MBA drievoudig kwalificatiepakket

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wil je een masterdiploma? Wilt u hiervoor drie professionele certificaten behalen? Zou je er bovendien een aantal willen behalen halverwege je studie? Dat kan met ons speciale drievoudige kwalificatiepakket voor MBA, dat een postdoctoraal diploma van niveau 7 in bedrijfsbeheer combineert met de status van Chartered Manager van het Chartered Management Institute (CMI) en uiteindelijk een MBA van een Britse universiteit.

Er zijn drie fasen, die elk resulteren in een kwalificatie:

 • Postdoctoraal niveau 7 diploma in bedrijfsmanagement, uitgereikt door Learning Resource Network (LRN) een door Ofqual (Britse regering) erkende Awarding Organization (examencommissie)
 • Chartered Manager-status van het zeer gerespecteerde Chartered Management Institute (CMI) van het VK op basis van je Level 7 Diploma-kwalificatie
 • MBA (top-up) via de gevorderde toelating, als een Level 7 Diploma-houder, met een Britse universiteit

De kwalificaties worden gegeven via klassikaal blokonderwijs in combinatie met online ondersteuning. Je studeert de Diploma-fase in vijf blokken van drie dagen in de klas, gevolgd door zes weken online. De MBA-fase wordt online voltooid.

De UK University MBA geeft je precies hetzelfde fysieke certificaat als het equivalent dat wordt gegeven op de campus van de universiteit in het VK. Na succesvolle afronding word je uitgenodigd voor de diploma-uitreiking van de universiteit.

Dit MBA-pakket is met name geschikt voor personen die beroepskwalificaties willen behalen terwijl ze nog werken.

Brainstorming over paper

Voor wie is het?

Het drievoudige kwalificatiepakket voor MBA is voor iedereen die zakelijke kwalificaties in het VK wil behalen om zijn carrière te verbeteren.

Inhoud

Fase 1 (LRN Diploma) -eenheden

 • Een bedrijfsstrategie, management en planning
 • Financiële middelen en prestatiebeheer
 • Leiderschap, verandering en mensenbeheer
 • Bedrijfsstrategie, bestuur en ethiek
 • Onderzoeksmethodologie en de toepassing ervan op marketing

Stage 2 Chartered Manager

 • Registreer bij Chartered Management Institute (CMI)

Stage 3 (UK University MBA) -eenheden

 • Proefschrift

Toelatingseisen

Je moet voldoen aan de toelatingseisen voor het diploma en vervolgens voor de MBA. Het diploma moet eerst worden behaald voordat u kunt doorstromen naar Chartered Manager en de MBA:

Diploma

Voor leerlingen die recentelijk onderwijs en training hebben gevolgd, omvat het instapprofiel waarschijnlijk:

 • Een eerste graad in het bedrijfsleven, het management of aanverwante vakken of een kwalificatie van niveau 6, bijvoorbeeld een diploma in management;
 • Andere gelijkwaardige internationale kwalificaties.

Leerders kunnen ook werkervaring hebben. Volwassen leerlingen kunnen een meer gevarieerd profiel van hun prestatie presenteren, dat waarschijnlijk ten minste vijf jaar uitgebreide relevante werkervaring (betaald en / of onbetaald) omvat met niveaus van verantwoordelijkheid, deelname en / of het behalen van een reeks relevante beroepskwalificaties. Dit kan worden gebruikt voor het erkennen van eerdere leerervaringen (RPL).

Leerlingen moeten ook een passende Engelse taal hebben om toegang te krijgen tot relevante bronnen en de unitopdrachten te voltooien. Kandidaten moeten daarom spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid hebben die in overeenstemming is met CEFR-niveau B2 (of gelijkwaardig).

Chartered Manager

Je moet geslaagd zijn voor het LRN Level 7 Diploma in Business Management.

MBA

Voor de MBA-route (herladen) moet u beschikken over:

 • Het LRN Level 7 Diploma in Business Management (of equivalent in het VK)
 • Een undergraduate-kwalificatie gelijk aan UK Bachelors 2: 2 of hoger, of twee jaar toezichthoudende of managementwerkervaring kan worden overwogen voor kandidaten die niet aan deze vereiste voldoen
 • Een doelverklaring
 • Twee referentiebrieven / aanbeveling
 • Een veilige Engelse taaltest zoals IELTS 6.0 (met 5,5 in alle modules) of gelijkwaardig
 • Een kopie van je paspoort

Wat zit erbij?

Alles wat je nodig hebt om te studeren, is aanwezig.

Het diploma wordt gegeven via de online Teaching Zone van iQualify UK (hoewel blended learning / klassikaal iQualify UK in sommige landen beschikbaar is). Dit bevat een mix van opgenomen en live lezingen samen met essentiële leesteksten en oefeningen om je studie te ondersteunen.

De UK University MBA (top-up) wordt online gegeven of met een kort verblijf op de campus in het VK.

Je hebt een persoonlijke tutor van de iQualify UK voor de Diploma-fase en van de Universiteit voor de MBA-fase. Zij ondersteunen je bij je studie en met vragen kun je bij hen terecht.

Alle UK University, LRN registratie / beoordeling en iQualify UK collegegeld zijn inbegrepen.

139117_pexels-photo-2505026.jpeg

doelstellingen

De UK University MBA biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om met succes een grote organisatie te leiden. Chartered Manager-status van de CMI laat zien dat u een managementprofessional bent.

Hoe studeer ik en hoe lang duurt het?

De combinatie van de twee fasen duurt normaal gesproken 12 tot 18 maanden om te voltooien.

De diplomafase kan op elk moment worden gestart en zal binnen een jaar worden afgerond. U moet het diploma met succes afronden voordat u aan de MBA-fase kunt beginnen of een Chartered Manager kunt worden. De MBA-fase moet over ongeveer vijf maanden worden voltooid.

Hoe wordt het beoordeeld?

Diploma

Alle vijf onderdelen worden elk beoordeeld met een schriftelijke opdracht van 3.500 woorden die op elk moment kan worden ingeleverd.

MBA

De MBA wordt beoordeeld door een proefschrift.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

iQualify UK is a UK registered organisation which was founded to provide the best in education through courses and qualifications for those previously excluded on grounds of finance or the need to wor ... Lees meer

iQualify UK is a UK registered organisation which was founded to provide the best in education through courses and qualifications for those previously excluded on grounds of finance or the need to work rather than study. Lees Minder