Lees de Officiële Beschrijving

Over

Het College of Business Administration aan de Al Falah University in Dubai wil een concurrerend college worden en internationaal erkend worden voor zijn competente onderwijs-, consultancy- en onderzoeksdiensten. Het college biedt de studenten de visie en praktische hulpmiddelen om hen in staat te stellen vooraanstaande leiders te worden op het gebied van zaken, management, human resources, boekhouding en marketing; sommige op de niet-gegradueerde niveaus en anderen op het graduate niveau. De studenten worden gevoed met een intense basis in zowel de theoretische als de toegepaste aspecten van de relevante vakken in hun gespecialiseerde studieprogramma. Op graduate niveau worden de studenten beveiligd door te worden blootgesteld aan lesgeven op een gevorderd niveau om hen te onderscheiden van anderen in hun majors.

Het College wapent de studenten met de visie en praktische hulpmiddelen die hen in staat stellen om bevoorrecht te zijn in human resources-discipline. De studenten krijgen een goede basis in zowel de theoretische als toegepaste aspecten van marketing en andere relevante cursussen.

Het programma bereidt studenten voor op hun rol als potentiële topmanagers terwijl ze tegelijkertijd de managementprestaties verbeteren. Praktisch van aard, theorie is gerelateerd aan de praktijk om 'betere oplossingen' te bieden voor zakelijke problemen en kansen.

De voorgestelde Master of Business Administration (MBA) is gestructureerd om afgestudeerden te genereren die leiderschap, vaardige toepassing van bedrijfsprincipes en gewetensvol begrip van de impact van bedrijven op de samenleving en het milieu zullen onthullen.

Het MBA-programma is ontworpen om strategische, gedrags- en technische competenties te ontwikkelen die individuen in staat stellen superieure performers te zijn in hun zakelijke omgeving. Het programma richt zich op het bieden van educatieve ervaringen die studenten voorbereiden op het effectief betrekken van problemen op het snijvlak van bedrijf en samenleving, zoals ethische bedrijfspraktijken, globalisering en technologische verandering.

Pre-MBA-cursussen

Van aanvragers van het MBA-programma wordt verwacht dat zij een gepaste achtergrond hebben met aantoonbare vaardigheid in wiskunde, economie en diverse zakelijke gebieden. Toekomstige MBA-studenten die geen vaardigheid hebben in de vereiste funderingsgebieden kunnen zich inschrijven als Pre-MBA-studenten tijdens het voltooien van de noodzakelijke basiscursussen.

Cursus nummer

Titel van de cursus

Voorwaarde

Cr

0501501

Principe van Management

Geen

-

0502501

Principe van de boekhouding

Geen

-

0509501

Principe van de economie

Geen

-

0504501

Principe van marketing

Geen

-

0509502

Principe van statistieken

Geen

-

Het MBA-programma heeft vier concentraties:

 1. Bedrijfsbeheer
 2. Personeelszaken
 3. afzet
 4. Accounting

Goals

 1. Verbale en schriftelijke communicatie: uitdrukking geven aan overtuigingen, oordelen en onderzoek, duidelijk, invloedrijk en efficiënt, gebruikmakend van verschillende benaderingen en methoden, inclusief presentaties binnen een bepaalde tijdsbeperking en duidelijke en korte informatie en zakelijke teksten.
 2. Management en samenwerkingsvermogen: verbinden in team actief en streven naar realisatie van een algemeen doel. Identificeer de sterke en zwakke punten van anderen en betrek ze bij het bereiken van de gestelde doelen.
 3. Basis bedrijfskennis: vaardigheidssets uitbreiden om de belangrijkste concepten en multi-gespecialiseerde methoden op te nemen in de besluitvorming van bedrijven, inclusief de belangrijkste zakelijke vaardigheidstheorie, financiën, marketing, management, operations, human resource management en technologie.
 4. Kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden: gebruik kwantitatieve en kwalitatieve methoden om bedrijfssituaties en problemen grondig en methodisch te beschrijven, evalueren, analyseren, resultaten te interpreteren en zinvolle oplossingen aan te bevelen.
 5. Ethische oriëntatie: Evalueer en identificeer de voorwaarden van ethische en morele problemen en zorg voor begrip van gepaste principes van menselijk gedrag, effecten van verschillende gedragingen op anderen en ethische codes en normen, bij het ontwikkelen van persoonlijke principes en waarden voor het omgaan met dergelijke kwesties en situaties.

Doelen

 1. De student zal uitdrukking geven aan de vaardigheid om te communiceren in groepsverband, commentaar te geven, vragen te stellen en op een andere manier correct deel te nemen aan officiële en informele discussies
 2. Afgestudeerden zullen de juiste groepsmethodologieën aantonen om een teamtaak te leiden die resulteert in effectieve prestaties
 3. Afgestudeerden zullen onproductieve zakelijke prestaties analyseren die het gevolg zijn van slecht geïntegreerde bedrijfsprocessen
 4. Afgestudeerden zullen goede voorstellen formuleren voor het verbeteren van geïntegreerde bedrijfsprocessen
 5. Afgestudeerden zullen een systematische methode implementeren om zakelijke problemen op te lossen
 6. Graduate beoordeelt de financiële overzichten en documenten ter ondersteuning van zakelijke beslissingen
 7. Studenten zullen de juiste methoden gebruiken voor het verzamelen en analyseren van gegevens die relevant zijn voor bestuurlijke besluitvorming
 8. De student zal het vermogen tonen door analytische resultaten te begrijpen

Leerresultaten van het programma - Boekhouding

Kennis

 • PLO 1- Express handige communicatieve vaardigheden in een geavanceerde zakelijke omgeving met behulp van verschillende media en IT-tools, mondeling en schriftelijk aan een algemeen en gespecialiseerd publiek.
 • PLO 2- Uitdrukkelijke verdieping van het bewustzijn van kernbedrijfsdisciplines van mensen, economie, verkoop en managementpercepties die cruciaal zijn voor beheersorganisaties in een complexe omgeving.
 • PLO 3- Neem praktische kennis op bij het onderzoeken en beoordelen van de managementopties van de organisatie en het nemen van beslissingen op tactische en operationele hoogte.
 • PLO 4- Boekhoudkundige hypothese voor het analyseren van bedrijfsactiviteiten in deze gebieden in de

Vaardigheden

 • PLO 5- Analyse uitvoeren en geschikte gegevens produceren op basis van statistische benaderingen en technieken voor probleemoplossing implementeren.
 • PLO 6 - Behaal, assimileer en pas nieuwe feiten toe en verricht methodologisch onderzoek voor kritieke en onregelmatige administratieve situaties waarin nieuwe oplossingen vereist zijn.
 • PLO 7- Geef de vaardigheden weer om praktische strategieën voor verschillende organisaties op internationaal en nationaal niveau te beoordelen, plannen en realiseren.
 • PLO 8- Bouw kennis op over verschillende concepten, typen en methodologieën en hun impact op veranderende zakelijke omgeving.
 • PLO 9- Evalueer de effectiviteit van toegankelijke boekhoudkundige besluitvormingsinstrumenten en het potentieel voor de ontwikkeling van deze instrumenten in bedrijven in de VAE / MENA-regio.

Autonomie

 • PLO 10 - Demonstreer onafhankelijkheid in werk- en studiekader om problemen te verklaren en baanbrekende oplossingen te ontwerpen.

Rol in context

 • PLO 11- Speel effectief een rol als teamlid en manager en exploiteer de middelen van de organisatie om zakelijke en strategische doelstellingen te realiseren.

Zelfontwikkeling

 • PLO 12 - Omarm de complexiteit van morele, educatieve en community-suggesties in de bedrijfs- en administratieve praktijken van een organisatie.
 • PLO 13 - Verbeter individuele efficiëntie voortdurend en vertoon een hoge mate van nieuwsgierigheid en talent om zelfstandig nieuwe kennis op te doen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Opleiding te volgen in:
Engels
Arabisch

Zie 2 andere vakken van Al Falah University »

Laatst bijgewerkt op December 12, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019