MBA In Hospitality Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA In Hospitality Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programma:

MBA in Hospitality Management

Looptijd:

Anderhalf jaar (2 jaar: met een optionele tweede stageperiode van 6 maanden in de industrie)

Beschikbaarheid:

Dit aanbod is beschikbaar voor alle potentiële studenten met een erkend bachelordiploma.

Overzicht

Het herziene MBA-programma in Hospitality Management is een echt internationaal programma, beheerd door BHMS en uitgereikt door City University (CityU) uit Seattle, VS. De toekenning is dus volledig onderworpen aan de procedures en het beleid van CityU voor kwaliteitsborging.

Het programma bestaat uit 3 fasen: de eerste is een intensieve studieperiode van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland; dit wordt gevolgd door een periode van 6 maanden doorgebracht in de industrie, gedurende welke tijd studenten 2 project-gebaseerde online cursussen moeten voltooien. In de derde en laatste fase keren studenten terug naar de BHMS-campus voor een tweede studieperiode van 6 maanden en het afronden van alle MBA-cursussen. Een tweede periode voor de industriële training kan worden gevolgd bij het voltooien van deze derde fase, maar is volledig optioneel.

Studenten leren van een toegewijde faculteit, die naast hun academische referenties kennis en uitgebreide ervaring op zakelijk gebied met zich meebrengen. Dit zorgt ervoor dat wat in de klas wordt geleerd hedendaags is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse bedrijfsomgeving.

BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les.

Doel van het programma

Een MBA-diploma in combinatie met beroepsvaardigheden draagt ​​bij werkgevers over de hele wereld aanzienlijke waarde en prestige. Het kan ten goede komen aan mensen die al een leidinggevende functie in het management bekleden, of die als volgende stap in hun loopbaan op zoek zijn naar een executive managementpositie in de horeca of aanverwante dienstensectoren. Verder is het een ideale opleiding voor studenten met een niet-gastvrijheidsachtergrond die hun loopbaan willen veranderen, of voor ondernemers die op zoek zijn naar de noodzakelijke specialistische kennis bij het overwegen van het openen van hun eigen bedrijf.

Studenten krijgen inzicht in de facetten van internationale hospitality management en foodservice-activiteiten naast de inleidende MBA-cursussen in Global Business Communications en Business Management tijdens de eerste 3 maanden van het programma. Gedurende deze tijd worden studenten ook ondersteund om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de CityU Engelse vaardigheidseisen. De 3 maanden durende studie concentreert zich vervolgens op de kernvaardigheden van marketing, management, projectplanning en systemen om studenten een gebalanceerde managementvaardigheden te bieden, geschikt voor zowel de horeca- als de dienstensector, alvorens hun eerste stage te voltooien.

Tijdens de 2e fase van het programma (plaatsing in een bedrijfstak), volgen de studenten twee online cursussen die hen in staat stellen een onderwerp dat hen interesseert, te selecteren en ontwikkelen en de toepassingen in hun plaatsingswerkplek te onderzoeken. Deze cursussen worden volledig ondersteund door een online tutor. Studenten moeten hun projectkeuze afstemmen op hun specialisatie in Hospitality Management om in dit stadium 6 studiepunten van specialisatie weer te geven.

In de laatste, 3e fase van het programma bouwen studenten voort op hun belangrijkste managementkennis en vaardigheden die in de afgelopen 12 maanden zijn ontwikkeld en concentreren ze zich op financiële, menselijke en strategische competenties als sluitstuk van het programma. De laatste academische fase wordt ook afgesloten met 2 verdere specialisatiecursussen in het hospitality managementtraject.

Betaalde industrieplaatsing in Zwitserland

Afhankelijk van de eerdere ervaring, taalvaardigheden en professionaliteit van de studenten, kan tijdens fase 2 van het programma een verscheidenheid aan stages plaatsvinden in de belangrijkste functionele gebieden van de horeca. Dit biedt studenten waardevolle ervaring in de dienstensector en overdraagbare vaardigheden, van vitaal belang voor zoveel bedrijfstakken.

Het salaris van de sectoropleiding in Zwitserland, onderhandeld tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, is momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'168 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1.200 tot 1.400.

Toelatingseisen

  • Een undergraduate-diploma van een geaccrediteerde universiteit (de definitieve beslissing voor toelating wordt genomen door CityU uit Seattle)
  • Engelse taalvaardigheden op een niveau dat gelijk is aan IELTS 6.0 voor toegang tot de taalassistent MBA of IELTS
  • 6.5 voor vrijstelling van ondersteuning voor Engelse lessen en om te voldoen aan de taalvaardigheidseisen van CityU.

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur, kunnen op zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur cursussen op zaterdag worden aangeboden.

Beroepscursussen worden gehouden:

Maandag tot vrijdag van 15.30 tot 20.30 uur.

Elke student is verzekerd van minimaal 3 dagen per week voor zelfstudie.

Cursusinhoud

Fase 1

Fase 2: plaatsing in de industrie

Fase 3

* Voor het taalassistent MBA-programma

Houd er rekening mee dat CityU een ander kredietsysteem hanteert dan BHMS

Een selectie van herziene cursussen kan de bovenstaande cursussen vervangen of wijzigen. Vraag naar het gedetailleerde cursusprogramma op het moment van aanmelding.

Plaats

BHMS, Business and Hotel Management School, Lucerne

intakes

April, juli en oktober. Neem contact op met het BHMS Admissions Office voor de volgende intake-gelegenheid.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2018
Juli 2018
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Zwitserland - Luzern
Startdatum: Apr. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2018
Zwitserland - Luzern
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Juli 2018
Zwitserland - Luzern
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2018
Zwitserland - Luzern
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan