vervullen in het beroep van bedrijfscontinuïteit, met een waardering voor de brede vraagstukken van continuïteit, veiligheid en risicobeheer.
 • Kwantificering van alle soorten risico's, waaronder strategisch, operationeel, financieel en verzekeringen, voor de raad van bestuur, zodat de belangrijkste risico's goed worden begrepen en beheerd.

Het Weekend-MBA-programma stelt u in staat om voortdurend na te denken over uw dagelijks werk en deze te verbeteren.

 • De theorie helpt je om dingen die je tijdens je werkervaring hebt geleerd te begrijpen door je stichtingen en richtlijnen te geven.
 • Onze innovatieve praktijkgerichte onderwijstechnieken maken de overgang van het klaslokaal naar de werkplek gemakkelijk. Elke klas geeft je afhaalmomenten, leren dat direct kan worden toegepast, waardoor je prestaties op het werk verbeteren.
 • Bovendien zal het u bekrachtigen en u het vertrouwen geven dat u nodig heeft om moeilijke beslissingen van het management te nemen.

Waarom een ​​dubbele graad?

 • Verdien een MBA van LSB en een Master of Science in het gespecialiseerde gebied van BU MET binnen hetzelfde tijdsbestek.
 • Studeer in Boston, dat consequent de beste studentenstad van de VS is
 • Meld je aan voor het online masterprogramma van BU MET, gerangschikt in de top 10 van de natie voor 2017 door US News

LSB studenten die zijn toegelaten tot het programma Pathway , zullen in totaal acht BU-MET-cursussen afronden, waarvan er zes online zullen worden gevolgd terwijl zij de face-to-face MBA-lessen in Luxemburg bijwonen. Aan het einde van het LSB MBA-programma, zullen de studenten de laatste twee vereiste BU MET-cursussen volgen tijdens een zesweekse zomersessie op de campus in Boston, Massachusetts.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 3 andere vakken van Luxembourg School Of Business »

Laatst bijgewerkt op November 18, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet