Uw sleutel tot wereldwijd zakendoen. Het beheersen van de vaardigheden voor buitenlandse handel en internationale zakelijke relaties zijn de belangrijkste succesfactoren voor het starten of consolideren van uw carrière als wereldwijd ondernemer.

Het programma leert hoe te voldoen aan de hoge normen die vereist zijn om succesvolle internationale zakelijke activiteiten uit te voeren.

Van buitenlandse handelspolitiek tot internationale relaties en wereldwijd zakendoen, deze MBA bereidt de studenten voor op het aangaan van zakelijke uitdagingen in de praktijk als een bekwame leider en een wereldwijde beslisser.

Bedrijven kunnen tegenwoordig niet langer worden beperkt tot nauwe grenzen, of u nu een kleine bakkerij bezit of een groot advocatenkantoor runt, de mogelijkheden om uw bedrijf naar de wereld te brengen worden talloze en onvermijdelijk. Internationaal zakendoen betekent op grotere schaal concurrerend zijn, toegang hebben tot een breder spectrum van talent en gebruik kunnen maken van buitenlandse goederen en middelen.

Door het volgen van dit masterprogramma krijgen de studenten niet alleen toegang tot een betrouwbaar en praktisch onderwijs, maar krijgen ze ook de echte smaak van internationaal zakendoen, door de kans te krijgen om te leren van enkele van de belangrijkste figuren van de zakelijke scène in Spanje. De professoren van BEBS zijn ondernemers, regisseurs, beïnvloeders en meer.

Na hun afstuderen zullen de studenten goed voorbereid zijn om een sterk internationaal businessplan te ontwerpen en bereid zijn dit uit te voeren.

Programma Curriculum

 1. Strategie en globalisering
 2. Leiderschap en Human Resource Management
 3. Operationeel en innovatiemanagement
 4. Internationale marketing
 5. Financieel en economisch beheer
 6. ondernemerschap
 7. Zakelijk spel
 8. Toegang tot nieuwe markten
 9. Nieuwe technologieën en sociale media in buitenlandse handel
 10. Exploitatie en beheer van buitenlandse handel
 11. Laatste masterproject

Het afstudeerproject van de masteropleiding is geschreven als een businessplan of een case study voor een bestaand bedrijf. Dit is een uitstekende gelegenheid voor de studenten om hun zakelijke ideeën te ontwikkelen en ze leven te geven, omdat de projecten worden begeleid en begeleid door enkele van de beste professionals in het veld. We moedigen onze studenten sterk aan om te profiteren van het masterproject om hun grenzen te verleggen door het te gebruiken als oefening voor ondernemerschap.

Het project kan individueel of in groep worden uitgevoerd.

Student profiel

 • Ondernemers en intrapreneurs die kennis en vaardigheden willen opdoen in wereldwijd bedrijfsbeheer
 • Pas afgestudeerden die zich willen specialiseren in internationaal bedrijfsmanagement en buitenlandse handel

accreditatie

MBA in International Business Management door BEBS Barcelona Executive Business School

BEBS is een particuliere bedrijfsschool, volledig geaccrediteerd door de Spaanse regering om hoger onderwijs te bieden dat wereldwijd geldig is, en het is ook lid van de Association of Business Schools in Spanje (AEEN) en European Private Private Higher Education (EUPHE) .

Vereiste documenten

 1. Actueel CV (CV)
 2. Motivatiebrief
 3. Paspoort of ID-kopie
 4. Bachelor diploma
 5. Academisch record (Transcript / cijfers)
 6. IELTS 6.0 of gelijkwaardig, zoals TOEFL of vooropleiding in het Engels
Opleiding te volgen in:
 • Engels
 • Spaans
Laatst bijgewerkt op Augustus 7, 2019
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
10 - 12 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
5,300 EUR
- Op de campus; 4.800 EUR - Online
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum