MBA in Accounting

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waarom Master of Business Administration studeren?

De MBA is een vooruitstrevend curriculum dat studenten perspectief biedt op leiderschap, integratie van functionele afdelingen, ethisch beheer en risicobeoordeling. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om ethische en managementkwesties te onderzoeken in een gerespecteerde educatieve omgeving die een leven lang leren ondersteunt.

leerplan

Het curriculum voor de graad Master of Business Administration bestaat uit 36-semester studiepunten van cursuswerk op universitair niveau, met een minimaal cumulatief cijfer van een gemiddelde van 3,0 op een schaal van 4,0 voor voltooiing. Per semester genomen drie credituren per sessie worden als voltijdse inschrijving beschouwd.

Accounting nadruk

Accounting Accphasis integreert managementvaardigheden met boekhoudtheorie en -praktijk. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat studenten een bachelordiploma in boekhouding hebben bij het nastreven van deze nadruk. De Accounting Accadasis biedt studenten de mogelijkheid om te voldoen aan de 150 kredietvereisten voor het Uniform CPA-examen. De voltooiing van de Accounting Accphasis biedt geen garantie dat aan de vereisten voor het uniforme CPA-onderzoek is voldaan.

Accounting Accphasis integreert managementvaardigheden met boekhoudtheorie en -praktijk. De Accounting Accphasis biedt de mogelijkheid om te werken aan of 150 kredieturen te behalen die vereist zijn voor het Uniform CPA-onderzoek *.

 • ACCT 551 Belastingheffing voor vennootschappen
 • ACCT 552 Forensische boekhouding
 • ACCT 553 Advanced Managerial Accounting
 • BA 553 Advanced Accounting Information Systems
 • Graduate Elective - Te kiezen door de student in samenwerking met een adviseur

* Studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan de CPA zijn verantwoordelijk voor het begrijpen van alle vereisten van de staat die ze van plan zijn om certificering te verkrijgen.

Competenties op het specifieke nadrukgebied worden ontwikkeld met behulp van een curriculum dat theorie en toepassing combineert; de student de kennis en vaardigheden geven om bedrijfspraktijken te beoordelen aan de hand van theorieën en modellen, de creatie van klantwaarde te begrijpen en de impact van economische systemen en voorschriften op functionele verantwoordelijkheden te beoordelen, terwijl leiderschapsrollen voor een duurzaam bedrijf worden ontwikkeld.

Het Research Seminar is een sluitsteenervaring. De leerling bereidt een onderzocht rapport voor, waarin de integratie van kennis en vaardigheden wordt getoond die in de nadruk en tijdens het programma zijn opgedaan.

Brainstorming over paperHelloquence / Unsplash

Lesstrategieën

Elke cursus richt zich op het toepassen van theoretische principes en praktische ervaring op zakelijke situaties en problemen. Casestudy's, rapporten schrijven en klasdiscussies worden gecombineerd om studenten de mogelijkheid te bieden de leerresultaten van de cursus te verduidelijken en te assimileren. Beoordelingen kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder teamprojecten, individuele rapporten en analyse van casestudy's. Deelname aan discussies is cruciaal voor het succes van studenten.

Het programma wordt afgesloten met een BA 590 Research Seminar dat de student een sluitende ervaring biedt om de concepten van het programma toe te passen bij de ontwikkeling van een bedrijfsrapport of voorstel. Het rapport of voorstel wordt gepresenteerd aan peer studenten en / of zakelijke leiders met behulp van presentatiesoftware. Het onderzochte rapport of voorstel biedt de student de mogelijkheid om de integratie van het kerncurriculum en de nadruk op verworven kennis en vaardigheden aan te tonen met behulp van afgestudeerde communicatie en kritisch denkvermogen.

Programma leerresultaten

 • Analyseer de implicaties van wettelijke en juridische kwesties voor bedrijven die concurreren in de huidige economische omgeving.
 • Identificeer en los problemen op, creëer verandering of ontwikkel aanbevelingen met behulp van analytische tools voor zakelijke besluitvorming.
 • Leg de onderlinge afhankelijkheid van functionele verantwoordelijkheden van bedrijven uit.
 • Evalueer effectieve bedrijfs- en managementpraktijken van bedrijven die concurreren in de wereldwijde of binnenlandse economie.

Wat studenten zeggen:

"Ik begon mijn MBA toen ik in Belfast, Noord-Ierland woonde. Met mijn passie voor reizen en een flexibel asynchroon lesrooster, heeft de Upper Iowa University deze reis mogelijk gemaakt met een scherp verstand en ondersteuning." - Fiona, een huidige student

Upper Iowa is een landelijk erkende universiteit die meer dan 4.500 gradenzoekende studenten van over de hele wereld bedient.

 • Faculteit met echte werkervaring
 • Geen residentie op de campus
 • Zes handige startdata het hele jaar door
 • Flexibel schema voor versnelde graadafronding
 • Met online cursussen kun je op elk moment van de dag of nacht les volgen
 • Avondcursussen aangeboden op geselecteerde locaties
 • De mogelijke overdracht van ACE-advieswerk
 • Vijf sessies van 8 weken en een versnelde zomersessie van 6 weken
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UI ... Lees meer

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study. Lees Minder
Fayette , Hong Kong + 1 Meer Minder