MBA in Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ga sterk voor human resource management.

Leiders in human resource management in Raleigh en daarbuiten zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Ze zijn vaak de eerste en laatste indruk die een bedrijf op werknemers maakt. Als zodanig zijn sterke, goed geïnformeerde en ethische HR-professionals altijd in trek.

Om tegemoet te komen aan de behoefte aan bekwame professionals, biedt de Meredith MBA nu een HR-concentratie . De concentratie is bedoeld als aanvulling op het kerncurriculum van de MBA (en om te profiteren van de opmerkelijke kracht van Meredith in het veld). Door een MBA te voltooien met een concentratie in human resource management, zult u uw carrière verbeteren en kansen creëren voor professionele vooruitgang.

Door Merediths MBA-programma met HR in Raleigh leer je strategische personeelsbeslissingen te nemen en de ins en outs van werknemers- en arbeidsverhoudingen. Je wordt vaardig in het aantrekken, motiveren en behouden van het beste talent voor je organisatie. Je wordt een nog sterkere zakelijke professional.

Om de concentratie te verdienen, voltooit u de Core MBA voor 24 credituren - samen met drie HRM-keuzevakken voor een totaal van 33 credit-uren.

Waarom Meredith?

Bij Meredith is ons programma klein genoeg om je als individu te leren kennen. Je ontwikkelt zinvolle relaties met deskundige faculteiten en wordt onderdeel van de levendige human resource management-gemeenschap. Je ontmoet gastsprekers en netwerken met je leeftijdsgenoten. Je bent klaar om LEAD te worden. Met de Meredith MBA met een concentratie in Human Resource Management, gaat u sterk.

Merediths HR-curriculum is gecertificeerd door de Society for Human Resource Management, de internationaal erkende leider in HR-certificering.

Human Resource Management Concentration - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 studiepunten)

Human Resource Management Concentration Aanvullende vereiste cursussen (9 studiepunten)

  • MBA - 615: Developing Human Capital (3 cr.)
  • MBA - 616: Ethische en juridische werkgelegenheidskwesties (3 cr.)
  • MBA - 617: Beloningssystemen beheren (3 cr.)

Merediths HR-curriculum is gecertificeerd door de Society for Human Resource Management, de internationaal erkende leider in HR-certificering.

Curriculumvereisten en cursusbeschrijvingen kunnen bij elke catalogus worden gewijzigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Lees meer

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited