Read the Official Description

De studie van financiën is meer mondiaal gericht dan ooit. De financiële crises van het afgelopen decennium zijn een oproep voor MBA-afgestudeerden die ethisch zijn en over de kennis en vaardigheden beschikken om te excelleren in de financiële besluitvorming. Personen met kennis van financiën zullen de mogelijkheid hebben om zich te onderscheiden van collega's en levenslange vaardigheden te bouwen terwijl ze een positieve invloed op de wereld hebben. Alle belangrijke managementposities, ongeacht discipline, vereisen kennis van financiën om de gewenste resultaten te produceren. Een CUC MBA plus een specialisatie in financiën bereidt je voor om je te onderscheiden van je leeftijdsgenoten en levenslange vaardigheden op te bouwen terwijl je de wereld op een sociaal verantwoorde manier beïnvloedt.


leerdoelen

Concordia University Chicago 's MBA-specialisatie in finance biedt u een solide basis in financieel management en een goed begrip van publieke en private financiële processen, financiële markten, analyse en investeringen in een wereld waar finance een internationale taal is. De vier cursussen binnen deze specialisatie zijn bedoeld om u meer inzicht te geven in de grondbeginselen van geld en bankzaken, analyse van financiële overzichten, bedrijfsfinanciering en internationale financiering. Afgestudeerden zullen navigeren door financiële situaties en problemen oplossen met een wereldwijd perspectief.


Toelatingseisen

Geen app-kosten, geen GRE vereist


leerplan

INTERNATIONALE STUDENTEN: Naast het onderstaande curriculum van het basisprogramma, zijn internationale studenten die face-to-face lessen volgen op de CUC-campus verplicht om het Seminar in het hoger onderwijs te volgen, een cursus met 3 credits.

  • Fundamentals of Money
  • Geavanceerde analyse van financiële overzichten
  • Internationale financiën
  • Intermediaire bedrijfsfinanciering


Carrièremogelijkheden

  • Investment Banker
  • Financieel directeur
  • Financieel directeur
  • Financieel analist
  • Vermogensbeheerder
  • Financieel adviseur


Chicago

Na New York City heeft Chicago het grootste financiële centrum in de VS. PricewaterhouseCoopers rangschikt Chicago als negende in de wereld voor de Top 10 Cities for Finance. Dow Jones


Vraag naar MBA-afgestudeerden

Volgens het onderzoek van de Graduate Management Admission Council® van 185 bedrijven in 33 landen wereldwijd, is 87 procent van de werkgevers van plan om het aantal werkzame personen (43%) of de stijging (43%) van nieuwe MBA-aanstellingen te behouden. Eenenveertig respondenten zijn gelieerd aan bedrijven in de Fortune 500 en omvatten 22 van Fortune 100-bedrijven. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS), kunnen financiële managers een gematigde tot een sneller dan gemiddelde groei van 12% verwachten tussen 2014-2024, samen met een serieuze concurrentie voor beschikbare posities. Afhankelijk van de specialisatie, verwachtte de BLS een toename van banen van 7% -16% voor financiële beroepen tussen 2014-2024.

In februari 2016 meldde PayScale.com hoge salarissen voor MBA-houders in verschillende financiële beroepen. Managers van financiële analyse verdienden een gemiddeld jaarinkomen van $ 81.250, terwijl de mediane jaarlonen van een chief financial officer op $ 121.942 stonden. PayScale.com merkte ook op dat ervaring ook een grote factor speelde bij het opbrengen van thuisgeld, met beginnende MBA-afgestudeerden die een mediane bezoldiging verdienden van ongeveer $ 61.748, terwijl degenen met vijf of meer jaar ervaring een mediane salaris van $ 83.475 zagen.

Het verdienen van een MBA in Finance geeft u de mogelijkheid om hogere salarissen te verdienen en in aanmerking te komen voor meer geavanceerde functies.

Program taught in:
Engels

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Aug. 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019