MBA in Sports Management Specialisatie

Concordia University Chicago

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA in Sports Management Specialisatie

Concordia University Chicago

Heb jij een passie voor sport? Verander die passie in een opwindende carrière met een MBA in sportmanagement van Concordia University Chicago ! De sportindustrie in zowel de VS als wereldwijd is big business. Aangezien de sportindustrie vaak sneller groeit dan het nationale bbp van een land, is de noodzaak om clubs en verenigingen als georganiseerde bedrijven te leiden, van het allergrootste belang geworden.

Tegenwoordig betekent een sportcarrière het begrijpen van de vele onderdelen van dit diverse vakgebied. Er is een steeds toenemende behoefte aan professionals die zijn opgeleid in de bestuurlijke, administratieve en zakelijke aspecten van sport. Concordia-Chicago's MBA-specialisatie in sportmanagement bereidt zelfverzekerde leiders voor in verschillende soorten sportorganisaties en -rollen.


leerdoelen

Door het volgen van een MBA-specialisatie of certificaat in sportmanagement, studeer je de economie van de sportindustrie, financiële verantwoordelijkheid, belangrijke juridische kwesties met betrekking tot sport en meer.


Toelatingseisen

Geen app-kosten, geen GRE vereist


leerplan

INTERNATIONALE STUDENTEN: Naast het onderstaande curriculum van het basisprogramma, zijn internationale studenten die face-to-face lessen volgen op de CUC-campus verplicht om het Seminar in het hoger onderwijs te volgen, een cursus met 3 credits.

 • De economie van sport
 • De essentie van de wet in sport
 • Level the Playing Field: Diversity in Sports
 • Sport Financiën


Carrière Outlook

Sportmanagement biedt een breed scala aan loopbaanopties en -paden. Studenten kunnen posities aanvaarden in marketing en sponsoring, sportmedia, gastvrijheid en evenementenbeheer en zelfs in de detailhandel. Onder meer hogescholen en universiteiten, talentagentschappen, major- en minor league-teams en sportfaciliteiten zoeken gekwalificeerde sportmanagementprofessionals.

Hoewel sportmanagement zeer competitief is, laat het sterke trends zien in de groei van de werkgelegenheid tot 2022, zoals voorspeld door het Amerikaanse Department of Labor Bureau of Labor Statistics (BLS). Coaches en Scouts zullen naar verwachting 15% groeien, sneller dan gemiddeld. Van sportagent / manager wordt geraamd dat het met 12% zal groeien, zo snel als gemiddeld. De marketingmanager van sport zal naar verwachting 13% groeien, zo snel als gemiddeld.


Carrièremogelijkheden

 • Sport media
 • Sport administratie
 • Sportmarketing
 • Sportagent
 • Sportactiviteiten
 • Evenementenbeheer
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op April 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - River Forest, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates