Read the Official Description

De beste professionals zijn degenen die weten dat je altijd kunt verbeteren

De MBA MANAGER van FBS is ontworpen voor die professionals en managers die begrijpen dat ze hun managementkennis voortdurend moeten uitbreiden om zich aan te passen aan de voortdurende professionele uitdagingen die de markt stelt.

De FBS-master is een vormingservaring die is ontworpen om de lessen te combineren met het professionele leven van de studenten.

In FBS hebben we de MBA MANAGER van de editie van april 2019 aangepast met nieuwe onderwerpen om deze aan te passen aan de realiteit van het bedrijf. We hebben dus onderwerpen opgenomen die verband houden met digitale transformatie en we hebben andere onderwerpen aangepast.

We hebben ook een pre- en postmaster-trainingsperiode opgenomen. Op deze manier hebben studenten toegang tot een nivelleringsperiode voordat ze het programma starten. En als ze eenmaal afgestudeerd zijn, kunnen ze de kennis in sommige specialismen uitbreiden.

Daarnaast zijn ervaringen binnen en buiten het klaslokaal in deze cursus versterkt. Aangevuld met workshops over managementvaardigheden.

methodologie

De methodologie van FBS Business School is bij uitstek praktisch: het richt zich volledig op de stelregel van "Leren door te doen", dat wil zeggen leren door te doen. De methodologie die in alle FBS MBA-programma's wordt gevolgd, is de casusmethode, waarmee studenten oplossingen voor praktische gevallen moeten voorbereiden en aanbieden, waarbij de student voor het besluitvormingsproces staat. Deze methodologie vereist een klooster dat zeer goed is opgeleid in deze techniek, omdat de klassen authentieke forums van gedeelde kennis moeten worden.

programma Structuur

Het MBA-programma aan de FBS Business School is verdeeld in drie perioden.

Nivelleren - MBA-periode - Accessoires

De nivelleringsperiode begint een paar weken voor de officiële datum van de MBA. In deze periode van vrijwillige hulp krijgen studenten lessen in boekhoudkundige fundamenten, gebruik van Office-hulpprogramma's en andere onderwerpen die kunnen helpen bij de realisatie van het programma.

De MBA-periode is verdeeld in de volgende delen of fasen:

FUNDAMENTEN: Een essentiële herziening van het huidige panorama van essentiële aspecten voor managementontwikkeling, met een 360º bedrijfsvisie.

GEAVANCEERD: verdieping van vaardigheden en managementvaardigheden door middel van inhoud variërend van big data tot internationale handel.

SPECIALISATIE: De laatste periode bestaat uit een specialisatie op delen van het bedrijf, zoals Algemeen Management, Financieel Management, Human Resources Management of andere.

PROJECT: Uitwerking van een project van oprichting van een bedrijf waarin het geleerde wordt toegepast met de ondersteuning en de geïndividualiseerde monitoring van een tutor.

PERSOONLIJK LOOPBAANPLAN: Begeleiding bij de planning van het Strategisch Plan van Loopbaanontwikkeling van de student. Inzetbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van de FBS MBA.

Wanneer studenten afstuderen, kunnen ze naar Complementos gaan. In deze periode van vrijwillige assistentie breiden studenten hun kennis van Digital Business uit met onderwerpen die te maken hebben met Digital Ecosystem, Vision and Digital Strategy, Business Models in Digital Environments, Technological Disruption en Design Thinking, Digital Marketing en e-commerce en HR Management in omgevingen digitaal, evenals Digital Finance.

Onder de aanvullende vakken is een taalverbeteringsmodule toegevoegd.

Aanvullende workshops

Tijdens de ontwikkeling van de master neemt de student deel aan verschillende workshops en workshops om zijn opleiding te voltooien.

INNOVATIE. Een workshop gebouwd om de processen, hulpmiddelen en visie die nodig zijn om te innoveren te vergemakkelijken. Het biedt de student de mogelijkheid om op een praktische manier een methode van co-creatie, onderzoek en innovatie te leren.

ZICHTBAAR MAKEN VAN PROFESSIONELE VAARDIGHEDEN Gedurende de cursus staan ​​er workshops en trainingssessies op het programma om studenten te helpen hun toegankelijkheid of groei op de arbeidsmarkt te verbeteren.

GEMOTIVEERDE APPARATUUR, PRODUCTIEVE APPARATUUR. In de juiste richting van deze teams ligt de productiviteit van het bedrijf en daarom is het noodzakelijk dat de nieuwe leiders verschillende vaardigheden verwerven en ontwikkelen, zoals positieve communicatie, emotionele intelligentie, erkenning ...

DAGEN VAN PROFESSIONELE TOEPASSING. Tijdens de MBA kan de student conferenties, seminars en workshops bijwonen, geleid door professionele sprekers uit het bedrijfsleven.

klooster

De faculteit van FBS bestaat uit topprofessionals uit de bedrijfswereld, met uitgebreide ervaring op professioneel gebied, maar ook in onderwijs, onderzoek, consulting en consulting.

Het docententeam heeft ervaring in managementposities van nationale en multinationale bedrijven, evenals een geweldige pedagogische voorbereiding, waarmee zij de onderwerpen kunnen onderwijzen over bedrijven waarin zij experts zijn. Deze professionals brengen hun kennis, afgeleid van de beroepspraktijk, over in onze MBA-programma's en geven studenten een globale, accurate en getrouwe aanpassing aan de realiteit van het bedrijf.

financiering

FBS is een stichting zonder winstoogmerk met als doel de ontwikkeling van professionals en bedrijven. Daarom biedt de stichting een reeks beurzen aan kandidaten voor MBA-programma's, zodat elke student die zich echt aan zijn opleiding heeft gecommitteerd het MBA zonder economische problemen kan voltooien. Bovendien heeft FBS zeer voordelige financieringsovereenkomsten met verschillende financiële entiteiten.

Program taught in:
Spaans

See 1 more programs offered by Fundesem Business School »

Last updated November 28, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 5, 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Apr. 5, 2019
Application deadline

Apr. 5, 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA