MBA in International Business in Barcelona

Algemeen

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom MBA in International Business in Barcelona

Herkend als een wereldwijde MBA Tier One Ranking en # 11 Online MBA in CEO Magazine

 • Bestudeer bedrijfskunde aan een Business School waar "Digital" de kern vormt. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider in digitaal onderwijs. Onderscheid u van de concurrentie.
 • Verdien Accreditatie naast je masteropleiding via de ACCA, de gerenommeerde internationale vereniging van Chartered Certified Accountants
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën

programma beschrijving

Het MBA-programma International Business in Barcelona bereidt studenten voor op de uitdagingen van de geglobaliseerde economie en biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om grensoverschrijdend te werken. Studenten ontwikkelen een grotere culturele intelligentie en bewustzijn, waardoor ze effectief kunnen werken met mensen met enorm verschillende waarden en gedragingen. De MBA in International Business in Barcelona richt zich op wereldregio's en lokale markten in Afrika, Azië, Europa en Latijns-Amerika, met een primair belang voor zakelijke trends die grenzen overschrijden en de nadruk leggen op strategieën voor internationale bedrijfsontwikkeling. De MBA in International Business in Barcelona bij GBSB Global is een transformationeel programma dat studenten inspireert om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het is een van de meest baanbrekende MBA in Spanje, die tot doel heeft het concept van bedrijfseducatie te veranderen en verantwoordelijke, innovatieve en werkelijk wereldwijde bedrijfsleiders op te stellen. Deze MBA in International Business in Barcelona biedt een inclusieve studie van zakelijke thema's, variërend van de wereldeconomie tot interculturele onderhandelingen, samenwerking en leiderschap.

Een van de meest gereputeerde MBA-programma's op het gebied van bedrijfsethiek en internationale aangelegenheden

De GBSB Global MBA Barcelona-studenten werden de finalisten in de International Business Ethics Case Competition (IBECC), VS - het meest prestigieuze evenement op het gebied van bedrijfsethiek, sinds 1996 # 1 in Europa gehouden in de Gids voor groene MBA-programma's

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Voltijd, overdag
 • Locatie - Barcelona, ​​Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Faculteit met industrie-ervaring
 • Bedrijfsbezoeken
 • Studenten uit 70 verschillende landen
 • Exclusieve internationale zakelijke evenementen
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • Carrièremogelijkheden bij multinationale ondernemingen

Waarom deze graad verdienen

Bereid je voor op de uitdagingen van de 21ste eeuw - Sluit zakenmensen aan bij het nastreven van een agenda op basis van duurzaamheid en ethische bedrijfspraktijken.

Steeds meer bedrijven selecteren vandaag hun leveranciers en partners zorgvuldig uit een reeks bedrijven die voldoen aan de internationale milieunormen en -vereisten die zijn vastgelegd en die de mensenrechten respecteren en ethische operaties uitvoeren. Een onderwijs dat is gericht op wereldwijde duurzaamheid, bereidt studenten voor op de recente trend die is gericht op ethische bedrijfspraktijken in het mondiale bedrijfsleven.

Verhoog uw salaris, ontvang een promotie en open nieuwe carrièremogelijkheden - Bevredig uw professionele ambities, ontwikkel een sterke carrière en overtref uw doelen.

3 van de 4 MBA-afgestudeerden zei dat ze hun huidige baan niet zouden hebben verkregen zonder het MBA-diploma (GMAC, 2013). 90% van de respondenten zei dat het MBA-programma professioneel lonend was.

Perfectioneer uw leiderschaps- en managementvaardigheden - Word een professionele manager, een enthousiaste leider, vervul uw ambities en inspireer anderen.

Er is een directe correlatie tussen het prestatieniveau en het succes van een bedrijf met de leiderschapscapaciteiten van zijn managers. Het betekent dat de vraag naar goed opgeleide managers met goede leiderschapskwaliteiten alleen maar zal groeien.

Bouw een echt wereldwijd netwerk met sterke professionele verbindingen over grenzen en sectoren - Profiteer van de diverse studentenstructuren van Global Business School Barcelona, die meer dan 65 nationaliteiten vertegenwoordigen.

Netwerken speelt een zeer belangrijke rol in de loopbaanontwikkeling, zowel bij het vinden van een goede baan als bij het ontwikkelen van nuttige relaties met nieuwe partners of klanten. Bij GBSB krijgt u de kans om te netwerken met studenten, toekomstige bedrijfsleiders uit meer dan 65 landen en hoogleraren, huidige managers en oprichters van verschillende bedrijven uit meer dan 18 landen over de hele wereld.

Profiteer van Barcelona - netwerk en bouw relaties op in een stad vol toonaangevende internationale bedrijven en grootschalige evenementen in de sector.

World Mobile Congress, het grootste evenement in de technologische industrie en op het gebied van innovatie, wordt jaarlijks in Barcelona gehouden. Het evenement verzamelt de grootste en meest invloedrijke bedrijven samen in één, enkele, zakelijke fase, naast het verwelkomen van de grootste leiders van onze tijd zoals Mark Zuckerberg in de arena. Dankzij dit evenement is Barcelona officieel de mobiele hoofdstad van de wereld geworden.

Verhoog uw innovatiepotentieel - Volg cursussen over Design Thinking of creativiteit en psychologie van de ontwikkeling van nieuwe producten en bereid u voor op het werken in innovatieve bedrijven. Volg cursussen zoals Design Thinking, het bevorderen van creativiteit en het begrijpen van de psychologie van productontwikkeling.

De onderzoeksafdeling van GBSB Global Business School is voortdurend betrokken bij onderzoek naar bedrijfseducatie, dat het ontwerpen van de meest innovatieve en praktische zakelijke programma's bevordert. GBSB Global implementeert de meest geavanceerde onderwijsmethoden die op dit moment beschikbaar zijn voor het MBA-curriculum, zoals Lego Series Plays en het tekenen van productietaken.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring
 • Officiële Microsoft Showcase School
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen
 • OFFICIËLE LID VAN de Europese Raad voor bedrijfseducatie (ECBE)
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder