Internationale fulltime MBA in het Engels

In ons internationale MBA-programma, zult u specifieke managementvaardigheden verwerven die bedrijven vandaag verwachten. De evenementen worden meestal gehouden in de vorm van seminars en workshops die uw actieve deelname vereisen in de vorm van groepswerk en presentaties. De lessen zijn volledig in het Engels.

Onze studenten hebben een internationale achtergrond en komen samen met ons in Bremen vanuit de hele wereld samen. Samen studeren met mensen van verschillende achtergronden is een belangrijke uitdaging en een kans om ideeën uit te wisselen over gemeenschappelijke waarden. We bereiden onze studenten voor op leidinggevende taken en ondersteunen u bij het nemen van ethisch aanvaardbare beslissingen.

programma

De Master's Degree Programma in Global Management is een drie-semester full-time graad die leidt tot de Master of Business Administration (MBA) graad. Het programma wordt gekenmerkt door hooggekwalificeerde leraren, een internationaal en divers, inspirerend studenteninstituut en een faculteit die een unieke omgeving biedt voor intellectuele uitwisseling. Samenwerkend werk in combinatie met academische excellentie, een sterke praktische oriëntatie evenals de mogelijkheid om deel te nemen aan een buitenlandse excursie en de mogelijkheid van een stage voltooien de opleiding.

doelgroep

De Global Management (MBA) -opleiding is bedoeld voor junior managers, waardoor ze de kans krijgen om de vaardigheden te verwerven die succesvolle internationale bedrijven vandaag nodig hebben. Het doel is om zowel managementvaardigheden als tot nadenken stemmende ervaringen te bieden, met een focus op wereldwijde activiteiten. Dit is een centrale vereiste voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een overheid, een internationale organisatie of een economische onderneming. Studenten van onze opleiding hebben duidelijk het voordeel als het gaat om het bewijzen van uitstekende leiderschapskwaliteiten.

doelen

De masteropleiding in Global Management is gericht op zowel leidinggevende als geestverruimende ervaring in de internationale zakenwereld. Voor studenten die op zoek zijn naar een carrière in een economische onderneming, een internationale organisatie of zelfs een overheid, is dit een essentiële vereiste. Een voorsprong op het gebied van leiderschapskwaliteiten is dus verzekerd voor onze studenten.

voltooiing

Aan het einde van het masterprogramma Global Management is het eindexamen na twee semesters de Master of Business Administration. Zodra studenten aan het einde van het tweede semester alle modules hebben afgerond, wordt de masterproef geschreven, die op zijn beurt moet worden verdedigd in een mondeling examen. Als studenten pas na het tweede semester een stage voltooien, vindt het mondelinge examen plaats na het derde semester. Het eindcijfer bevat de resultaten van de individuele examens tijdens de studie, evenals de masterscriptie. Na succesvolle afronding van het programma, zullen de studenten de graad "Master of Business Administration" ontvangen.

Toelating - MBA in Global Management

eisen:

  • Een academische, bedrijfsgerichte graad (Bachelor)
  • Mind. Praktische ervaring van een jaar
  • Bewijs van zeer goede kennis van het Engels door middel van geschikte certificaten: (Engelse les tot en met middelbare school, TOEFL-test met ten minste 560 punten, TOEFL-computertest met ten minste 220 punten, IELTS 6.0, CEF B.2, optie: Engelse test)
Opleiding te volgen in:
Engels
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Zie 10 andere vakken van International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 - 3 semesters
Voltijd
Prijs
12,900 EUR
12.900 euro (plus semester fees van momenteel 325 euro)
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school