MBA, Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA, Master of Business Administration

De Executive Master of Business Administration (MBA) is een internationaal erkende Master's degree in business administration en management.The MBA is gericht op de zakelijke leiders van de toekomst te ontwikkelen. Het benadert verantwoord leiderschap thematisch van de uitgangspunten van creativiteit, praktische en sociale vindingrijkheid, en is sterk gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers, met inbegrip van hun carrière management.

De MBA richt zich op de integratieve disciplines van de business strategie en het beheer van veranderingen, wat leidt tot een real-world consultancy project en een individuele zakelijke onderzoeksproject. The Greenwich MBA kan worden aangepast aan vier gespecialiseerde sectoren: Financial Services (met inbegrip van banken en verzekeringen); Openbare diensten (met inbegrip van de gezondheid, de lokale overheid en hulpdiensten); Sociale onderneming; en Maritime. Na succesvolle afronding van het programma, zul je afstuderen met een van de volgende: Executive Master of Business Administration; Executive Master of Business Administration (Financial Services); Executive Master of Business Administration (openbare diensten); Executive Master of Business Administration (Social Enterprise); Executive Master of Business Administration (Maritime Management).

De MBA bestaat uit executive coaching, die helpt studenten om hun waarde te begrijpen in de markt en de plannen die het beste van hun loopbaan potentieel zal ontwikkelen.

Onze part-time door ondersteunde open leren programma is vooral gericht op mensen die full-time werken en de noodzaak om te studeren in evenwicht te brengen met werk en thuis verplichtingen. Er werken ondersteunde open leren, een flexibel model dat een mengsel van verschillende methoden van onderzoek gebruikt. Het staat open voor eigen studenten (UK en EU), die nodig zijn om ongeveer 12 uur per week meer dan iets minder dan drie jaar te bestuderen. De full-time mode van de studie staat open voor Thuis, de EU en internationale studenten en wordt direct in het Greenwich Campus over een periode van 12 maanden. Thuis studenten die studie die leidt tot PGDip Management (voorheen een DMS) te ondernemen moet gelden voor de Executive MBA (door ondersteund open leren) en vraag een exit award na 120 studiepunten.

Inhoud

Zakelijke Context en International Business Environment (MBA) (10 studiepunten) Strategie en Transformatie (MBA) (20 studiepunten) Het beheren van de Value Chain (MBA) (20 studiepunten) Leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en Career Management (MBA) (15 studiepunten) Integratieve Strategisch workshops en Simulaties (MBA) (15 studiepunten) Business Research Project (MBA) (30 studiepunten) twee jaar Accredited Werkervaring Zakelijk Engels voor academische doeleinden - niveau 4 Financieel management (MBA) (15 studiepunten) Human Resource and Information management (MBA) (15 studiepunten) Grondslagen van Scholarship en methoden van onderzoek (15 studiepunten) Business Analysis (MBA) (10 studiepunten) Studenten zijn verplicht om 15 studiepunten uit deze lijst met opties te kiezen.

Creative Problem Solving en Consultancy Project (MBA) (15 studiepunten) Creative Problem Solving en Consultancy Project (MBA: Financial Services Sector) (15 studiepunten) Creative Problem Solving en Consultancy Project (MBA: Public Services Sector) (15 studiepunten) Creative Problem Solving en Consultancy Project (MBA: maritieme sector) (15 studiepunten) Creative Problem Solving en Consultancy Project (Hospitality) (15 studiepunten

Toelatingseisen

Aanvragers moeten hebben:

Een goede relevante eerste diploma van een erkende universiteit. PLUS een minimum van twee jaar ervaring in het bedrijfsleven. Studenten opgeleid in een andere taal dan het Engels moet een IELTS score van 6.5 of hoger of een vergelijkbare rating in een andere taal testsysteem hebben. Als alternatief kunnen de studenten binnen via de universiteit van Greenwich programma International Pre-Masters '. In uitzonderlijke gevallen kunnen de kandidaten met minder dan de gewenste vermelding criteria onderworpen aan een interview en de beoordeling worden beschouwd.

Beoordeling

Studenten worden getoetst door middel van cursussen, ontwikkeling portfolio's, examens, een adviesbureau verslag en een beheer onderzoeksproject.

Professional Recognition

Dit programma biedt geassocieerd lidmaatschap van het Chartered Management Institute.

Carrière mogelijkheden

Afgestudeerden kunnen nastreven progressie op alle gebieden van het management. Werkgevers van onze afgestudeerden zijn onder Alcatel, Banco Santander, BT, Ernst & Young, MKB en Raytheon.

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder