De Master of Business Administration (MBA) in Finance, Risk and Insurance is ontworpen voor professionals die streven naar een succesvolle carrière in financiën, risicobeheer en beleggings- en handelskredietverzekeringen.

Dit postdoctorale programma van wereldklasse leidt je door management en ondernemend leiderschap en financiële en verzekeringsvaardigheden waardoor je kunt optreden aan de top van de internationale handel, financiën en verzekeringssector.

De MBA van de Offenburg University omvat het postgraduaat in exportfinanciering en handelskredietverzekering en duurt 18 maanden om te voltooien.

85107_Offenburg-University--students.jpg

De MBA bereidt je voor op senior rollen die een grote verantwoordelijkheid dragen, waardoor je vooruitgang naar goedbetaalde posities van leiderschap wordt versneld.

Het programma biedt een unieke combinatie van het nieuwste academische onderzoek, praktische toepassingen en een breed scala aan onderwerpen.

Deelnemers leren van vooraanstaande financiële en verzekeringsbeoefenaars evenals gerenommeerde academici hoe academisch denken en bedrijfsstrategieën in de beroepspraktijk kunnen worden geplaatst. Het programma is ontworpen om flexibel te zijn in de levering om tegemoet te komen aan een gevarieerd aanbod van studenten uit verschillende achtergronden, plaatsen en sectoren.

Hoe je leert

Je studeert verschillende online / afstandsonderwijsmodules en volgt blokseminaries in het prachtige Duitse Zwarte Woud gedurende drie semesters aan de hoogst gerangschikte faculteit Business van Offenburg University .

Cursussen opnemen

 • Internationale financiële markten
 • Fintech en Insuretech
 • Macro-economische risicoanalyse
 • ECA-grondslagen en -beginselen
 • Underwriting en Portfolio Management
 • Bedrijfsdiplomatie
 • Innovatieve besluitvorming
 • Internationale onderhandelingsvaardigheden

Programma Hoogtepunten

 • Geleverd door experts: programmadirecteur prof.dr. Andreas Klasen
 • Duration: 12 Months (PG Cert) 6 Months (MBA Top-Up) = 18 Months (Full MBA)
 • Bezorging: Online / afstandsonderwijs en bloklessen
 • Onderscheidingen: Postgraduate Certificate (PG Cert) en Master of Business Administration (MBA)

Met de MBA Finance, Risk and Insurance van Offenburg University kun je samenwerken met ambitieuze professionals die een ervaring ontdekken die echt transformationeel is.

Cursus structuur

Diploma

De cursusstructuur van de MBA in Finance, Risk and Insurance is gebaseerd op zeven kerngedachte online / afstandsonderwijsmodules in Semester One en Semester Two met 60 (ECTS) studiepunten gericht op management en leiderschap, evenals op financiën, risico's en verzekeringen. leidend tot een Postgraduate Certificate. De module 'Inleiding tot financiën en verzekeringen' omvat een niet-verplichte introductieweek in het Duitse Zwarte Woud.

Studenten die het 12-maands Postgraduaatcertificaat (vergelijkbaar met een UK Postgraduate Diploma) met succes hebben afgerond, kunnen dit omzetten in een MBA in Finance, Risk and Insurance door de master-upup-up te voltooien. Dit duurt nog eens 6 maanden om te voltooien.

De top-up van de meester

In Semester Three behalen studenten 30 ECTS en volgen ze een blokseminar op de Campus Gengenbach van Offenburg University , waarbij ze één keuzevak kiezen (aangeboden modules kunnen verschillen). Daarnaast zullen onderzoeksvaardigheden worden ontwikkeld om deelnemers voor te bereiden op hun masterproef.

Hoe je wordt beoordeeld

Het programma wordt aan het einde van elk semester beoordeeld aan de hand van schriftelijke examens en de deelname aan de examens in Offenburg is verplicht voor alle studenten. Schriftelijke tentamens kunnen bestaan ​​uit korte casestudies, berekeningen of meerkeuzevragen. Bovendien zullen studenten worden beoordeeld door middel van cursussen die essays of individuele / groepspresentaties kunnen bevatten.

Toelatingseisen

Een niet-gegradueerde (Bachelor, Diploma of equivalent) in Bedrijfskunde of een verwante discipline met 210 ECTS en een 2.5-graad, of een goede tweede klas-standaard of hoger.

Kandidaten met andere professionele of academische kwalificaties zullen worden onderworpen aan een vooronderzoek en / of beoordeling door de programmadirecteur.

Bewijs van een professionele of relevante werkervaring (minimaal 2 jaar na afstuderen).

Aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is of die niet zijn opgeleid in het Engels, moeten een van de volgende kwalificaties in de Engelse taal presenteren: IELTS: Grade 6.5 (geen sectie minder dan 6.0), of TOEFL: 550 (paper), 213 (computer) of 87 (internet).

Je universiteit

Research-Rich

Offenburg University is een research-rijke, bedrijfsgerichte high-performance instelling. Het is gevestigd in het Zwarte Woud, een van de economische grootmachten van Duitsland. Offenburg University is de top vijf van toegepast onderzoek in het zuidwesten en vormt een bloeiende gemeenschap met meer dan 4.000 studenten op twee campussen. De universiteit wordt algemeen erkend voor zijn internationale bereik en was een van de eerste Duitse universiteiten met internationale masterprogramma's. Studenten profiteren van onderzoek van wereldklasse en hands-on onderwijs.

De Faculteit der Bedrijfskunde staat consequent gerangschikt bij de beste business schools in Duitsland. De faculteit heeft een reputatie voor innovatieve lesmethoden en individuele begeleiding met kleine klassen die een unieke leerervaring garanderen. Offenburg University is zakelijk gericht met wereldwijde banden met bedrijven, banken, nationale overheden en multilaterale organisaties.

De MBA is nauw verbonden met het Offenburg University Institute for Trade and Innovation (IfTI). IfTI-leden hebben een reputatie voor hun methodologieën en methoden, evenals hun ongeëvenaarde ervaring op het gebied van innovatie, handelsbeleid en exportfinanciering. IfTI-onderzoekers ondersteunen benchmarking, strategie, procesverbetering en evaluatieprojecten voor instellingen van wereldklasse, zoals African Export-Import Bank (Afreximbank), EKF Denmark's Export Credit Agency, de International Credit Insurance

Wie moet studeren voor een MBA?

Dit programma is geschikt voor bedrijfsmensen die op zoek zijn naar een diepgaand en praktisch begrip van exportfinanciering en handelskredietverzekering. Het is bedoeld voor mensen die binnen de handel werken

Opleiding te volgen in:
Engels
Offenburg University

Zie 1 andere vakken van Offenburg University »

Laatst bijgewerkt op November 14, 2018
Deze cursus is Online, Combinatie van online en op de campus
Begindatum
okt 2019
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
4,980 EUR
€ 4.980,00 (Semester 1) - € 4.980,00 (Semester 2) - € 5.950,00 (Semester 3)
Deadline
jan 15, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
aug 15, 2019
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
jan 15, 2020

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
jan 15, 2020
Einddatum
Aanmeldingslimiet
aug 15, 2019
Einddatum