MBA In Gesundheitspädagogik

University Institute for International and European Studies

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA In Gesundheitspädagogik

University Institute for International and European Studies

Masteropleidingen omvatten verschillende onderwerpen en studiemogelijkheden, waardoor u zich kunt specialiseren in uw interessegebied. Door projectmanagement te bestuderen, met zijn specialisaties, verwerft u niet alleen kennis en vaardigheden voor de essentie in het managen van ondernemingen, maar verwerft u ook technische en methodologische vaardigheden om interpersoonlijke vaardigheden en communicatievaardigheden te ontwikkelen.


Het doel van dit studieprogramma is om studenten kennis te laten maken met relevante en nieuwste kennis met een specifieke kijk op projectmanagement en de hedendaagse organisatie. Daarom zijn alle modules van deze cursus en hun inhoud gericht op actuele en relevante toekomstige trends in deze Pathway . Dat betekent de juiste balans tussen verantwoordelijke rollen bij het managen van projecten of bij het zelfstandig ondernemerschap. Deze modules bezitten ook een overkoepelend begrip van hoe organisaties functioneren waaraan belangrijke elementen van verantwoord ondernemen en duurzaamheid worden toegevoegd.

Graad overzicht

Deze documentatie vormt de Programma-overzicht voor de Graduate Degree van de Master in Project Management van het University Institute for International and European Studies (UNIES). Alle cursussen zijn gestructureerd in modules. Elke individuele module is ontworpen om diepgaande vakkennis te bieden en draagt ​​ook bij aan een meervoudig functioneel begrip. Het proefschrift test de kennis van studenten over alle vakgebieden. Het algemene resultaat van deze cursus ondersteunt afgestudeerden in hun loopbaanontwikkeling door de combinatie van academische kennis en essentiële praktijkgerichtheid van de hoogste normen.

Het programma is internationaal georiënteerd. Door samenwerking met internationale partnerinstellingen wordt het programma aangeboden door lokale gelieerde academische onderwijs- en opleidingscentra en kan het op verzoek worden geleverd als een double-degree-programma samen met verwante universiteitspartners. Dit opent het masterprogramma zeer goede kansen in de internationale zakelijke en commerciële markt.

Meld je aan voor een masteropleiding

Om ingeschreven te staan ​​voor een masteropleiding bij UNIES moeten studenten de volgende documenten indienen:

  • Paspoort / ID-kaart
  • Recente fotografie
  • Certificaat van een erkende middelbare school, middelbare schooldiploma, VWO, Baccalauréat, Maturité Fédérale, Duitse Abitur of gelijkwaardig.
  • Bachelor diploma, andere hogere graad zoals een diploma of een meester
  • Een bewijs van vloeiend Engels, gecertificeerd door een universiteit, hogeschool of een professionele taalinstelling of een andere bevoegde instantie
  • Studentenportfolio / curriculum vitae

Dien een volledige aanvraag in met alle ondersteunende documentatie. Alle documenten moeten per e-mail in elektronische vorm worden ingediend (pdf of jpg-bestand). De originele documenten of originele vertalingen moeten op verzoek worden ingediend. Engelse vertalingen van deze documenten zijn noodzakelijk als ze in een andere taal dan het Engels zijn. Vertaaldocumenten moeten door een notaris in het land van herkomst worden gelegaliseerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits


Laatst bijgewerkt op April 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Locations
Nederlanden - Kerkrade
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Nederlanden - Kerkrade
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan