Elke managementcarrière begint met een eerste stap

De MBA Postgraduate ervaring van FBS heeft betrekking op de behoefte van afgestudeerden die hun professionele carrière willen starten en een wereldwijde en echte visie op het bedrijfsleven willen verwerven. Hiervoor omvat het programma het uitvoeren van gegarandeerde betaalde stages.

De postgraduate MBA bestaat uit een periode van globale visie en een andere van specialisatie.

De specialisaties waaronder u kunt kiezen zijn Algemeen Management, Commercieel Management en Marketing, Human Resources Management, Economisch-Financieel Management, Internationale handel.

De graad van plaatsing van de studenten van de MBA Postgraduate van FBS is erg hoog, bijvoorbeeld wanneer 4 van de 5 studenten die een opleiding volgen, uiteindelijk door dezelfde bedrijven worden aangenomen.

methodologie

De methodologie van FBS Business School is bij uitstek praktisch: het richt zich volledig op de stelregel van "Leren door te doen", dat wil zeggen leren door te doen. De methodologie die in alle FBS MBA-programma's wordt gevolgd, is de casusmethode, waarmee studenten oplossingen voor praktische gevallen moeten voorbereiden en aanbieden, waarbij de student voor het besluitvormingsproces staat. Deze methodologie vereist een klooster dat zeer goed is opgeleid in deze techniek, omdat de klassen authentieke forums van gedeelde kennis moeten worden.

programma Structuur

Het MBA-programma aan de FBS Business School is verdeeld in drie perioden.

pic-ia01.png

De nivelleringsperiode begint een paar weken voor de officiële datum van de MBA. In deze periode van vrijwillige hulp krijgen studenten lessen in boekhoudkundige fundamenten, gebruik van Office-hulpprogramma's en andere onderwerpen die kunnen helpen bij de realisatie van het programma.

De MBA-periode is verdeeld in de volgende delen of fasen:

 • Fundamentals: een essentiële herziening van het huidige panorama van essentiële aspecten voor managementontwikkeling, met een 360º bedrijfsvisie.
 • Geavanceerd: het verdiepen van competenties en managementvaardigheden door middel van inhoud variërend van big data tot internationale handel. SPECIALISATIE: De laatste periode bestaat uit een specialisatie op delen van het bedrijf, zoals Algemeen Management, Financieel Management, Human Resources Management of andere.
 • Project: Uitwerking van een project van oprichting van een bedrijf waarin het geleerde wordt toegepast met de ondersteuning en de geïndividualiseerde monitoring van een tutor.
 • Persoonlijk carrièreplan: Begeleiding bij de planning van het Strategisch Loopbaanontwikkelingsplan van de student. Inzetbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van de FBS MBA.

Wanneer studenten afstuderen, kunnen ze naar Complementos gaan. In deze periode van vrijwillige assistentie breiden studenten hun kennis van Digital Business uit met onderwerpen die te maken hebben met Digital Ecosystem, Vision and Digital Strategy, Business Models in Digital Environments, Technological Disruption en Design Thinking, Digital Marketing en e-commerce en HR Management in omgevingen digitaal, evenals Digital Finance.

ervaringen

De FBS MBA heeft niet alleen als doel om kennis- en besluitvormingsinstrumenten te verwerven, maar ook om persoonlijke vaardigheden of soft skills te ontwikkelen.

 • Outdoor. Gedurende een paar dagen worden de cases en opmerkingen voor andere dynamieken veranderd in een leeromgeving buiten de school en totaal anders dan de gebruikelijke waarin het belang van leiderschap en teamwork wordt benadrukt.
 • Strategieën voor effectieve communicatie. Het doel van deze workshop is om te leren communiceren om de doelen te bereiken die we willen. Door een goede communicatiestrategie te ontwikkelen, kunt u effectief communiceren.
 • Bezoeken aan bedrijven. Ze willen de zakelijke realiteit naar studenten brengen. De bezoeken geven studenten de mogelijkheid om contact te leggen met mensen, processen en zakelijke realiteiten die hen voorzien van actuele kennis en hen in staat stellen om de toepassing van hun carrière in de beroepspraktijk te kennen.
 • Dagen professionele toepassing. Tijdens de training in Fundesem kan de student conferenties, seminars en workshops bijwonen, geleid door professionele sprekers uit het bedrijfsleven. Het doel van deze dagen is om het leren van de student te verrijken, up-to-date te zijn met het laatste zakelijke nieuws en te leren over de nieuwste trends op het gebied van zoeken naar werk. Het kennen van de profielen die het meest gewaardeerd worden door bedrijven kan studenten helpen hun professionele carrière te focussen.
 • Ontwikkeling van managementtalent. De FBS-methodologie stelt studenten in staat om managementvaardigheden en -vaardigheden te ontwikkelen en echte bedrijfsproblemen aan te pakken. Deze methodologie geeft de voorkeur aan teamwerk voor het oplossen van zaken, integratie en verrijking met de bijdragen en ervaringen van collega's.
 • Networking. Relaties met leerkrachten en klasgenoten zijn van essentieel belang om een loopbaan binnen een sector te beginnen.

klooster

De faculteit van FBS bestaat uit topprofessionals uit de bedrijfswereld, met uitgebreide ervaring op professioneel gebied, maar ook in onderwijs, onderzoek, consulting en consulting.

Het docententeam heeft ervaring in managementposities van nationale en multinationale bedrijven, evenals een geweldige pedagogische voorbereiding, waarmee zij de onderwerpen kunnen onderwijzen over bedrijven waarin zij experts zijn. Deze professionals brengen hun kennis, afgeleid van de beroepspraktijk, over in onze MBA-programma's en geven studenten een globale, accurate en getrouwe aanpassing aan de realiteit van het bedrijf.

Loopbaanontwikkeling

Bij FBS helpen we de student zodat hij zijn professionele carrière kan plannen door de meest geschikte beslissingen te nemen, en zodat hij zijn belangrijkste doelstellingen kan ontwerpen en uitvoeren.

Via verschillende diensten (loopbaanadviseur, coaching

Sommige Career Development-gegevens zijn de volgende:

 • 4 van de 5 studenten die stage lopen met uiteindelijk ingehuurd door dezelfde bedrijven
 • 95% van de studenten van de MBA van FBS verbeteren of veranderen van baan binnen twee jaar na de voltooiing van de master
 • Meer dan 600 bedrijven hebben posities aangevraagd bij Fundesem-studenten
 • 130 studenten werden ingehuurd door bedrijven in het laatste academische jaar 2017/18

financiering

FBS is een stichting zonder winstoogmerk met als doel de ontwikkeling van professionals en bedrijven. Daarom biedt de stichting een reeks beurzen aan kandidaten voor MBA-programma's, zodat elke student die zich echt aan zijn opleiding heeft gecommitteerd het MBA zonder economische problemen kan voltooien. Bovendien heeft FBS zeer voordelige financieringsovereenkomsten met verschillende financiële entiteiten.

Opleiding te volgen in:
 • Spaans

Zie 2 andere vakken van Fundesem Business School »

Laatst bijgewerkt op Mei 15, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 21, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 21, 2019
Aanmeldingslimiet

okt 21, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Business Education | Testimonio | MBA