'The International Full Time MBA voor ambitieuze internationale Minded MBA Students' The Wittenborg Master of Business Administration is een MBA-graad in de eerste plaats gericht op studenten met een niet-zakelijke administratie Bachelor diploma, die minstens 2 jaar ervaring in het werken in bedrijven en organisaties in een rol die mensen of processen, of beide beheert hebben gehad. Kandidaten voor de Wittenborg MBA zal spreken goed Engels en hebben gewerkt in een internationale omgeving.

De opleiding Wittenborg MBA is gericht op het verstrekken van afgestudeerden met de vaardigheden en competenties aan het management posities op het gebied van bedrijfskunde te vervullen, zowel in de publieke en private sector. Deze posities kunnen bestaan ​​uit het beheer of beleidsbepalende functies in grote organisaties, evenals de posities van het management in kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo's). Een doel is dat studenten binnen een organisatie in staat om kritisch te analyseren en te evalueren diverse ontwikkelingen, zodat ze kunnen vormen, maken en aanzetten tot beleid, visie en doelen en oplossingen binnen die organisatie. Zij moeten in staat zijn om de strategische processen en de visie van een bedrijf of organisatie te analyseren en gebruiken van deze analyse toe te passen en uit te voeren instrumenten om te innoveren, te optimaliseren en (her) opbouw van deze processen met behulp van een integrale aanpak. Vanuit een internationaal perspectief van de studenten moeten leren om de omgeving waarin ze zich bevinden in het analyseren en aan te passen hun gedrag en de rol volgens de macro- en micro-omgevingen waarin ze zich bevinden.

Toelatingseisen

De toelatingseisen (criteria) voor MBA zijn:

  • een Bachelor diploma of gelijkwaardig erkend diploma
  • Kandidaten worden verzocht om een ​​academische referentie te geven uit hun vooropleiding instituut
  • Het is niet nodig te hebben verkregen een Bachelor diploma van het domein van Business Administration, maar in de mate studenten moeten een academisch werkstuk (afstudeerproject of scriptie) hebben afgerond, dat een zekere mate van academisch schrijven en onderzoek ervaring leert
  • een minimum van 3 jaar professionele ervaring (na bachelordiploma)
  • 5 jaar professionele ervaring bij voorkeur
  • Kandidaten worden verzocht om een ​​verwijzing van een bedrijf of organisatie te bieden, waar zij hebben gewerkt

Engels taaleisen

IELTS 6.5 of TOEFL Equivalent.

Selectieprocedure

Er is geen specifieke selectieprocedure voor studenten die het MBA in te voeren, maar niet-EU (visa) studenten worden 'gescreend' op basis van hun achtergrond, zodat het instituut in staat zijn om hun immigratiestatus te garanderen.

De screening bestaat uit een interview, de verzameling en correlatie van alle IND vereiste documenten, waaronder het bewijs van voldoende financiële middelen, rekening houdend met eventuele studiebeurzen verstrekt door Wittenborg (Orange Tulip Scholarship, bijvoorbeeld) of door derden (NUFFIC, EU, etc.).

MBA verbeteren van uw carrière!

MBA-afgestudeerden zijn vaak versneld in senior management posities en deze MBA-programma is ontworpen voor degenen die wensen om het senior management posities te sluiten, of als voorbereiding voor verdere studie in het bedrijfsleven, zoals een DBA, of een PhD.

De MBA zal de carrières van verder

  • Nederlanders of andere EU-afgestudeerden die werkzaam zijn in een organisatie, het managen van mensen of processen, en zijn op zoek naar hun carrièremogelijkheden binnen hun huidige positie werkgelegenheid te verbeteren. Deze studenten worden ondersteund door hun werkgever en kan het programma in deeltijd te studeren;
  • Nederlanders of andere EU-afgestudeerden die hebben gewerkt in een organisatie, het managen van mensen of processen, en zijn op zoek naar een full-time MBA programma dat hun inzetbaarheid kansen in een internationale markt zal toenemen;
  • International afgestudeerden in Nederland, die hebben afgerond een Bachelor diploma en hebben gewerkt in een organisatie die verantwoordelijk is het managen van mensen of processen, die op zoek zijn om hun carrièrekansen te verbeteren, hetzij op hun huidige werkgever of bij het ​​zoeken naar een nieuwe kans;
  • Internationale studenten wereldwijd, van zakelijk of niet-zakelijke gebieden, met een bewezen aantal jaren het managen van mensen en processen binnen een organisatie. Deze studenten zijn op zoek naar een Engels onderwezen, internationaal georiënteerde MBA-programma dat kan hen in staat stellen om hun carrièremogelijkheden op de arbeidsmarkt te verbeteren, hetzij thuis of in Nederland, hetzij op hun huidige werkgever of bij een nieuwe organisatie, en eventueel doorgaan met hun studies op een hoger niveau.
Opleiding te volgen in:
Engels
Wittenborg University of Applied Sciences

Zie 5 andere vakken van Wittenborg University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,300 EUR
beurzen Mogelijke
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum