MBA in International Management

ESCP Europe Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA in International Management

ESCP Europe Business School

Over het programma

De MBA in International Management is een eenjarig, twee landen full-time programma dat jonge professionals voorziet van de zakelijke vaardigheden en mindset voor een succesvolle internationale carrière.
Je gaat deelnemen aan een cohort van studenten uit de hele wereld met verschillende educatieve en professionele achtergronden.
De MBA omvat alle functionele gebieden van management en biedt een multiculturele praktijkervaring.

Belangrijkste functies

 • 1 jaar, een voltijds programma met een sterke interculturele benadering
 • Geaccrediteerd door de Vereniging van MBA's
 • 2 landen naar keuze in Europa en Azië
 • 6 ESCP Europe campussen en 2 academische partners
 • 22 keuzevakken aangeboden
 • Dubbele graden beschikbaar
 • Ervaringsleren: 2 bedrijfsadviseringsprojecten
 • Eén inname per jaar, in september

6 redenen om lid te worden van onze MBA in International Management

Leef de interculturele ervaring die het verschil maakt

Met onze zes volledig geïntegreerde campussen in Europa is ons aanbod om een ​​MBA te behalen in 1 jaar / 2 landen uniek. Je zult in twee verschillende landen of continenten wonen, studeren in een multiculturele klas met 25 tot 35 verschillende nationaliteiten en met een breed scala aan achtergronden. Tachtig procent van onze alumni zegt dat hun programma "Een levensveranderend programma" was, in de zin dat ze nergens anders konden leren werken en zo veel diversiteit konden gebruiken. Dit is van onschatbare waarde in de wereldwijde zakelijke omgeving van vandaag.

Wees een speler in uw ESCP Europe MBA in International Management

We bouwen samen de leerervaring met onze studenten. We verwachten van onze studenten dat ze de inzichten die ze hebben opgedaan, hun interpersoonlijke vaardigheden en kwaliteiten zoals nieuwsgierigheid, dynamiek, volwassenheid en ruimdenkendheid delen met hun klasgenoten. Je zult inderdaad zoveel van je klasgenoten leren als je wilt van de cursussen waar actieve deelname binnen en buiten het klaslokaal even belangrijk is. Bij ESCP Europe staat de menselijke verbinding voorop!

Geef vorm aan je toekomst en daag jezelf uit

Een MBA kiezen is om je carrière te starten of te verbeteren. Bij ESCP Europe profiteert u van een reeks loopbaanondersteunende activiteiten. U kunt kiezen uit de 20.000 jaarlijkse banen en stages. Of zoals 10% van onze studenten mag u een startup maken of eraan deelnemen; of je kunt je CV naar bedrijven sturen waarvan je hebt gedroomd om voor te werken. Deelnemen aan onze ESCP Europe MBA in International Management betekent de luxe van keuze hebben.

Studeer met internationale faculteit

Je studeert, leert en daagt jezelf uit met onze beste docenten in hun vakgebied. Je krijgt kritisch denken en het vermogen om nieuwe manieren van zakendoen opnieuw uit te vinden en voor te stellen. Zo veel als ons studentenlichaam divers is, zo is onze faculteit. Studeren op onze verschillende campussen biedt je een schat aan verschillende perspectieven, lesmethoden en een school van gedachten.

Betreed de oceaan van Blue Factory, de Europese startup-sublimator van ESCP Europe

De 1st Business School die in de wereld 1819 door ondernemers werd gecreëerd, de ondernemersgeest animeert de school. Veel nieuwe startups worden elk jaar gemaakt door onze alumni en studenten. De school investeert en ontwikkelt nog steeds op haar Europese campussen de dimensie Ondernemerschap: cursussen, onderzoek, colloques, academische incubator, enz. U zult, zoveel als u wilt en voor zover u dat wilt, verbonden zijn met de Startup-community in de verschillende steden .

Vul uw netwerk aan met onze Alumni en studenten-community

Netwerk met 4.600 studenten en leidinggevenden en met 50.000 alumni in diverse functies en activiteitensector in 150 landen op de 5 continenten. En word lid van de professionele gemeenschap via de Alumnivereniging, waarin u ook kunt zijn betrokken bij de verschillende professionele en internationale groepen.

Waar je studeert

De MBA in International Management biedt een unieke kans om twee semesters van studie doorbrengen in twee steden in Europa. Locaties zijn de zes ESCP Europe campussen (Parijs, Londen, Berlijn, Madrid, Turijn en Warschau).

Semester 1:

 • Londen
 • Parijs
 • Turijn

Semester 2:

 • Berlijn
 • Londen
 • Madrid
 • Parijs
 • Warschau

Alle cursussen worden in het Engels afgeleverd.

Houd er rekening mee dat uw locatiekeuze afhankelijk is van de beschikbaarheid van plaatsen op elke campus. Bij het maken van je keuzes moet je speciale aandacht schenken aan je regionale interesse en carrièreambities.
De MBA in International Management is een ESCP Europe diploma, geaccrediteerd door de Association of MBAs (AMBA).

Admissions

We zijn op zoek naar zeer gemotiveerde kandidaten die zullen profiteren van de multiculturele diversiteit van ons programma en klaar zijn om een ​​internationale zakelijke carrière te hebben.

Toelatingseisen:

 • Een voorgaande bachelor- of masteropleiding, Maîtrise , Licenciatura , Laurea Magistrale of gelijkwaardig in welke discipline dan ook
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Kandidaten met minder ervaring die blijk geven van uitzonderlijke volwassenheid en uitstekend leiderschap door middel van hun professionele en persoonlijke ervaringen zullen ook in overweging worden genomen.

 • Vaardigheid in het Engels: IELTS 7, TOEFL 100 of Cambridge C1 / C2

Aarzel niet om je CV naar een van onze toelatingscoordinatoren te sturen om te controleren of je in aanmerking komt voor de MBA in International Management.

vergoedingen

Inkomsten van september 2018

 • Programmakosten: € 33.000
 • Borg: 5.000 €
 • Aanvraagkosten: € 170
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op April 1, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
33,000 EUR
Aanvraagkosten: € 170
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Turijn, Piëmont
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan