MBA Top up

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Business Administration (MBA) Top up

Toelatingseisen:

De aanvragers moeten een gepast niveau 7 Postgraduate Diploma houden. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval. Informeer naar uw specifieke kwalificatie.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

6 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober De Master of Business Administration Top-up is een 6 maanden durend programma ontworpen om uw management vaardigheden te actualiseren en u helpen vaardigheden die nodig zijn om de strategische zakelijke beslissingen te ontwikkelen.

Het diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Northampton en geleverd via onze partner LSM. Stratford College geeft aanvullende state of the art, cursussen om te helpen alle studenten geven hun academisch programma met gemak. Deze aanvullende cursussen maken geen deel uit van de opleiding te vormen en zijn niet verplicht om het bereiken van de graad kwalificatie. Echter, zijn ze voorzien van Stratford College voor alle studenten te helpen te helpen de studenten met hun studievaardigheden.

Wij zijn trots op het geven van focus en aandacht voor onze studenten. We identificeren hun verbeterpunten en bieden de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben om hun academische programma opdrachten te voltooien met gemak! Dit geldt ook voor de opleiding studenten te identificeren en aan te pakken belangrijke opdracht eisen, het verstrekken van inzicht in de juiste toepassing van de Harvard referencing systeem en andere gebieden die begrip van onderzoek, methodiek en andere essentiële studievaardigheden van de student te verbeteren.

kwalificatie Overzicht

  • Credit Value 60 studiepunten
  • Kwalificatie Niveau 7
  • Duur 6 maanden

Modules in de Master in Business Management Top Up programma zijn de kritische punten in Business module (10 studiepunten) en Business Research Project module (50 studiepunten).

Module Synopsis

Module Doelstellingen: Kritieke vraagstukken in het bedrijfsleven

De module wil leren te ontwikkelen op de volgende manieren:

  • Om een ​​kritisch inzicht in de thematische aard van de studie van organisaties en het ondernemingsklimaat te ontwikkelen.
  • Om de deelnemers in staat te stellen de taken en verantwoordelijkheden van zakelijke leiders uit een integratie perspectief kritisch te evalueren; door de invoering van de hedendaagse en alomtegenwoordige kwesties.

Module Doelstellingen: Business Research Project

De module is bedoeld om de leerling op de volgende manieren inschakelen:

  • Om de ontwikkeling van geavanceerde niveau zelfstandig werken en kritische probleemoplossende vaardigheden in een grotendeels ongestructureerde kader te vergemakkelijken. De deelnemers wordt gevraagd om zowel de zakelijke probleem te definiëren en selecteren van de meest geschikte gegevensbronnen. Dit omvat de ontwikkeling van een appreciatie van de case study techniek als een voertuig voor het begrijpen van bestuurlijke problemen en vraagstukken. In het bijzonder moeten de deelnemers in staat zijn om het gratis karakter van de verschillende aanpak van het onderzoek en methodieken en de waarde van triangulatie in onderzoeksopzet begrijpen.
  • Om deelnemer kennis van en vaardigheid met een scala aan management onderzoeksmethoden met inbegrip van kwantitatieve en kwalitatieve interventies, met inbegrip van het verzamelen van gegevens, synthetiseren, analyseren en consultancy vaardigheden, naast de mogelijkheden in het schrijven van rapporten vaardigheden te ontwikkelen. De module richt zich niet alleen tot een academische schrijfstijl te ontwikkelen, maar ook om de deelnemers in staat te stellen een professionele huisstijl cultiveren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Lees Minder