MBA Master of Business Administration

University of Stirling

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA Master of Business Administration

University of Stirling

Overzicht

De AMBA-geaccrediteerde Stirling MBA is ontworpen om capabele managers om te vormen tot succesvolle bedrijfsleiders. Onze MBA-kwalificatie is uniek in de manier waarop het zich richt op de werkwijzen, processen en resultaten van beheer in verschillende contexten, van grote multinationals tot kleine ondernemingen. Er is een nadruk op verantwoord leiderschap, duurzame strategie, creativiteit en verandering die helpt bij het informeren van hedendaagse debatten over hoe effectief beperkte middelen met maximale impact kunnen worden beheerd.

Deze gewilde kwalificatie geeft u een grondig inzicht in de functionele gebieden van zaken en management, waaronder:

  • boekhouding en financiën
  • afzet
  • economie
  • operations management
  • personeelszaken

Door deze cursus te voltooien, verkrijgt u het vertrouwen en de veerkracht om te reageren op zich voortdurend ontwikkelende omstandigheden, de vaardigheden om een ​​team te bouwen en te leiden, en de theoretische en praktische kennis om de uitdagingen van de moderne zakelijke omgeving succesvol te beheren.

U krijgt de kans om regelmatige bezoeken ter plaatse te bezoeken met senior executives en branchedeskundigen, evenals de mogelijkheid om een ​​consultancyproject te starten met een bedrijf of organisatie in de publieke, private en non-profitsector. Hiermee kunt u de kennis en vaardigheden van uw MBA integreren om een ​​echte zakelijke uitdaging op te lossen.

Leer van de experts

Je wordt onderwezen door internationaal erkende vakdeskundigen. Ze hebben allemaal uitgebreide zakelijke en consultancy-ervaring. Gedurende de cursus zul je ook in staat zijn om in contact te komen met senior executives uit de private, publieke en derde sector, maar ook als ondernemers. Dit biedt u een praktisch perspectief op hedendaagse zakelijke onderwerpen. We hebben een reeks gastcolleges en workshops die veel netwerkmogelijkheden bieden voor potentiële werkgevers.

De University of Stirling Management School

Op de University of Stirling Management School staat het principe van verantwoord ondernemen, beleid en praktijk centraal in alles wat we doen. Deze visie helpt ons onze studenten effectief uit te rusten met de vaardigheden om op te treden als wereldburgers, die in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van de maatschappij.

Als lid van de Chartered Association for Business Schools hebben we sterke banden met de industrie en hebben we onlangs het Small Business Charter gekregen voor betrokkenheid bij lokale en regionale ondernemingen.

We zitten wereldwijd in een elitegroep van bedrijfsscholen - en een van de slechts 14 in het Verenigd Koninkrijk - die accreditatie hebben van de Association of MBA (AMBA) voor zowel onze MBA- als MSc Business- en Managementcursus (MBM).

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 De cursus is geaccrediteerd door de Association of MBAs - de internationale onpartijdige autoriteit voor postacademische bedrijfsopleidingen

# 2 Je wordt onderwezen door academisch personeel van experts met uitgebreide zakelijke en consultancy-ervaring

# 3 Senior executives uit de private, publieke en derde sector komen regelmatig in contact met onze MBA-studenten en bieden een praktisch perspectief op hedendaagse zakelijke onderwerpen

Cursus Doelstellingen

Het begrijpen van de praktijken en processen van bedrijven in termen van inclusie, ecologische, culturele, sociale en economische duurzaamheid staat centraal in de cursus. Deze zorgen en perspectieven worden onderzocht in de context van een breed scala van industrieën en economieën. Over de hele wereld worden dergelijke kwesties steeds serieuzer genomen als reactie op de huidige financiële crisis. Deze cursus is de eerste MBA in Schotland die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan deze belangrijke agenda.

Professionele accreditaties

AMBA-accreditatie

De Stirling MBA is geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA), de internationale onpartijdige autoriteit voor postacademisch bedrijfsonderwijs. AMBA, opgericht in 1967, wil het profiel van bedrijfseducatie en de MBA-kwalificatie in het VK, Europa en de rest van de wereld vergroten.

Chartered Management Institute (CMI) HE Partner

Onze MBA-studenten hebben een automatisch student / affiliate lidmaatschap van de CMI. Je kunt ook het Level 7 Strategic Management en Leadership Diploma krijgen (afhankelijk van de bestudeerde modules) na afronding van de MBA, waardoor je bij het afstuderen gegarandeerd volledig lid bent van het instituut.

Cursus details

Persoonlijke en professionele ontwikkeling is een belangrijk kenmerk voor de duur van onze cursus. Er is een focus op zelfbewustzijn en persoonlijke capaciteiten. We helpen je bij het identificeren, ontwikkelen en oefenen van sleutelvaardigheden die bijdragen aan een succesvolle managementcarrière. Het omvat het verwerken van conflicten in groepen, het beheren van groepsdynamiek, assertiviteit, faciliteren, kritisch redeneren en het opbouwen van argumenten.

Het bereik van onze klassen zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in elke belangrijke managementfunctie, zoals boekhouding en financiën, marketing, human resource management, operations management. Dit geeft u de zeldzame mogelijkheid om alle aspecten van zaken en management te begrijpen. We helpen u ook te begrijpen hoe deze functies zijn geïntegreerd in onze strategieklassen, zodat u samen met de details het grote geheel kunt zien en comfortabel tegelijkertijd met beide kunt werken.

Onderwijs

Het onderwijs wordt gegeven door middel van lezingen, groepswerk, case-study's, rollenspellen, workshops, gastsprekers, masterclasses en presentaties. Onze masterclasses worden gegeven door wereldberoemde academici en marktleiders en beoefenaars die vandaag verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van managementdenken. We hebben ook uitstekende links met lokale, nationale en internationale organisaties. Senior executives uit de private, publieke en derde sector komen regelmatig in contact met onze MBA-studenten en bieden een praktisch perspectief op hedendaagse zakelijke onderwerpen via een reeks gastcolleges en workshops.

Als je het lesgegeven van deze cursus met succes hebt voltooid, ontvang je de Diploma-onderscheiding en kun je doorgaan naar de cursus voor de MBA-prijs. Om een ​​MBA-prijs te ontvangen, voltooit u een proefschrift van 10.000 woorden op basis van een originele onderzoeksvraag die u en uw leidinggevende zijn overeengekomen, of een consultancyproject namens een externe klantorganisatie.

Veldwerk

Je gaat op studiereizen en bedrijfsbezoeken, waar je inzicht krijgt in de werking van speciaal geselecteerde succesvolle Schotse bedrijven. Bezoeken bevatten een overzicht van de geschiedenis en cultuur van het bedrijf, evenals inzicht in hun benadering van strategieontwikkeling.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een combinatie van cursussen (individueel en groepsgewijs), inclusief schriftelijke opdrachten, klassentests en presentaties.

Course director

Professor George Burt

44 (0) 1786 467407

mba@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzees: £ 18.500
  • Home / EU: £ 14.800
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
12 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
14,800 GBP
Overzees: £ 18.500 - Home / EU: £ 14.800
Locations
Verenigd Koninkrijk - Stirling, Schotland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates