Lees de Officiële Beschrijving

OVERZICHT

 • Een erkend en geaccrediteerd kwaliteitsgastvrijheidsdiploma van Zwitserse kwaliteit
 • Stage erkenning certificaat (SWISS IM
 • Hospitality Professional Certification (HPC) van American Hospitality Academy (AHA). HPC-cursus wordt erkend door de Amerikaanse overheid.
 • Gecertificeerd gastenservice Gold-certificaat van het American Hotel and Lodging Educational Institute (AHLEI). Dit certificaat wordt algemeen erkend en het is de Pathway om een ​​gecertificeerde gastvrijheid-opvoeder (CHE) te zijn
 • Elke SWISS IM
 • Er is altijd een mogelijkheid om een ​​duale opleiding te volgen door vier aanvullende cursussen te voltooien bij onze partneruniversiteiten over de hele wereld, waaronder de West Coast University, University of California FCE, etc. Deze aanvullende cursussen kunnen worden afgerond in SWISS IM.

MBA-jaar 1

(PGD in Hospitality management)

 1. Gastvrijheid organisatiegedrag en interpersoonlijke vaardigheden
 2. Hospitality informatiecommunicatietechnologie
 3. Hospitality human resource management
 4. Beverage management
 5. Gastvrijheid coöperatief onderwijs
 6. Professionele wijnstudies voor hospitality managers

Betaalde stage in Zwitserland (6 maanden)
* Minimaal bruto maandsalaris CHF 2172

MBA-jaar 2

(Laatste jaar incl. Masterproef)

 1. Internationaal human resource management
 2. Public relations communicatie
 3. Internationale marketing
 4. Internationaal financieel risicobeheer
 5. Wereldwijde zakelijke omgeving
 6. Gastvrijheid strategisch management
 7. Scriptie

Betaalde stage in Zwitserland (6 maanden)
* Minimaal bruto maandsalaris CHF 2172

TOELATING

Vanaf de prille leeftijd van 18 bieden we diploma's tot een MBA. Al onze cursussen, met uitzondering van talen, worden in het Engels gegeven. Dit geeft de basisvereiste van een geavanceerde standaard van het Engels. Als er vragen zijn, bieden we ook een intern examen om elke aanvraag te onderzoeken indien nodig. Neem contact op met SWISS IM

Master of Business Administration (MBA) in Hospitality Management (2 jaar)

 1. Studenten moeten minimaal 18 jaar oud zijn
 2. Studenten moeten een bachelordiploma of een equivalent hebben behaald aan een erkende instelling
 3. Sterke motivatie voor de horeca
 4. Engelse efficiëntie
 5. 5-6,0 algemene band score in IELTS academische of gelijkwaardig 5. Aanvraagformulier ingevulde inschrijfformulier (beschikbaar in regionale kantoren en op de website)

TIJDEN EN INNAMES

Klas Tijden: maandag tot vrijdag, 09:00 uur tot 12:00 uur, 14:00 uur tot 17:00 uur Intakes hebben we vier innames per jaar: januari, april, juli en oktober

COLLEGEGELD

Ons collegegeld omvat alle aspecten van het schoolleven: Accommodatie, Eten, Ziektekostenverzekering, Visa, Uniform, Swiss Travel Cards en Laptop Opmerking: nieuwe studenten moeten een totaalbedrag van CHF 24000 betalen. Als studenten in de daaropvolgende jaren hun studie voortzetten , de vergoeding bedraagt ​​CHF 15000-16200 voor elk volgend jaar van studies.

STAGE

Het bestuderen van de theorie om een ​​leider te worden, vereist ook dat het later in de echte wereld kan worden toegepast. Daarom zijn onze stages een essentiële ervaring om een ​​echte leider te worden. Na elk semester krijgen onze studenten de kans om 4-6 maanden in de horeca te werken. Veel van onze industrie is gebaseerd op geweldige communicatieve vaardigheden. Er is geen betere les dan geïntegreerd te worden in een nieuwe omgeving, leren werken met een nieuw team en de waarde bewijzen. Dit geeft onze studenten de mogelijkheid om te groeien in vertrouwen en het respect van andere leden van onze industrie te krijgen. Afgestudeerd kunnen worden met internationale geaccepteerde graden en meerdere stages kunnen ontslaan met werkcertificaten, bereidt onze studenten voor op een leidende rol wanneer ze op zoek gaan naar de eerste stap in hun carrière. Het moet ook worden vermeld dat de stages in Zwitserland worden betaald (CHF 2'300 tot 2'500 / maand). Dit biedt de ongelofelijke mogelijkheid voor sommige studenten om een ​​deel van hun opleiding te kunnen financieren. Onze stagebegeleidster geeft nuttige tips en kan je ook verwijzen naar de stage die jou het meest interesseert. We hebben geweldige connecties in de horeca en zijn er trots op onze studenten kennis te kunnen laten maken met hen.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Juli 2019
Duration
2 jaar
Prijs
24,000 CHF
Nieuwe studenten moeten een totaalbedrag van CHF 24000 betalen. Als studenten in de daaropvolgende jaren hun studie voortzetten, bedraagt ​​de vergoeding CHF 15000-16200 voor elk volgend jaar van studies.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum