MBA Master of Business Administration *

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Onze Master of Business Administration-cursus is ontworpen om de voortgang te versnellen van degenen die een carrière in de creatieve industrie willen starten of al hebben.

Als student aan de UCA Business School for the Creative Industries, zul je worden blootgesteld aan hoe internationale bedrijven werken, echte casestudy's onderzoeken en evalueren, en een sterke basis vormen voor theoretische kennis. Je leert de belangrijkste vaardigheden die worden verwacht van mensen in hogere functies in organisaties en wordt aangemoedigd om ondernemerschap te verkennen en je capaciteit als toekomstige leider te ontwikkelen.

Elke cursus binnen ons Business School-portfolio wordt gegeven met een wereldwijd perspectief, waardoor afgestudeerden de vaardigheden krijgen die nodig zijn om overal ter wereld een creatieve zakelijke carrière na te streven. Onze onderwijsprogramma's zijn allemaal projectmatig en combineren kennis uit zowel het bedrijfsleven als de creatieve industrie om goed afgeronde, zeer inzetbare afgestudeerden te produceren met een hoog aangeschreven kwalificatie.

Het programma voor onze eenjarige Master of Business Administration-graad is ontwikkeld om positieve en vooruitstrevende leiders te creëren voor de opwindende en innovatieve creatieve industrieën.

Gevestigd bij UCA Epsom, heb je de unieke kans om samen te werken en samen te werken met collega-creatieve ondernemers aan de UCA Business School. De internationale MBA-cursus wordt ondersteund door seminars, tutorials, workshops en kritieken, waardoor u een hoog niveau van competentie in praktische, visuele, mondelinge en schriftelijke expressie kunt ontwikkelen en u het vertrouwen geeft om uw ideeën effectief te communiceren.

Omdat autonoom leren een integraal onderdeel is van de programmastructuur, wordt van u verwacht dat u uw eigen internationale zakelijke project identificeert, ontwikkelt en beheert op basis van het door u gekozen specialistische gebied van de creatieve sector. Door een proactieve relatie met uw tutor leidt u uw projectwerk en wordt u ondersteund door personeel en betrokkenheid bij professionele brancheverbindingen.

Na succesvolle afronding van de cursus kunt u professionele beslissingen op hoog niveau nemen, vaardigheden en expertise van het senior management aantonen en onafhankelijk onderzoek en theorie toepassen om creatief strategisch denken te bevorderen en complexe bedrijfsproblemen op te lossen.

* Cursus onder voorbehoud van validatie en was eerder getiteld International MBA.

Cursus details

Term 1

Internationaal financieel bedrijfsbeheer

 • Deze eenheid is bedoeld om u te helpen een diepgaand inzicht te krijgen in de belangrijkste financiële doelstellingen van het bedrijf en de beperkingen van een organisatie die van invloed kan zijn op dat doel. Je zult ook in staat zijn om de moderne principes van bedrijfsfinanciering te analyseren en hun geldigheid te verkennen. Je maakt onderscheid tussen de verschillende financieringsbronnen, onderzoekt hun voor- en nadelen en beoordeelt de kapitaalstructuur van een onderneming.

Global Business Management

 • Deze unit onderzoekt de taak van het management in de huidige internationale en wereldwijde zakelijke omgeving. Het onderzoekt kritisch de belangrijkste taken van het management en de theorieën die eraan ten grondslag liggen, rekening houdend met de geschiktheid van theorie, modellen en concepten voor verschillende culturele omgevingen en het ontwikkelen van een voorwaardelijke benadering ervan om u in staat te stellen de meest geschikte managementstijl te kiezen voor uw toekomstige loopbaan.

Ondernemerschap en innovatie

 • Je gaat de relaties tussen creativiteit, innovatie en ondernemerschap verder verkennen. Je krijgt ook kansen om inzicht te krijgen in hoe kansen worden geïdentificeerd en hoe ze haalbaar worden gemaakt door een bedrijfsplan te implementeren om het haalbaar en gerealiseerd te maken in professionele creatieve praktijken.

Termijn 2

Project management

 • Deze unit biedt u een beter begrip van analytische vaardigheden voor het oplossen van problemen in projectmanagement, om wiskundige modellen te leren die helpen bij het besluitvormingsproces en om kritisch denken en kennis te ontwikkelen in de theorie en praktijken van projectmanagement. Deze unit leidt u door veel van de fundamentele hulpmiddelen voor projectbeheer en gedragsvaardigheden die vereist zijn in profit- en non-profitorganisaties.

Internationale bedrijfsstrategie

 • Tijdens deze unit wordt van u verwacht dat u het strategisch managementproces zoals het van toepassing is op internationaal georiënteerde organisaties kritisch onderzoekt om het concurrentievermogen te behouden en te behouden in de steeds veranderende en veeleisende internationale en industriële omgevingen. U krijgt een betere waardering van de belangrijkste concepten, tools en principes van strategieformulering en concurrentieanalyse.

Termijn 3

Onderzoekspraktijk

 • De eenheid is ontworpen om u in staat te stellen zelfverzekerd te worden met behulp van creatieve onderzoekstechnieken en -methoden. Het stelt je in staat om postdoctoraal onderzoek te doen en te schrijven. Het behandelt de elementen waaruit formeel onderzoek bestaat, waaronder het onderzoeksvoorstel, een verscheidenheid aan onderzoeksmethoden, actieplanning, het uitvoeren van het onderzoek zelf en het presenteren van uw bevindingen.

Internationaal zakelijk project

 • De unit International Business Project is het hoogtepunt van je studie en vormt een kader voor de centrale ideeën en concepten die tijdens je MA zijn ontwikkeld. De uitkomst zal het bewijs leveren van geavanceerde conceptuele, theoretische en technische bekwaamheid gedurende een langere periode van zelfgestuurde studie.

Kosten en extra cursuskosten

Collegegeld

Het cursusgeld per jaar voor deelname aan 2020 is:

 • UK en EU studenten fulltime - £ 10.500
 • Internationale studenten voltijds - £ 17.500 (standaard tarief)
 • Internationale studenten fulltime - £ 16.800 (volledige vergoeding voor vroege betaling)

Extra cursuskosten

Zie naast het collegegeld de aanvullende cursuskosten voor deelname aan 2020.

Deze tarieven zijn alleen correct voor het vermelde academiejaar. De kosten kunnen elk jaar stijgen tijdens de periode van voortdurende inschrijving van een student in overeenstemming met de inflatie (onder voorbehoud van een maximaal gereguleerd collegegeldlimiet). Elke aanpassing voor doorlopende studenten zal op of onder het voorspellingspercentage van RPI-X liggen.

Vergoedingskortingen en beurzen

Om al onze huidige studenten en onze recente alumni in het VK en de EU te ondersteunen bij het doorstromen naar het volgende studieniveau, hebben we een nieuwe reeks kortingen op tarieven ontwikkeld voor een reeks cursussen.

 • Lees meer over kortingen op vergoedingen

uitrusting

De MA-cursussen bij UCA Epsom delen een basiskamer met netwerkcomputerfaciliteiten en je hebt ook toegang tot ons uitgebreide scala aan campusfaciliteiten, waaronder: printstudio's met uitgebreide zeefdrukfaciliteiten, fotostudio's, 3D-workshops, mediawinkel voor het lenen van film en fotografie apparatuur. Er is ook een moderne bibliotheek met een schat aan boeken, tijdschriften, speciale collecties en online bronnen.

Business School

Onze nieuwe Business School for the Creative Industries, de eerste in zijn soort in het VK, bouwt voort op onze lange traditie van samenwerking met werkgevers om leiderschaps-, ondernemers- en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Toelatingseisen

Toegangsvereisten voor het VK

 • Een honours degree of gelijkwaardige kwalificatie in het vak of een gerelateerde discipline

en / of

 • Relevante werkervaring, die aantoont dat u op postdoctoraal niveau kunt studeren.

Er zal ook aandacht worden besteed aan aanvragers die een sterke pleidooi kunnen houden voor toelating met betrekking tot een bepaald project en die kunnen aantonen dat ze in staat zijn om de cursus naar tevredenheid af te ronden.

Internationale toelatingseisen

Bezoek onze website om de equivalente toegangsvereisten voor uw land te bekijken.

Uw portfolio

Voor deze cursus is geen formeel portfolio vereist. We vragen je om een sollicitatiedag bij te wonen, inclusief een interview. Dit geeft je ook de mogelijkheid om ons te bezoeken, het cursusteam te ontmoeten en de faciliteiten te bekijken. Als je tijdens je sollicitatiegesprek werk ter discussie wilt stellen, dan ben je van harte welkom.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Lees meer

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Lees Minder
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Meer Minder