MBA in Health Care Management Specialisatie

Concordia University Chicago

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA in Health Care Management Specialisatie

Concordia University Chicago

Als u geïnteresseerd bent in het bevorderen van uw loopbaan en het verkrijgen van een managementfunctie binnen een organisatie die in de gezondheidszorg is betrokken, zal een MBA-specialisatie in gezondheidszorgmanagement u daarheen helpen. De zorgsector blijft evolueren en staat voor uitdagingen die goed geschikt zijn voor MBA's. U bent gekwalificeerd om posities in de gezondheidszorg te volgen met betrekking tot personeel, financiën, informatiesystemen en patiëntenzorg.


leerdoelen

Dit programma behandelt de unieke kenmerken van zorgorganisaties. Studenten zijn bereid om leidinggevende functies op zich te nemen en specifieke managementproblemen aan te pakken die zich in de huidige gezondheidszorgeconomie voordoen. Studenten ontwikkelen kritisch denken en fundamentele zakelijke analysevaardigheden. Ze laten het programma bekwaam om de operationele en financiële uitdagingen waarmee zorgverleners worden geconfronteerd, probleemoplossend op te lossen.


Toelatingseisen

Geen app-kosten, geen GRE vereist


leerplan

INTERNATIONALE STUDENTEN: Naast het onderstaande curriculum van het basisprogramma, zijn internationale studenten die face-to-face lessen volgen op de CUC-campus verplicht om het Seminar in het hoger onderwijs te volgen, een cursus met 3 credits.

  • Gezondheidszorgsystemen I
  • Gezondheidszorgsystemen II
  • Gezondheidszorg Financiën en economie
  • Openbaar beleid in de gezondheidszorg


Carrièremogelijkheden

  • Hospital CEO, CFO
  • Hoofd kwaliteitsverbetering
  • Ziekenhuisbeheerder
  • Directeur Gezondheidszorgassociatie
  • Zorgconsulent


Carrière Outlook

De zorgsector, inclusief farmaceutische bedrijven, zorgverleners en ziekenhuizen, heeft een toenemende behoefte aan MBA's die bekend zijn met het gezondheidszorgsysteem en bekwaam zijn in management en administratie.

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics zou de werkgelegenheid van medische en gezondheidsdiensten managers met 23 procent groeien van 2014 tot 2022, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - River Forest, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates