Waarom

Herkend als een wereldwijde MBA Tier One Ranking en # 11 Online MBA in CEO Magazine

 • Bedrijfskunde studeren aan een bedrijfsschool waar 'digitaal' centraal staat.
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën

programma beschrijving

Het MBA-programma voor marketingmanagement in Madrid bij GBSB Global past de nieuwste lesmethodologie toe, casestudies, situationele analyse, simulatiegames en hands-on lessen die praktische kennis bieden die van toepassing is op de dynamische, moderne zakelijke omgeving. Deze MBA in Marketing Management in Madrid bereidt studenten voor op de uitdagingen van de geglobaliseerde economie en biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om grensoverschrijdend te werken. MBA-studenten ontwikkelen een grotere culturele intelligentie en bewustzijn, waardoor ze effectief kunnen werken met mensen met enorm verschillende waarden en gedragingen. De MBA in Marketing Management in Madrid is een transformationeel programma dat studenten inspireert om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het is een van de meest baanbrekende MBA in Spanje, die tot doel heeft het concept van bedrijfseducatie te veranderen en verantwoordelijke, innovatieve en werkelijk wereldwijde bedrijfsleiders op te stellen. Het MBA in Marketing Management in Madrid is gericht op duurzame praktijken, bedrijfsethiek, ondernemersgeest, sterke leiderschapsvaardigheden en innovatieve probleemoplossing, en bereidt zakelijke professionals voor die de wereld zullen drijven om de toekomst van het bedrijfsleven te veranderen en transformeren. De MBA in Marketing Management in Madrid omvat kerngerichte en analytische cursussen, zoals operations management, financiële administratie en strategisch management, die studenten de kennis en vaardigheden bieden die essentieel zijn voor topmanagementfuncties. Tegelijkertijd biedt dit MBA-programma studenten een geavanceerde, gespecialiseerde opleiding op verschillende gebieden van marketing. De MBA in Marketing Management in Madrid richt zich op wereldwijde markttrends, marketingstrategie, innovatieve marketingcommunicatie, marktonderzoek, productontwikkeling, merkbeheer en promotie. De MBA in Marketing Management in Madrid bereidt studenten niet alleen voor op het verbeteren van hun marketingvaardigheden, maar adviseert hen ook hoe ze praktisch in gebruik kunnen worden genomen. De MBA in Marketing Management in studenten van Madrid leren hoe innovatieve oplossingen te creëren en de besluitvorming en ondernemende leiderschapsvaardigheden vooruit te helpen.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Voltijd, overdag
 • Locatie - Madrid, Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Faculteit met industrie-ervaring
 • Bedrijfsbezoeken
 • Studenten uit 70 verschillende landen
 • Exclusieve internationale zakelijke evenementen
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • Carrièremogelijkheden bij multinationale ondernemingen

Waarom deze graad verdienen

Verhoog uw innovatiepotentieel - Volg cursussen over Design Thinking of creativiteit en psychologie van de ontwikkeling van nieuwe producten en bereid u voor op het werken in innovatieve bedrijven. Volg cursussen zoals Design Thinking, het bevorderen van creativiteit en het begrijpen van de psychologie van productontwikkeling.

De onderzoeksafdeling van GBSB Global Business School is voortdurend betrokken bij onderzoek naar bedrijfseducatie, dat het ontwerpen van de meest innovatieve en praktische zakelijke programma's bevordert. GBSB Global implementeert de meest geavanceerde onderwijsmethoden die op dit moment beschikbaar zijn voor het MBA-curriculum, zoals Lego Series Plays en het tekenen van productietaken.

Bouw een echt wereldwijd netwerk met sterke professionele verbindingen over grenzen en sectoren - Profiteer van de diverse studentenstructuren van Global Business School Barcelona, die meer dan 65 nationaliteiten vertegenwoordigen.

Netwerken speelt een zeer belangrijke rol in de loopbaanontwikkeling, zowel bij het vinden van een goede baan als bij het ontwikkelen van nuttige relaties met nieuwe partners of klanten. Bij GBSB krijgt u de kans om te netwerken met studenten, toekomstige bedrijfsleiders uit meer dan 65 landen en hoogleraren, huidige managers en oprichters van verschillende bedrijven uit meer dan 18 landen over de hele wereld.

Verhoog uw salaris, krijg een promotie

3 van de 4 MBA-afgestudeerden zei dat ze hun huidige baan niet zouden hebben verkregen zonder het MBA-diploma (GMAC, 2013). 90% van de respondenten zei dat het MBA-programma professioneel lonend was.

Profiteer van Madrid - netwerk en bouw relaties op in een stad vol carrièremogelijkheden, toonaangevende internationale bedrijven en grootschalige evenementen in de sector.

Bestudeer en ontdek de wereld van nieuwe professionele kansen in de 3e beste stad van de wereld om in het buitenland te wonen (InterNations Expat Insider 2016 Survey) en de 3e stad ter wereld in de prestigieuze ranking van het International Congress and Convention Association (ICCA, 2015)

Bereid je voor op de uitdagingen van de 21ste eeuw - Sluit zakenmensen aan bij het nastreven van een agenda op basis van duurzaamheid en ethische bedrijfspraktijken.

Steeds meer bedrijven selecteren vandaag hun leveranciers en partners zorgvuldig uit een reeks bedrijven die voldoen aan de internationale milieunormen en -vereisten die zijn vastgelegd en die de mensenrechten respecteren en ethische operaties uitvoeren. Een onderwijs dat is gericht op wereldwijde duurzaamheid, bereidt studenten voor op de recente trend die is gericht op ethische bedrijfspraktijken in het mondiale bedrijfsleven.

Perfectioneer je leiderschap

Er is een directe correlatie tussen het prestatieniveau en het succes van een bedrijf met de leiderschapscapaciteiten van zijn managers. Het betekent dat de vraag naar goed opgeleide managers met goede leiderschapskwaliteiten alleen maar zal groeien.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring
 • Officiële Microsoft Showcase School
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen
 • OFFICIËLE LID VAN de Europese Raad voor bedrijfseducatie (ECBE)
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo
 • employability
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 11 andere vakken van GBSB Global Business School »

Laatst bijgewerkt op Februari 17, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
9 maanden
Voltijd
Prijs
16,200 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum