AACSB Accredited

Ga sterk voor human resource management.

Leiders in human resource management in Raleigh en daarbuiten zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Ze zijn vaak de eerste en laatste indruk die een bedrijf op werknemers maakt. Als zodanig zijn sterke, goed geïnformeerde en ethische HR-professionals altijd in trek.

Om tegemoet te komen aan de behoefte aan bekwame professionals, biedt de Meredith MBA nu een HR-concentratie . De concentratie is bedoeld als aanvulling op het kerncurriculum van de MBA (en om te profiteren van de opmerkelijke kracht van Meredith in het veld). Door een MBA te voltooien met een concentratie in human resource management, zult u uw carrière verbeteren en kansen creëren voor professionele vooruitgang.

Door Merediths MBA-programma met HR in Raleigh leer je strategische personeelsbeslissingen te nemen en de ins en outs van werknemers- en arbeidsverhoudingen. Je wordt vaardig in het aantrekken, motiveren en behouden van het beste talent voor je organisatie. Je wordt een nog sterkere zakelijke professional.

Om de concentratie te verdienen, voltooit u de Core MBA voor 24 credituren - samen met drie HRM-keuzevakken voor een totaal van 33 credit-uren.

Waarom Meredith?

Bij Meredith is ons programma klein genoeg om je als individu te leren kennen. Je ontwikkelt zinvolle relaties met deskundige faculteiten en wordt onderdeel van de levendige human resource management-gemeenschap. Je ontmoet gastsprekers en netwerken met je leeftijdsgenoten. Je bent klaar om LEAD te worden. Met de Meredith MBA met een concentratie in Human Resource Management, gaat u sterk.

Merediths HR-curriculum is gecertificeerd door de Society for Human Resource Management, de internationaal erkende leider in HR-certificering.

Human Resource Management Concentration - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 studiepunten)

Human Resource Management Concentration Aanvullende vereiste cursussen (9 studiepunten)

  • MBA - 615: Developing Human Capital (3 cr.)
  • MBA - 616: Ethische en juridische werkgelegenheidskwesties (3 cr.)
  • MBA - 617: Beloningssystemen beheren (3 cr.)

Merediths HR-curriculum is gecertificeerd door de Society for Human Resource Management, de internationaal erkende leider in HR-certificering.

Curriculumvereisten en cursusbeschrijvingen kunnen bij elke catalogus worden gewijzigd.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 3 andere vakken van Meredith College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019