MBA voor executives

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Executive MBA

De Executive MBA biedt een strategische, multidisciplinaire en systematische mening van het management, methodieken en innovatieve leerervaringen, de deelnemer bloot te stellen aan de state of the art kennis over management vraagstukken en uitdagende ervaringen voor het nemen van beslissingen.

Afgestudeerden van de EMBA Executive:

- Je krijgt een groter vermogen om de kennis van de verschillende functionele gebieden van organisaties te systematiseren


- zal een holistische, systemen bedrijf te bereiken


- Integratie van borden en management informatie systemen die worden gebruikt om beslissingen te nemen in een klimaat van onzekerheid


- Kansen te identificeren en hebben de mogelijkheid om de waarde van leidinggevende situaties te halen


- het verhogen van uw vermogen om toekomstscenario's te bouwen


- U vindt de waarde van innovatie en creativiteit te begrijpen


- zal de rol van leider in high performance teams verwerken


- Je vaardigheden in het coachen van teams te krijgen

Wie zou moeten deelnemen:

Het is gericht op professionals met meer dan acht jaar werkervaring, die middle management posities, senior specialisten en eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen te houden.

In het selectieproces, zal IESA de vorming van een groep van professionals met een hoge rente in te bevorderen:


- Verhoging van hun kennismanagement
- Verbeteren van hun vermogen om leiderschap in uw teams te oefenen
- Kansen te identificeren
- Maak geluid beslissingen van het management
--Build zoekt oplossingen voor de uitdagingen van de high-level management en professioneel succes te voldoen.

Waarom de studie van de MBA voor managers?

1. Je krijgt de titel van executive MBA (EMBA), uniek in Venezuela voor professionele en leidinggevende ervaring ontwikkeld door het IESA, gelegen tussen de top tien in Latijns-Amerika, in de ranglijst van het tijdschrift América Economía (2009). Het heeft drie internationale accreditaties: AACSB, AMBA en EQUIS.


2. Hij zal delen met academici frontline met doctoraten op prestigieuze universiteiten in de wereld, kunnen overbrengen niet alleen de state of the art kennis op verschillende gebieden, maar de toepassing ervan op de Latijns-Amerikaanse en wereldwijde realiteit.


3. U krijgt de gelegenheid om kennis op te doen met dynamische-deelnemer gecentreerd leren, gericht op versterking van de leidende rol van de groep studenten in de opleiding proces. De materialen zullen inclusief een multidisciplinaire visie van het management te verbeteren.


4. behoren tot een cohort van hooggekwalificeerde gevoed werkervaring die zal verrijken discussies in de klas studenten.


5. U kunt takenpakket delen met de opleiding als de structuur toelaat, klassen 4 opeenvolgende dagen per maand.


6. Je zal een actieve gemeenschap van studenten, docenten en alumni dat het netwerk zal uitbreiden, waardoor zakelijke mogelijkheden en omscholing creëren in te voeren.


7. U kunt een internationale optionele reis te maken tijdens het vijfde kwartaal, het verrijken van de totale zakelijke visie.

Laatst bijgewerkt op September 2017

Over de school

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administratie &nbsp IESA School of Management is een private, non-profit organisatie die een openbare dienst biedt aan alle van de samenleving en is ona ... Lees meer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administratie &nbsp IESA School of Management is een private, non-profit organisatie die een openbare dienst biedt aan alle van de samenleving en is onafhankelijk van de huidige economische groepen, politieke, religieuze of de overheid. Venezuela wil bieden een school van internationaal prestige, en de rest van Latijns-Amerika, een academische en intellectuele productie die uw uitdagingen en realiteit van het management begrijpt. &nbsp Het is een van de vier scholen van management en business in Latijns-Amerika en 34 van de wereld om de drie belangrijkste internationale accreditaties zijn, die goed zijn voor de kwaliteit van de academische, onderwijsprestaties en intellectuele productie, volgens de meest veeleisende kwaliteitsnormen. &nbsp Een van haar strategische doelstellingen voor de periode 2009-2015, zijn onder meer: Het groeiende aantal deelnemers aan postdoctorale en Executive Education. Winstgevende nieuwe generatie modellen, creatie en verspreiding van kennis. De verdieping van de lesmethode Deelnemer Gecentreerd Learning. De ontwikkeling van onderscheidende onderwijs en onderzoek in de internationale en lokale relevantie, vooral op het gebied van ondernemerschap. Het is aanwezig in drie grote steden van Venezuela (Caracas, Maracaibo en Valencia), aan de lokale behoeften van de markt. Daarnaast, via de Stichting for Advanced Studies in Management (EGF), gelegen in de City of Knowledge (Panama), versterkt de dienstverlening en service naar Latijns-Amerika. Lees Minder
Caracas , Panama Stad , Sjanghai , Bogotá , Parijs , Buenavista , New Orleans + 6 Meer Minder