Full-time MBA-programma voor ingenieurs, 100% in het Engels

Het programma is ontwikkeld om toptalent te trainen voor leidinggevende posities in Europa en Azië. Het is vooral gericht op jonge professionals met een eerste graad in techniek, sociale wetenschappen of natuurwetenschappen en met ten minste een jaar professionele ervaring.

De diversiteit van het programma is gebaseerd op het unieke concept van het combineren van moderne managementkennis in kerndisciplines met een focus op Europese en Aziatische bedrijven. Het curriculum bestaat uit zes kernmodules die handelen over een algemeen managementperspectief op bedrijfsfuncties en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in een veranderende wereldeconomie. Daarnaast kan een specialisatie in "Europa" of "Azië" in twee modules worden gekozen. De twee keuzemodules bieden u de mogelijkheid om het programma aan te passen aan uw individuele carrièredoelen of organisatiebelangen. Het programma wordt aangevuld met bedrijfsbezoeken, gastcolleges, loopbaanbegeleiding en persoonlijke aandacht.

doelgroep

Het programma is bedoeld voor mensen die vanuit een Europees of Aziatisch perspectief internationale economie willen aanpakken en die een eerste graad in techniek, sociale wetenschappen of natuurwetenschappen hebben gevolgd en minstens een jaar professionele ervaring hebben. Het stelt hen in staat om te slagen in managementfuncties in een internationale omgeving.

Aangezien het programma primair is bedoeld om een ​​beroep te doen op niet-economen, wordt een fundamentele economische, methodologische en sociale overdracht van vaardigheden met betrekking tot de taken als manager op het raakvlak tussen hun thuisland en de Europese of Aziatische markten aangeboden en zou deze in aanmerking moeten komen voor verdere loopbaanstappen.

toelating

Voor de toepassing hebben we de volgende kwalificatie en documentatie nodig:

  • Een voornamelijk niet-economische eerste graad (officieel certificaat van de vorige graad)
  • Eén jaar beroepservaring (bewijs van beroepservaring / certificaat van tewerkstelling vereist)
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (TOEFL - 80 punten IBT ("Internet-based"), IELTS - 6.5 punten)
  • motivatiebrief
  • pasfoto
  • Kopieën van geboorteakte of paspoort
Opleiding te volgen in:
Engels
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Zie 10 andere vakken van International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
Prijs
12,900 EUR
12.900 Euro programmakosten (plus semester fees van ongeveer 325 Euro)
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school