MBA-ambtenaar

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze MBA van Nebrija University is erkend door AMBA, de internationale vereniging van MBA's, die het hoogste niveau van excellentie en kwaliteit in het onderwijs garandeert. Dit kwaliteitszegel wordt alleen uitgereikt aan de beste masterdiploma's in Business Administration op internationaal niveau.

Curriculum gebaseerd op de bevordering van ondernemerschap

De MBA + Nebrija's Expert Degree in Business Creation omvat een verblijf in het buitenland aan Babson College, de beste ondernemerschapsinstelling ter wereld volgens de Financial Times-ranglijst, onderschreven door bedrijven en samenwerkende instellingen die het ultramoderne karakter ervan garanderen, het oriëntatie op de realiteit en de aanpassing ervan aan zakelijke behoeften.

Het masterdiploma omvat bezoeken aan bedrijven zoals Santander, BBVA, Mercamadrid en de Mahou-fabriek, evenals ontmoetingen met relevante ondernemers die het state-of-the-art karakter van het programma garanderen en de oprichting van een netwerk aanmoedigen van kennis en contacten tussen Spaanse en buitenlandse ondernemers, vooral Latijns-Amerikanen.

Deze exclusieve MBA onderscheidt zich door de extra graad van Nebrija Expert in Business Creation op te nemen, waardoor de inzetbaarheid van de student in een veld van grote projectie wordt vergroot: bedrijfscreatie en ondernemerschap.

De som van de (officiële) MBA van de universiteit en Nebrija's Expert Degree in Business Creation brengt de voordelen van de MBA-officieelheid samen, met een specialisatie in een van de meest inzetbare professionele gebieden, Business Creation.

De ontwikkeling van dit programma wordt ondersteund door samenwerkende bedrijven die het ultramoderne karakter, de oriëntatie op de realiteit en de aanpassing aan de zakelijke behoeften garanderen.

Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135776_135756_IMG_6207web.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json="{"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""}" />

BABSON College-certificaat in ondernemerschap

In juli reizen de studenten van het programma naar Boston om het Certificate in Entrepreneurship van BABSON College te halen.

Management vaardigheden

De studenten van de Master's Degree in Business Management (MBA) verwerven de fundamentele managementcompetenties om het beroep uit te oefenen, dankzij de voltooiing van activiteiten die complementair zijn aan de theoretische opleiding. Vaardigheden en competenties zoals teamwerk, leiderschap, debatteren, conflictoplossing en assertiviteit worden gedurende het hele programma continu gecultiveerd.

Nebrija, bedrijven en jij

Om uit de eerste hand te leren over de zakelijke realiteit waarin de sector is gevestigd, vestigt Nebrija in haar programma-activiteiten op basis van direct contact met de beste professionals en de beste bedrijven, dankzij conferenties en fora.

Doelen

Dit programma heeft de volgende doelstellingen:

 • Het beheersen van de strategieën en het beheer van managementprocessen in het algemeen en het creëren van bedrijven in het bijzonder.
 • Toont de kenmerken van het familiebedrijf en de managementtools die nodig zijn voor de ontwikkeling ervan.
 • Het creëren van een netwerk van kennis en contacten tussen Spaanse en buitenlandse ondernemers, voornamelijk Latijns-Amerikanen, door relaties met belangrijke zakenmensen.
 • Het pad naar het doctoraat vergemakkelijken voor studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een universitaire academische carrière.

Universidad Nebrija

Kredieterkenning

Het karakter van de universitaire MBA betekent de automatische erkenning van de studiepunten die worden gebruikt om toegang te krijgen tot de doctoraatsprogramma's van Spaanse en Europese universiteiten, evenals de erkenning van de MBA-graad in elk land van de Europese hogeronderwijsruimte.

leerplan

Al onze diploma's en curricula zijn opgesteld in overeenstemming met de nieuwe richtlijnen van de huidige wetgeving, die al zijn geverifieerd door het National Agency for Quality Assessment.

De student moet 60 + 12 studiepunten opnemen

Eerste semester 30 ECTS

Van oktober tot januari, beide inbegrepen

 • 6 ECTS | Managementvaardigheden en algemeen management
 • 6 ECTS | Strategisch marketingmanagement
 • 6 ECTS | Financiële boekhouding en bedrijfsfinanciering
 • 6 ECTS | Bedrijfsstrategie
 • 6 ECTS | Operations Management, logistiek en processen

Tweede semester 30 ECTS

Van januari tot juni, beide inbegrepen

 • 6 ECTS | Human Resources Management en leiderschap
 • 6 ECTS | Ontwerp en beheer van bedrijfsplannen
 • 6 ECTS | Profiteren van zakelijke kansen
 • 6 ECTS | Professionele stages
 • 6 ECTS | Laatste onderzoeksproject

Eigen Expert Degree Onderwerpen (12 sp.)

 • 6 ECTS | Ondernemersontwikkelingsmodellen
 • 6 ECTS | Ondernemend ecosysteem

Universidad Nebrija

employability

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van de Master's Degree in Business Administration (MBA) zullen speciaal worden opgeleid om managementfuncties uit te voeren in alle soorten bedrijven, hoewel de specialisatie in Creation hen een speciale waarde geeft, niet alleen in de processen van ondernemerschap met de oprichting van nieuwe bedrijven, maar ook in alle veranderings- en innovatieprocessen die plaatsvinden binnen bestaande bedrijven.

Verandering is niet langer een optie, maar een verplichting, en bedrijven kunnen geen genoegen nemen met aanpassing aan deze verandering, maar zouden het moeten leiden. En de studenten van deze Master's Degree in Business Management (MBA) zijn speciaal gekwalificeerd om dit met professionaliteit en efficiëntie uit te voeren.

Een van de belangrijkste sectoren waar de student van de MBA + Nebrija Expert Degree in Business Creation terechtkomt in het bankwezen. Binnen deze markt kunnen zij een managementfunctie bekleden als financieel manager, risicoanalist, accountant of verkoper bij een financiële instelling.

Ze kunnen ook terecht komen in de advies- en adviessector. Op dit gebied zijn er volop kansen, als strategisch of bedrijfsadviseur, auditor of fiscaal en belastingadviseur, vooral bij adviesprojecten over de levensvatbaarheid van allerlei soorten bedrijfsprojecten.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its creation, Nebrija University has maintained the differentiating values of its educational model, based on quality teaching and on research as knowledge creation, with comprehensive training ... Lees meer

Since its creation, Nebrija University has maintained the differentiating values of its educational model, based on quality teaching and on research as knowledge creation, with comprehensive training in the skills, competences, and abilities of all its students. These are key principles to achieve the development of individual talent and the best opportunities for professional integration. Lees Minder
Madrid , Madrid , Berzosa , Madrid , Madrid + 4 Meer Minder

Accreditaties