MBA in bedrijfsfinanciering

Zagreb School of Economics and Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA in bedrijfsfinanciering

Zagreb School of Economics and Management

ZSEM 's MBA in Corporate Finance is bedoeld voor iedereen die een carrière in de privésector wil beginnen op het gebied van corporate finance. Het curriculum van dit programma, volledig in het Engels gedoceerd, is gericht op kwantitatieve cursussen in de economie. Dit programma is ook geschikt voor financiële analisten, boekhouddeskundigen en managers die hun vaardigheden willen uitbreiden met kennis op het gebied van financiën en boekhouding.

Deze opleiding biedt de mogelijkheid om een ​​dubbele master te behalen aan zespartneruniversiteiten (zie onderstaande volledige lijst).

Dit programma bevat een optimale combinatie van cursussen in zowel financiën als accounting. In de financiële cursussen leren studenten over het financieel management van organisaties, financiële instellingen en markten, financiële derivaten en hoe financiële rapporten te analyseren. Aan het einde van het financiële gedeelte van het programma hebben studenten de mogelijkheid om investeringen in een praktisch voorbeeld te beheren.

Het boekhoudgedeelte van dit programma zal betrekking hebben op de analyse van internationale en Kroatische normen voor financiële rapportering, financiële boekhoudinstrumenten, de toepassing van boekhoudinformatiesystemen, audits van financiële rapporten en technieken voor boekhoudbeheer die intern door het management van het bedrijf worden gebruikt. Naast cursussen die vallen onder de categorieën financiën en boekhouding, zullen studenten ook een cursus Business Ethics and CSR volgen, die steeds relevanter wordt voor diegenen die hogere functies willen bekleden binnen moderne organisaties. Veel cursussen vinden plaats in een van de computerlabs van ZSEM en zullen studenten kennis laten maken met software voor het maken en analyseren van databases op het gebied van financiën en boekhouding.

De professoren in dit programma zijn doorgewinterde professionals en productieve onderzoekers op het gebied van financiën en boekhouding. Dit programma duurt twee semesters en culmineert met de creatie van een Graduate Thesis.

Duur van het programma: 2 semesters, 60 ECTS-credits.

Inschrijving: september en maart

Cursusstructuur: De lessen worden gegeven in cycli en in de namiddag, na 17.00 uur.

Toelatingsvoorwaarden: aanvragers moeten beschikken over een afgeronde vierjarige professionele of undergraduate universitaire opleiding, 240 ECTS credits verworven . Kandidaten die een vierjarig 'niet-economie'-programma hebben afgerond, kunnen echter ook een aanvraag indienen om het pre-semester met de volgende cursussen te volgen: Basiskennis van economie, Basiskennis van marketing, Basiskennis bedrijfsfinanciering, Basisbeginselen van management, Basics van Accounting.

 • Toelating tot het MBA-programma zal worden geëvalueerd volgens de volgende schalen:
 • Academisch succes in het undergraduate en graduate programma - 30%
 • Interview met een kandidaat - 30%
 • 2 aanbevelingen over academische of professionele kwalificaties - 25%
 • Motivatiebrief - 15%

Deze opleiding biedt de mogelijkheid om een ​​dubbele master te behalen bij de volgende partneruniversiteiten:

 • IIBN Business School, Internationaal Instituut voor Bedrijfsnetwerken, Studieconsortium in Sint-Petersburg, RUSLAND (diploma aangeboden in het kader van een dubbele graad met ZSEM : MBA in Financial and Banking Management, MBA in Strategic Management, MBA in Public Administration, MBA in Oil and Gas Management, MBA in Tourism Management)
 • Fu Jen Catholic University, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (diploma aangeboden als onderdeel van double degree met ZSEM : MS-programma in Management, MS-programma in Marketing, MS-programma in Human Resources Management, MS-programma in Quantitative Finance, MS-programma in Finance en Accounting)
 • Nagoya University of Commerce
 • Tilburg University Strategic Management, Tilburg, NEDERLAND (diploma behaald in het kader van een dubbele graad met ZSEM : Master of Science in Strategic Management)
 • Oost-Chinese universiteit voor wetenschap en technologie, Shanghai Shi, CHINA (graad behaald in het kader van een dubbele graad met ZSEM : Master of International Business)
 • KEDGE Business School in Boudreaux, Frankrijk (aangeboden als onderdeel van een double degree met ZSEM : Purchasing
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
2 semesters
Voltijd
Locations
Kroatië - Croatia Online
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Kroatië - Zagreb
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Kroatië - Zagreb
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Kroatië - Zagreb
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Kroatië - Croatia Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan