MBA in Human Resource Management

Zagreb School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA in Human Resource Management

Zagreb School of Economics and Management

Onlangs geplaatst aan de top van Eduniversal's lijst van de beste HRM MBA's in Oost-Europa, vertegenwoordigt ZSEM 's MBA in Human Resource Management de beste stap die HRM-managers kunnen maken om het sterkste concurrentievoordeel van hun organisatie te ontwikkelen; hun mensen.

Dit programma, volledig in het Engels gedoceerd door de plaatselijke faculteit en vele internationale docenten van gerenommeerde universiteiten over de hele wereld, is ontworpen voor managers en toekomstige zakelijke professionals die willen leren hoe ze hun mensen kunnen gebruiken om organisatiedoelstellingen te bereiken, die willen leren hoe ze een ster kunnen werven medewerkers, hoe om te gaan met verandering, een HR-strategie te creëren en meer.

Cursussen binnen dit programma zijn onder andere Recruitment and Selection, Leadership, Management of Change and Human Resources, Performance Measurements and Reward Systems. De lessen omvatten praktische voorbeelden van human resource management in de praktijk, videovoorbeelden, casestudy's en zullen zeer interactief zijn. In dit programma zullen studenten ook deelnemen aan een computersimulatie waarin ze de rol van Human Resource Manager zullen opnemen en beslissingen nemen over rekrutering, promoties, salarisverhogingen, opleiding van medewerkers, enz. Gebaseerd op de resultaten van hun acties, ze leren hoe de HRM-theorie betrekking heeft op de praktijk. Dit programma duurt twee semesters, in de tweede moeten studenten een afstudeerscriptie maken.

Bill Gates zei ooit: "Neem onze 20 beste mensen mee en ik zal je vertellen dat Microsoft een onbelangrijk bedrijf zou worden". Aangezien bedrijven met hun producten en diensten op de wereldmarkt concurreren, concurreren ze ook met elkaar om de beste en meest getalenteerde mensen aan te trekken. De verklaring van Bill Gates klinkt vandaag alleen nog meer; naarmate de wereldwijde concurrentie toeneemt, gaan bedrijven meer inspanningen leveren om hun beste artiesten en waardecreators aan te trekken en te behouden. Grote bedrijven zijn immers gemaakt door geweldige mensen.

De docenten vertegenwoordigen een combinatie van Kroatische buitenlandse experts op het gebied van Human Resource Management. Studiegroepen zijn klein, zoals ze zijn in alle programma's aangeboden door de Zagreb School of Economics and Management , en de communicatie tussen professoren en studenten is direct. Docenten in dit programma zijn Dino Dogan (Kroatische Telecom), Li Choy Chong en Markus Menz (St. Gallen University), Herman Lassleben (Universiteit Reutlingen), Randy Richards en Dan Ebener (St. Ambrose University), samen met ZSEM 's experts .

Dit programma duurt twee semesters en culmineert met de creatie van een Graduate Thesis.

Duur van het programma: 2 semesters, 60 ECTS-credits.

Inschrijving: september en maart

Cursusstructuur: De lessen worden gegeven in cycli en in de namiddag, na 17.00 uur.

Toelatingsvoorwaarden: aanvragers moeten beschikken over een afgeronde vierjarige professionele of undergraduate universitaire opleiding, 240 ECTS credits verworven . Kandidaten die een vierjarig 'niet-economie'-programma hebben afgerond, kunnen echter ook een aanvraag indienen om het pre-semester met de volgende cursussen te volgen: Basiskennis van economie, Basiskennis van marketing, Basiskennis bedrijfsfinanciering, Basisbeginselen van management, Basics van Accounting.

Toelating tot het MBA-programma zal worden geëvalueerd volgens de volgende schalen:

 • Toelating tot het MBA-programma zal worden geëvalueerd volgens de volgende schalen:
 • Academisch succes in het undergraduate en graduate programma - 30%
 • Interview met een kandidaat - 30%
 • 2 aanbevelingen over academische of professionele kwalificaties - 25%
 • Motivatiebrief - 15%

Deze opleiding biedt de mogelijkheid om een ​​dubbele master te behalen bij de volgende partneruniversiteiten:

 • IIBN Business School, Internationaal Instituut voor Bedrijfsnetwerken, Studieconsortium in Sint-Petersburg, RUSLAND (diploma aangeboden in het kader van een dubbele graad met ZSEM : MBA in Financial and Banking Management, MBA in Strategic Management, MBA in Public Administration, MBA in Oil and Gas Management, MBA in Tourism Management)
 • Fu Jen Catholic University, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (diploma aangeboden als onderdeel van double degree met ZSEM : MS-programma in Management, MS-programma in Marketing, MS-programma in Human Resources Management, MS-programma in Quantitative Finance, MS-programma in Finance en Accounting)
 • Nagoya University of Commerce
 • Tilburg University Strategic Management, Tilburg, NEDERLAND (diploma behaald in het kader van een dubbele graad met ZSEM : Master of Science in Strategic Management)
 • Oost-Chinese universiteit voor wetenschap en technologie, Shanghai Shi, CHINA (graad behaald in het kader van een dubbele graad met ZSEM : Master of International Business)
 • KEDGE Business School in Boudreaux, Frankrijk (aangeboden als onderdeel van een double degree met ZSEM : Purchasing
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
2 semesters
Voltijd
Locations
Kroatië - Croatia Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Kroatië - Zagreb
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Kroatië - Zagreb
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Kroatië - Zagreb
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Kroatië - Croatia Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan