Read the Official Description

De toekomst van marketing is onmiskenbaar digitaal. De snel evoluerende technologieën van vandaag veranderen het bedrijfslandschap op een manier die een verschuiving van het marketingparadigma vereist. Marketingbudgetten verschuiven in toenemende mate van traditionele marketing en reclame naar digitaal, terwijl mobiel, sociale media en video-uitgaven blijven toenemen en het aanzien van de mediamarkt veranderen.

leerdoelen

Concordia University Chicago 's MBA-specialisatie in digitale marketing biedt u de strategische en analytische vaardigheden om organisaties te begeleiden in een digitale wereld die overloopt van gegevens over klanten, producten en interacties. De vier cursussen binnen deze specialisatie zijn ontworpen om u inzicht te geven in digitale marketingstrategie en -planning, mobiele marketing en sociale media-strategieën, evenals digitale marketinganalyses. Uw organisaties eisen dat u belangrijke en geschikte digitale statistieken begrijpt en hoe u ze kunt gebruiken om digitale marketinginitiatieven en marketing-ROI te analyseren en te verbeteren. Afgestudeerden zullen met succes voor digitale marketingcampagnes opkomen terwijl ze de groei-initiatieven van hun organisatie realiseren.


Toelatingseisen

Geen app-kosten, geen GRE vereist


leerplan

INTERNATIONALE STUDENTEN: Naast het onderstaande curriculum van het basisprogramma, zijn internationale studenten die face-to-face lessen volgen op de CUC-campus verplicht om het Seminar in het hoger onderwijs te volgen, een cursus met 3 credits.

  • Digitale strategie en planning
  • Digital Marketing Analytics - meten, zoeken en meten van sociale media.
  • Social Media Marketing Communicatie
  • Mobiele marketing


Carrièremogelijkheden

  • Digital Content Marketing Manager
  • Directeur van digitale marketingstrategie
  • Digital Brand manager
  • Digital Marketing Consultant
  • VP van wereldwijde digitale marketingprogramma's


Artikel: De vraag naar digitale marketing

De meest populaire banen in digitale marketing laten zien waar werkgevers naar op zoek zijn door Dave Chaffy.


Vraag naar MBA-afgestudeerden

Volgens het onderzoek van de Graduate Management Admission Council® van 185 bedrijven in 33 landen wereldwijd, is 87 procent van de werkgevers van plan om het aantal werkzame personen (43%) of de stijging (43%) van nieuwe MBA-aanstellingen te behouden. Eenenveertig respondenten zijn gelieerd aan bedrijven in de Fortune 500 en omvatten 22 van Fortune 100-bedrijven.

Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Aug. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019