Over

In samenwerking met Boston University Metropolitan College (BU MET) heeft Luxembourg School Of Business ( LSB ) een nieuw programma ontworpen waarmee in aanmerking komende studenten zowel een MBA bij LSB als een Master of Science aan BU MET kunnen verdienen. Door de LSB MBA te combineren met de BU MET-masteropleiding, kunt u een meer gespecialiseerde reeks competenties verwerven in een specifiek interessegebied, waaronder projectbeheer, bedrijfsrisicobeheer en wereldwijd marketingbeheer. Studenten die deelnamen aan dit programma hebben de mogelijkheid om beide opleidingen tegelijk af te ronden.

Deze optie is bedoeld voor professionals die hun MBA willen aanvullen met hun passie voor projectmanagement. De curricula voorzien de studenten van de nodige tools en technieken om projectkosten en -planningen te volgen en volgen. Ze zullen de vaardigheid ontwikkelen om resources, communicatie en complexe projecten te beheren voor succesvolle afronding binnen een bepaald tijdsbestek en budget.

Studenten die de masteropleiding in Project Management voltooien, kunnen aantonen:

 • Vaardigheid in het ontwikkelen van een levenscyclus van projectmanagement voor projecten die relevant zijn voor hun professionele domein
 • Geavanceerde kennis van de projectbeheerprocesgroepen: initiëren, plannen, uitvoeren, bewaken en controleren en sluiten
 • Vaardigheid in projectmanagementtechnieken, met name projectplanning, projectcommunicatie, kosten en planningschatting en -controle, contracting; en risico- en kwaliteitsanalyses
 • Kennis van geavanceerde tools voor het schatten en beheren van projectkosten, planning en tracking en templates voor projectmanagement en communicatie
 • Grondige kennis van strategische planning en governance die van toepassing is op grote projecten en programma's

Het Weekend-MBA-programma stelt u in staat om voortdurend na te denken over uw dagelijks werk en deze te verbeteren.

 • De theorie helpt je om dingen die je tijdens je werkervaring hebt geleerd te begrijpen door je stichtingen en richtlijnen te geven.
 • Onze innovatieve praktijkgerichte onderwijstechnieken maken de overgang van het klaslokaal naar de werkplek gemakkelijk. Elke klas geeft je afhaalmomenten, leren dat direct kan worden toegepast, waardoor je prestaties op het werk verbeteren.
 • Bovendien zal het u bekrachtigen en u het vertrouwen geven dat u nodig heeft om moeilijke beslissingen van het management te nemen.

Waarom een ​​dubbele graad?

 • Verdien een MBA van LSB en een Master of Science in het gespecialiseerde gebied van BU MET binnen hetzelfde tijdsbestek.
 • Studeer in Boston, dat consequent de beste studentenstad van de VS is
 • Meld je aan voor het online masterprogramma van BU MET, gerangschikt in de top 10 van de natie voor 2017 door US News

LSB studenten die zijn toegelaten tot het programma Pathway , zullen in totaal acht BU-MET-cursussen afronden, waarvan er zes online zullen worden gevolgd terwijl zij de face-to-face MBA-lessen in Luxemburg bijwonen. Aan het einde van het LSB MBA-programma, zullen de studenten de laatste twee vereiste BU MET-cursussen volgen tijdens een zesweekse zomersessie op de campus in Boston, Massachusetts.

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 3 andere vakken van Luxembourg School Of Business »

Laatst bijgewerkt op November 18, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet