MBA - Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vervulling in het bedrijfsleven

Onze Bristol MBA bereidt managers voor op de veranderende eisen van de wereldmarkt en de toenemende uitdagingen van het hedendaagse bedrijfsleven. U krijgt praktisch inzicht in de belangrijkste problemen waarmee organisaties vandaag worden geconfronteerd en onderzoekt belangrijke methoden die relevant zijn voor de echte wereld.

We moedigen u aan om op een verantwoorde manier over zaken te denken, duurzame waarde te creëren voor het bedrijfsleven en de samenleving als geheel en bij te dragen aan een gezonde economie.

Een MBA helpt u naar betere vooruitzichten, salarissen en uiteindelijk verdere uitvoering in het bedrijfsleven. Onze MBA is geworteld in de echte bedrijfswereld en is zorgvuldig ontworpen om u een praktisch inzicht te geven in de belangrijkste problemen waarmee organisaties in alle delen van de wereld worden geconfronteerd.

Deze cursus kan een diepgaande invloed hebben op je carrière, waardoor je je potentieel kunt overtreffen en je kunt voorbereiden op de uitdagingen die voor je liggen. Onze gerenommeerde internationale links helpen Bristol MBA-studenten omvormen tot effectieve bedrijfsleiders met een wereldwijd perspectief.

Mensen kiezen om te studeren voor een MBA om verschillende redenen en met verschillende resultaten in het achterhoofd. Onze cursus is beroepsgericht, zodat u uw studies kunt afstemmen op kennisgebieden die relevant zijn voor uw carrièreplan, uw specifieke doelen kunnen bereiken en uw zakelijke toekomst vorm kunnen geven.

Wat je ook wilt halen, het zal veeleisend en uitdagend zijn - toewijding, energie en enthousiasme zijn een vereiste.

Inhoud

De weergegeven optionele modules zijn de modules die waarschijnlijk beschikbaar zijn, maar deze kunnen worden gewijzigd.

De Bristol MBA zal je goed van pas komen bij je dagelijkse werkzaamheden en je een paspoort geven voor een hoger vliegende carrière.

Je zult studeren:

 • Klant en internationale marktanalyse
 • Strategie en implementatie
 • Mensen in een globale context beheren
 • Leiderschap, complexiteit en verandering
 • Financiële besluitvorming
 • Systemen, structuren en operaties
 • Professionele en academische ontwikkeling Integratie van de MBA-leerervaring
 • Evidence-based onderzoek uitvoeren

Plus optionele modules van (het aantal hangt af van de kredietwaardigheid):

 • Wereldwijde financiële strategie
 • Risico en duurzaamheid bij wereldwijde operaties
 • Project Management in een complexe wereld
 • Creativiteit en innovatie
 • Management Consultancy
 • Coaching en mentorschap
 • Globalisering en de wet
 • Digitale bedrijfsinformatiesystemen
 • Opkomende markten: de nieuwe wereldorde

Nadat deze zijn voltooid, studeer je:

 • Executive Dissertation / Consultancy Dissertation

Je kunt ervoor kiezen om aan een onderzoeksproject te werken dat past bij je interesses en ambities. Als alternatief kunt u een consultancy-onderzoeksproject uitvoeren dat de behoeften van een klant aanpakt en uw vaardigheden en aanpassingsvermogen op de proef stelt.

Daarnaast zullen de professionele en academische ontwikkeling Integratie van de MBA Learning Experience Research module ondersteunt u in de loop, het ontwikkelen van uw persoonlijke en onderzoeksvaardigheden, op basis van uw specifieke behoeften.

De universiteit verbetert voortdurend ons aanbod door te reageren op feedback van onze studenten en andere belanghebbenden, ervoor te zorgen dat het curriculum up-to-date blijft en onze afgestudeerden zijn uitgerust met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben voor de echte wereld. Dit kan resulteren in veranderingen in de cursus. Als er wijzigingen in uw cursus zijn goedgekeurd, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Leren en onderwijzen

De Bristol MBA is een proactieve leerervaring, dus hoewel er enkele lessen in de klas en één op één zijn, worden deze gecombineerd met individuele onderzoeksprojecten en toegepast onderzoek. Onze aanpak is hands-on en praktisch, gericht op het ontwikkelen van tastbare persoonlijke en professionele vaardigheden.

Een belangrijk onderdeel van de cursus is de module Geïntegreerde professionele vaardigheden en onderzoeksmethoden. Dit wordt door het hele programma heen geweven en verbindt de verschillende elementen met elkaar. Geïntegreerde professionele vaardigheden en onderzoeksmethoden zijn gericht op persoonlijke ontwikkelingsplanning, reflectief leren en het creëren van een portfolio. U wordt aangemoedigd om een ​​studieprogramma op maat samen te stellen dat is afgestemd op uw professionele en persoonlijke omstandigheden.

Samenwerking vormt de kern van alles wat we doen, met medewerkers en studenten die kennis en ervaring met hun bedrijfswereld delen. Bristol MBA-studenten leren door syndicaatswerk, groeps- en individuele presentaties, door studenten geleide seminargroepen, casestudy's, ervaringsleren, rollenspel en bedrijfssimulaties.

Beoordeling

Beoordeling voor de Bristol MBA is door een mix van werkgebaseerde opdrachten (begeleide miniprojecten), examens, presentaties / viva's en uw proefschrift.

Toelatingseisen

Je zal nodig hebben:

 • een graad (minimaal 2: 2) van een erkende instelling voor hoger onderwijs of een equivalent van een erkende buitenlandse instelling
 • 18 maanden organisatorische ervaring na het afstuderen.

Als je geen honours degree hebt, kunnen professionele kwalificaties in combinatie met managementervaring voldoende zijn, dus geef de volledige details in je aanvraag.

Uw aanvraag moet gedetailleerde antwoorden op de onderstaande vragen bevatten:

 • Waarom heb je op dit moment in je carrière besloten om een ​​MBA te gaan doen? (Maximaal 150 woorden).
 • Waarom heb je ervoor gekozen om een MBA te studeren aan UWE Bristol? (Maximaal 150 woorden).
 • Welke kennis, persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden zou u aan deze cursus toevoegen? (Maximaal 150 woorden).
 • Wat bent u van plan te doen nadat u deze cursus hebt voltooid? (Maximaal 150 woorden).
 • Beschrijf uw ervaringen uit het verleden binnen organisaties, waaronder betaald werk, vrijwilligerswerk, familiebedrijven, ondernemersprojecten, enz. Richt u in het bijzonder op projecten waarbij u hebt samengewerkt met andere mensen of instellingen of organisaties (maximaal 300 woorden).
Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u voldoen aan de minimale Engelse taalvereisten van het Home Office, zoals de International English Language Test (IELTS) 6.5 in het algemeen met een minimum van 5,5 in alle componenten.

Loopbaan / verdere studie

De Bristol MBA-cursus helpt je om je carrière vooruit te helpen en biedt je de relevante vaardigheden, ervaring en netwerken om een leider te worden in het door jou gekozen vakgebied.

Onze prijswinnende carrièreservice helpt u uw werkgelegenheidspotentieel te ontwikkelen door middel van loopbaancoaching, een vacatureservice voor stages, stages, banen, wereldwijde kansen, vrijwilligerswerk en gemeenschapsactiviteiten plus ondersteuning voor ondernemersactiviteiten en toegang tot werkgeversevenementen.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Lees meer

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Lees Minder